$_SESSION za više 'proizvoda'

poruka: 2
|
čitano: 695
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
$_SESSION za više 'proizvoda'

Naime imam bazu s proizvodima i sad ako korisnik otvori 3 proizvoda u 3 nova prozora SESSION mi se preklopi i sva 3 proizvoda poprime session zadnje otvorenog proizvoda. Razumijem gdje mi je tu problem ali ne znam kako ga riješiti. Pa ako tko ima kakvu ideju ili zna kako riješiti problem...

Edit: mogu rješiti problem s 'post' -> 'get' ali nije baš siguran taj način i ne mogu nesmetano refreshat stranicu... što mi je bitno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 10:19 (fear_0123).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: $_SESSION za više 'proizvoda'
fear_0123 kaže...

Naime imam bazu s proizvodima i sad ako korisnik otvori 3 proizvoda u 3 nova prozora SESSION mi se preklopi i sva 3 proizvoda poprime session zadnje otvorenog proizvoda. Razumijem gdje mi je tu problem ali ne znam kako ga riješiti. Pa ako tko ima kakvu ideju ili zna kako riješiti problem...

Edit: mogu rješiti problem s 'post' -> 'get' ali nije baš siguran taj način i ne mogu nesmetano refreshat stranicu... što mi je bitno.

Možeš spremati array u sesiju. Ili možeš izvesti preko baze podataka pa lijepo sve spremati u bazu i kada korisnik završi kupovinu imaš spremljeno što je kupio, kasnije te podatke možeš brisati, pamtiti ili što god želiš.

Kada sam radio web shop košaricu sam riješio preko baze, jer tako pamtiš neke podatke koje kasnije možeš iskoristiti ukoliko se kupac vrati možeš mu prikazati sadržaj košarice koju nije kupio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice