Kako napraviti papire za motor.

poruka: 13
|
čitano: 56.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kako napraviti papire za motor

E sad neznam jel se smije tu o tme ali mislim da se smije jel ocu papire na legalan nacin. Kupio sam motor prije 2 godine ali nema papire ,provjeren je na policiji broj sasije i nije ukraden.E sada dali neko zna i moze pomoci dali se mogu papiri opet srediti.Jel ja sam ga kupio od jednog covjeka koji ga je kupio od jednoga drugoga e sad tu sta je taj ga je kupio od jednog koji je imao papire on njemu bio duzan nesto para a ovaj njemu nije dao papire i tako  ovaj njemu nikad nije dao pare a ovaj njemu ni papire a prodao je motor.A te original papire vise nemogu nabaviti.Dai neko zna jel se tu jos nesto moze napraviti.

16 godina
odjavljen

Možeš pokušati stupiti u kontakt s pravim vlasnikom, objasnit mu situaciju i pokušati se nekako dogovoriti. Mislim da ne možeš ništa drugo napraviti a da je legalno, osim eventalno kupiti takav neispravan motor i prebacit mašinu i dijelove koji su na ovom tvom ilegalcu u boljem stanju.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
15 godina
neaktivan

Ja sam imo isto taki problem i jos imam i DA mozes napraviti papire samo preko nekih naordnih novina :S moras znati sve o motoru i jos puno stvari,ja sam htio isto napraviti papire ali nemam tolko vremena da sad tu pravim neke papire,kod nas i tako nema murje xD selendra jednom selendra uvijek...

Jazavac
15 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti papire za motor.

A problem je taj sta je taj motor jako rijedak u hrvatskoj da bi kupio neki u losijem stanju i prestampo brojke.A niti nemogu toga vise naci kod kojega su bili papiri a ni neznam jel ih je on sacuvao.A kako bi se to moglo preko narodnih novina jel bi moga malo bolje to objasniti sta moram znati o motoru..

A nema ni od nas bas puno murije u selu ali oces nekud dalje se ici provozati uvjek moras paziti i nije to to  XDDD

16 godina
odjavljen

Preko narodnih novina objavljuješ da su papiri izgubljeni kako bi ti policija mogla izdati nove, ali za to moraš biti vlasnik. Ako se vlasniku ne da zafrkavati s tim, možda bi moglo da on tebi da punomoć da možeš u njegovo ime koristiti, registrirati, prodati motor, te ga zastupati u traženju papira.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
odjavljen

Nema ti tu srece... Motor se ne vodi kao ukraden, jer nije prijavljen da je ukraden, sto u konacnici ne znaci da mozda i nije.

Preko narodnih novina neces nista napraviti, jer se ne vodis kao vlasnik, vec onaj koji je posljednji imao uredne papire, pa ga ne mozes niti 'odjaviti'.

Jedino sto mozes uciniti je ono sto su ti rekli, a to je kontaktirati tu osobu koja je zadnja imala uredne papire i to je sve.

15 godina
neaktivan

Bajdvaj koji je to motor? :S

Jazavac
15 godina
neaktivan

A jedan skuter 180 Italjet.Zasto pitas ????

15 godina
neaktivan

Pa mislio sam da je neso staro,onda stvarno probaj pricati sa bivsim vlasnikom...

Jazavac
15 godina
neaktivan

Problem je taj sta nemogu doc do vlasnika koji je imao papire.neznam ni ko je taj ni gdje zivi ni nista.

17 godina
neaktivan
klip kaže...

Problem je taj sta nemogu doc do vlasnika koji je imao papire.neznam ni ko je taj ni gdje zivi ni nista.

Sigurno imaš nekog frenda u murji. Ili imaš frenda koji ima frenda...

Broj šasije i evo adrese!

Sako cera bolje, sako jutre huje!
12 godina
neaktivan
Re: Kako napraviti papire za motor

E u mene je ista situacija ja sam kupio skuter od moga strica rođaka i on ga je kupio iz salona i skuter je bio registriran kad je bio u njega i kad je bio na prodaju ja sam pito ima li sve papire ragularne on je reko da ima i ja sam kupio motor i kad sam kupio on je rekao da je on nesto u svađi s autokucom od koje je kupio motor(vjerovatno nije isplatio motor do kraja) i da mu oni ne daju papire moj stari je iso u tu autokucu i pokuso to sredit al nije moglo i sad mene zanima ako mene policija zaustavi dal oni meni mogu oduzet motor jer nemam papire?

16 godina

Mogu na neko vrijeme ali bi preko suda to rijesilo..

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice