Pozdrav,
trebao bih nekako simulirati opterećenje SQL Servera, radi se o SQL Express 2008.
Ono što mi treba jest program koji će mi stvoriti određeni broj "concurrent" konekcija i koje će vršiti nasumične SELECTove na mojim tablicama određeno vrijeme (recimo sat vremena)
Tada bih s tim programom u pozadini išao izvršavati svoju aplikaciju i testirati kako mi se program ponaša pod kakvim opterećenjem.
Svjestan sam da SQL Express ima ugrađeni limit maksimalnog broja konkurentnih konekcija, ali svejedno, puno bi mi pomoglo.
Jedini uvjet jest da je program(čić) veoma jednostavan, ne treba mi ništa više od gorenavedenog (unesem ConnectionString i odaberem bazu). U radu koristim VS 2010 Beta2 i Web Developer 2008 Express koji u sebi nemaju ugrađeni "SQL simulator" a i da imaju, sudeći prema Microsoftovom softveru vjerojatno bih trebao prostudirati knjižurinu od 800 stranica prije nego se uopće usudim pokrenuti taj program. Za ovako elementarnu stvar kakva meni treba ništa više od najobičnijeg freeware programčića nije potrebno.
I jesam, Googlao sam za tim programčićem (SQL Load Test, SQL Load Simulator, itd.) ali iznenađujuće pronašao sam samo developerske projektiće koji NE RADE ( ) i jedan megalomanski projekat koji služi sysadminima i koji crta nekakve grafove.
Hvala vam lijepa na odgovorima,
pusa!