Evo ovako: tražim bicikl cca: 2500 kn, treba mi isključivo za gradsku vožnju, i makadam.
Pa, ako bi ste mi mogli preporučiti par bicikala.
Evo ovako: tražim bicikl cca: 2500 kn, treba mi isključivo za gradsku vožnju, i makadam.
Pa, ako bi ste mi mogli preporučiti par bicikala.
1.trek 3700
2.gary fisher tarpon
......ja bi uzeo jedan od ova dva dosta su solidni.....
bum ti stavio jos par scott-ova...ima na akciji u turbo sportu u zg
Il dodaj malo više i uzmi neku scotticu il neš malo slabije npr nakamura
nakamura.........to nista nevalja...;)
jos i prije sam gledo trek 3700, čini mi se odličan, ali mi je i ovaj zapeo za oko:
http://www.bim-bike.hr/katalog.php?stavka=31
do tud bi bilo maximalno da odem...
Pa evo, kad ste već spomenuli, imam već par godina Nakamuru kupljenu u Intersportu i mogu reći da je odlična. Obzirom da sam visok, tražio sam bicikl sa 28'' kotačima. Uvjet je bio i bar 24 brzine i prednji amortizer. U trenutku kupnje, to je bio jedini bicikl koji je zadovoljavao te kriterije. I još je k tome bio vrlo povoljan - platio sam ga oko 1.900 kn. Koristim ga već par godina i prošao sam puno kilometara. Nikakvih kvarova, niti zamora materijala nema.
menije 3700....naj za te pare jos ako uz njega kupis neki kilometar sat(opremu)
menije 3700....naj za te pare jos ako uz njega kupis neki kilometar sat(opremu)
neki scott
ovako, gledo sam kod nas trek 3700, posto idem ubrzo u sloveniu, zanima me jeli tamo dosta jeftinije i dali mi se vise isplati uzet bicikl tamo ili tu?
ma kakva mrtva slovenija!!
hvala vima na prijedlozima, sada sam ponosni vlasnik treka 3700, zlatno-smeđa boja
meni treba bmx netreba biti jako dobar. ali bi ga uzeo od prilike 1500kn!!! jel znate neku stranicu??? treba mi hitno.
nakamura je odlična prodam vam za 2590kn gradski bajk
kao nov imam i brzinomjer
Molim preporuku za kupnju MTB do 3500-3800 plafon.. ako neko se baš razumi i može malo opširnije objasniti razliku od izvođača, kočnica, mjenjača brzina, rame... malo sam se educirao po netu i pročitao razne tutorijale ali htio bi čuti mišljenje od nekog ovako...Hvala!!