- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se zna sta o RX470 graffi? Kad izlazi, kad dolazi, kolike ce cijene biti? Bilo sta?
Bas suprotno, powercolor kartice nikad nisu bile skuplje od ostatka nego ili iste kao XFX ili jeftinije a devil nije DUO 480 kartica tako da, cini mi se da ce devil biti best buy samo steta 24 mjeseca gare
Jel se zna sta o RX470 graffi? Kad izlazi, kad dolazi, kolike ce cijene biti? Bilo sta?
s obzirom kako je amd pozurio racunaj tamo oko sveta 3 kralja...
Gdje je prije bila nvidia sa driverima sad je amd,problem su rijesili ekspresno brzo i dok su mnogi ovdje a i okolo najavljivali drastican pad performansi jer ce amd morat limitirat power draw....performanse su cak i porasle.
Polaris je potpuno nova arhitektura i kad amd full ispegla drivere necu se cudit boostu performansi od recimo 10%
Uz skoro duplu cijenu.
3700kn i nije duplo nego niti 50% vise od 2500kn koliko ce kostat nereferentne 480-ke.
O čemu ti? Nereferentne već imaju cijenu u DE gdje su 20 eura skuplje
O čemu ti? Nereferentne već imaju cijenu u DE gdje su 20 eura skuplje
Ova 1070 za 3700kn je u hrvatskoj, dodaj 200kn postarine na bilo sta iz njemacke.
Daj mi link na konkretnu ponudu nereferentne u njemackoj...
Nereferentne su one koje imaju custom cooler, ne ime nekog AIB. U nekoliko njemačkih online shopova vidim samo referentne modele po cijenama od 270, 280€ a custom modeli će koštati jos 20, 30€ vise.
Nema ni tih po 3700 više...isto je tak bilo i Nano po 2700 pa ih više nema. To kaj oni nabave po stotinjak komada pa treba rastezati šator pred dućanom, ili imati najbrži miš i optčku internetsku vezu sa najmanjim pingom i nije neka ponuda.
Nema ni tih po 3700 više...isto je tak bilo i Nano po 2700 pa ih više nema. To kaj oni nabave po stotinjak komada pa treba rastezati šator pred dućanom, ili imati najbrži miš i optčku internetsku vezu sa najmanjim pingom i nije neka ponuda.
Rasprodalo se jer je dobra ponuda, stize im nova tura...
Nereferentne 480-ke ce izac 2500kn kako god okrenes..
Ansha izuzetno lako bi se moglo desit da tvoja 1070 bude future proof isto kao i moja 970....kako sad ja imam 40 fps u Quantum Breaku nasuprot rx 480 i njenih 60fps tako bi se moglo desit tebi nasuprot ekvivalentne Radeonke iz Vega serije.....
Sto se tice cjena ovdje u njemackoj u trgovini blizu mene je rx 480 8gb - 269eu dok su najeftinije gtx 1070 -500eu
Ansha izuzetno lako bi se moglo desit da tvoja 1070 bude future proof isto kao i moja 970....kako sad ja imam 40 fps u Quantum Breaku nasuprot rx 480 i njenih 60fps tako bi se moglo desit tebi nasuprot ekvivalentne Radeonke iz Vega serije.....
Sto se tice cjena ovdje u njemackoj u trgovini blizu mene je rx 480 8gb - 269eu dok su najeftinije gtx 1070 -500eu
Pa vec je 390 gurala Quantum u 60fps
njemačka uopče nema u ponudi 4gb verzija
Tek je deset dana prošlo od prve pošiljke a ljudi bi odma nereferentne i sve drugo. Polako, bude se do jeseni povečala ponuda kao i uvijek nakon izlaska nove serije.
http://videocardz.com/62059/asus-msi-gigabyte-powercolor-and-sapphire-custom-radeon-rx-480-pictured
http://geizhals.eu/sapphire-radeon-rx-480-nitro-a1473094.html
Oni od ponoći do 6.00 imaju free delivery po svabiji, pa tko ima frenda da mu dofura ( ja imam pa zato kažem)
Euro je 7,5
Svi imaju frendove po Njemackoj, a nitko se nebi ponudio da dofura jos koju, ako nekom treba hehe :) Svejedno, mislim da nije tak velika cijenovna razlika izmedju nasih i njihovih cijena mid-range grafa.
Koje, 8 ili 4GB? Evo ja cu se okladit da ce Sapphire Nitro 480 4GB kostati 2250kn, tjedan dana nakon sto prva dodje u HR :P

Ma 4 gb ( custom ) neko vrijeme nakon izlaska će biti oko 2000 kn kod nas, ako ne i niže ( nadam se ), a 8gb oko 2300 ( opet nadam se )
Sigurno je bila neka akcija. Regularna cijena 480 8GB u Njemackoj je non stop 269 eura. Linkat akcije i reci da imaju puno nize cijene je malo bez veze.
Meni piše 239 eura i gratis poštarine
Uslikat cu
A sta link ne izbacuje