Canyon volan

poruka: 5
|
čitano: 1.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Canyon volan

Pozdrav ljudi :D

Interesuje me ovaj volan: http://www.canyon-tech.com/products/gaming/PC/CNG-GW2

Da li ga neko od vas koristi? Sta mislite da li ce posluziti za Simbin simulacije? Radi posebno povoljne cijene razmisljam da si uzmem ovaj volan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Canyon volan

Koliko je to posebno povoljno?

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Canyon volan

Pa mogao bih ga dobiti za 20 eura...smatram da je to povoljno. Samo nisam siguran hoce li biti ok sa Simbin igrama :(

17 godina
neaktivan
Canyon volan

Pa povoljno definitivno jest ali nemožeš previše očekivati, ja imam sličan volan od smartboxa i papučice su nakon nekog vremena propale(federi su se stisnuli kad sam ih probo rastavit su pukli). Volan ćeš moći okretati i to je to, nećeš sigurno dobiti force feedback motore nego su to oni što na oprugu se vraćaju u početni položaj. Plus za razliku od tipkovnice ti je što možeš precizno skretati, dodavati gas i eto neki doživljaj.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Canyon volan
BORN kaže...

Pa povoljno definitivno jest ali nemožeš previše očekivati, ja imam sličan volan od smartboxa i papučice su nakon nekog vremena propale(federi su se stisnuli kad sam ih probo rastavit su pukli). Volan ćeš moći okretati i to je to, nećeš sigurno dobiti force feedback motore nego su to oni što na oprugu se vraćaju u početni položaj. Plus za razliku od tipkovnice ti je što možeš precizno skretati, dodavati gas i eto neki doživljaj.

Citao sam recenzije za ovaj canyon volan, pohvalili su papucice narocito, jedino rucica mjenjaca i rucne nije bas iste kvalitete kao volan i papucice. No nadam se da ce me posluziti makar pola godine ili godinu dana :D Strah me samo da ne bude kompatibilno sa GTR evolution simulacijom, tj da volan jednostavno nije podesan za takvu vrstu (ozbiljnog) pc racing naslova :(  Hvala na odgovoru btw :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice