Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.005
|
čitano: 16.480.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Na tehnickom mi je samo rekao da prednje gume treba mjenjat jer su potrosene.

ali nesto nije u redu sigurno,jer je unutrasnja strana gume totalno potrosena,dok je srednja i vanjska strana vrlo dobra.

Btw zadnje gume su mi ko nove hehe

14 godina
Auti - ultimativna tema

Treba namjestiti nagib kotača.

16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
doky01akablava kaže...
Kako očistiti i skladištiti glinu nakon korištenja ?
U kanti vode da stoji,ali kako očistiti od govana što se nakupilo po njoj ?

Glina se baca nakon koristenja :)

U najlonskoj vrećici ili ako si s njom dobio kutiju.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Kako očistiti i skladištiti glinu nakon korištenja ?
U kanti vode da stoji,ali kako očistiti od govana što se nakupilo po njoj ?

hm, nisam baš opićeni detailer, pa ne koristim glinu, al ako se ne varam, ona se baca nakon korištenja, ne čisti se, jer šta god da ostane u njoj sljedećim korištejem će napravit više štete nego koristi, a sa novom si siguran...

(Ista stvar i kad ti padne spužva na pod tijekom pranja, odma u smeće i po novu, jer ova šta je pala je puna sitnih kameničića i šljunka koji mogu izgrebat boju...)

16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

jel se moze kako prema broju šasije provjeriti stvarne kilometre i sta je napravljeno sv eod servisa (povijest bolesti auta)?

radi se o seat-u

da li mozda u ovlastenom daju te informacije?

P.S. znam znam pun sam pitanja,ispricavam se

ako netko zna odgovor na gore navedeno bio bih mu zahvalan :)

CARPE DIEM
14 godina
Auti - ultimativna tema

Jedino ovlasteni.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

:)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Evo mene nakon dugo vremena  ( cca 90 dana )... 

Evo Cruze uskoro navršava 1 godinu da je kod mene, kupljen sa 57 000 km, mogu reći da sam se dosta provozao - trenutno 80700 km...

Od kvarova - ništa.
2  mala servisa i 2 servisa plina ( izmjena filtera samo ).

Evo putovao iz Njemačke za Hrvatsku, bilo je gužve oko Karlsruhe zbog prometne, kroz noć sam putovao, od 110 do 160, pa kroz Austriju kako sam gdje mogao,  hebena magla je bila... 6.7 litara potrošnja sa punim tankom, punim gepekom.... 

S punim tankom goriva ( 60 litara ) se napravi oko 800 km do 900 km ovisi gdje se vozi auto i kakva je noga vlasnika, plus  tank plina još 450 do 500 km....

Sad mi je jedina želja Cruze karavan, zbog nadam se uskorog proširenja obitelji, pa eto, ako bude tko zainteresiran... Bit će uskoro na prodaji...

Kupljen u Rijeci od prvog vlasnika,  Landi Renzo plin, 4 nove ljetne gume kupljene ove godine, 4 skoro nove zimske gume, LS oprema....

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

nazalost, chevrolet se povukao iz hr, valjda zato da ne smetaju partnerima... http://www.chevrolet.hr/owners/chevrolet-ceases-sales.html

ovo sam htio kupiti sebi nakon gledanja ovog videa:

http://www.chevrolet.com/byo-vc/client/en/US/chevrolet/ss/2017/ss/trim

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.10.2017 22:19 (Gorstak79).
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

:)

Di je taj parking, prazan ko chernobyl?

BTW: hoće ti izdržat te zimske do ove zime?

11 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Imam samo još jedno pitanje u vezi BMW dizel motora?

116d je 1.5l motor dok su 118d i 120d 2.0l motori. Dali to znaci da se remapiranjem 118d moze postici da bude priblizan kao i 120d?

Također koja je razlika u potrošnji između 116d i 118d?

Na njuškalu ima zaista ful equipan 116d ali sam na odluke forumasa odlucio sacekati neki 118d pa me zanimaju malo detalji.

15 godina
neaktivan

To sam ti pričao, kod Lekenika, kod uključivanja na autocestu :)

Ne znam, razmišljam da nabavim felge i zimske već sada. 

Jel zna netko nekoga da ima neke 4x108 16" alu?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
naPerk777 kaže...

116d je 1.5l motor dok su 118d i 120d 2.0l motori. Dali to znaci da se remapiranjem 118d moze postici da bude priblizan kao i 120d?

Na njuškalu ima zaista ful equipan 116d ali sam na odluke forumasa odlucio sacekati neki 118d pa me zanimaju malo detalji.

samo promjenis slovo d u i pa dobijes puno bolje motore

8 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
naPerk777 kaže...

samo promjenis slovo d u i pa dobijes puno bolje motore

tesko kod jedinice, sa 1.5 i 2.0 benzincima se nece usreciti, puno bolji je dizel i zbog ubrzanja i potrosnje...a m140i sa straznjim pogonom je sasvim druga prica ;) Bolji je i e92 m3 pa se ja moram zadovoljiti sa svojim e92 320d :)

14 godina
Pozdrav!

Znam da ti VAG grupa ima servisne knjižice u koje se stavljaju kvačice i pečati. U njih se upisuje kilometraža i dr.

Neke druge marke npr BMW to bilježe u digitalnom obliku u samom vozilu, dok kod Mazde za to postoji i aplikacija na mobitelu (nedavno sam čitao nešto o tome)...

Da previše ne lutaš, pitaj ovlaštenog koncesionara Seata.

Lp
vicious
15 godina
naPerk777 kaže...

Ako se ne varam, 118d je reduciran 120d. A 125d ima vec drugaciji motor, iako je isto 2.0 .

Kao sto sam rekao, 116d je u sustini 114d i kao takav je stvarno dno ponude BMWa. Po speckama ide iznad 10s do 100km/h i tu je najlakse uocit da taj auto ne mrda s mjesta(yaris hybrid sa cvt-om ide brze od toga..). Sama jedinica ima feeling teskog auta, po zavojima pogotovo se osjeti i iskreno ispod 118d ili 118i (bivsi 116d i 118i(?)) ne bi ni isao. 

Takoder kao dizel, mozda izgubi normu, iako je 116d navodno naj eco friendly dizel od cijele ponude.

A i ove komentare da sa 1.6 ili 2.0 nema srece... 1,6 turbo benzinac je iznimno zabavan auto, sa 180ks je jako pogoden jer ne trosi previse (8l uz neku normalnu voznju) i motor je dovoljan za sve.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.10.2017 23:03 (ivanoile).
17 godina
naPerk777 kaže...

116d = 114bhp - 1395kg = 61 bhp / tona, 260Nm, 3.8l/100km kombinirano, 10.5 sek do 100, 195kmh

118d = 141bhp - 1395kg *  75 bhp / tona, 300Nm, 4.1l/100km kombinirano, 8.9 sek do 100, 212kmh

116d možeš chipati na cca 147KS i 335Nm

Ako ne možeš čekati onda 116d + chip i to je to

14 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav, iamm nekoliko pitanja u vezi svog auta.

Dakle na karoseriji na nekoliko mjesta imam udubljenja, nešto slično kao udubljenja od krupe(grada,tuče).

Zanima me da li se to može nekako izvuči bez kitanja i ponovnog lakiranja?

linklink1link2

Takoder imam na autu folije koje je netko jako lose skinuo, pa da li imate kakav savjet kako to skinuti kako treba?

Folija

I imam pitanje u vezi osvjetljenja, trebao bih spojiti dodatne ledice(il preko releja il direktno) tako da se pale/gase zajedno sa unutrasnjim postojecim osvijetljenjem vozila.

Zna li netko gdje se nalazi sklop koji pali gasi(kada se vrata otvore ili otključa auto)svijetla u autu?(golf 4 ,2003)

Može
14 godina
Auti - ultimativna tema

To je led napravio, moze se izvuci bez problema.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Moras samo naci majstora koji izvlaci rupe vakumom, nakon toga je auto ko nov.

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
pila spremna za sutra 😂😂😂

Naletio neki dan na ovu družinu, baš gledam jesi ti negdje

I isto neki dan naletim ne ženskicu u pugu 207 cc sa aftermarket zadnjim farovima i nekim crnim felgama slično oz ultraleggera, al nije oz, baš odvlači pažnju

17 godina
1BIT kaže...

I isto neki dan naletim ne ženskicu u pugu 207 cc sa aftermarket zadnjim farovima i nekim crnim felgama slično oz ultraleggera, al nije oz, baš odvlači pažnju

vjerojatno je grda ko pes pa odvraca paznju :p

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2017 22:20 (nixass).
8 godina
protjeran
nixass kaže...
 vjerojatno je grda ko pes pa odvraca paznju :p

ako joj svira americki pop u autu, prosjecna je...ako joj sviraju cajke, umjetna ljepotica, ako joj svira thievery corporation je grda, a ako slusa azru, materijal za zenidbu...

14 godina
odjavljen

Zašto mi na ovoj trećoj fotki upadaju tri vozača kojima je bolje držati nogu na kočnici već ručnu povući? 

Dal samo mene to iritira.

17 godina
Dex.pwn kaže...

Zašto mi na ovoj trećoj fotki upadaju tri vozača kojima je bolje držati nogu na kočnici već ručnu povući? 

mene iritiraju ljudi koji potezu rucnu na semaforu

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

mene iritiraju ljudi koji ne koce motorom vec stiscu kocnicu za svaki kurac....ajd ako je automatik, ali na manualcu ima ljudi koji vise puta stisnu kocnicu u sat vremena voznje nego ja u godinu dana...

14 godina
odjavljen
nixass kaže...
Dex.pwn kaže...

mene iritiraju ljudi koji potezu rucnu na semaforu

Zašto? Ovako ti po noći svjetli sve crveno, ide baš na živce...

Gorstak79 kaže...

mene iritiraju ljudi koji ne koce motorom vec stiscu kocnicu za svaki kurac....ajd ako je automatik, ali na manualcu ima ljudi koji vise puta stisnu kocnicu u sat vremena voznje nego ja u godinu dana...

Zašto bi? Kočnice su tu za se uspori/stane, a ne jebavat motor.

I kakvo je to motorno kočenje? Pretpostavljam da nije retarder..

Vjv ono kad spustiš brzinu pa ti uspori? Čista glupost koja je još tjera u AŠ koliko čujem.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Mene živciraju ljudi koji koče motorom(čitaj spojkom) pa ja moram kočiti kočnicom.

8 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...
Zašto bi? Kočnice su tu za se uspori/stane, a ne jebavat motor.

I kakvo je to motorno kočenje? Pretpostavljam da nije retarder..

Vjv ono kad spustiš brzinu pa ti uspori? Čista glupost koja je još tjera u AŠ koliko čujem.

Kočio sam motorom na svakom vozilu koje sam vozio, sto osobno, sto od firme....em nikakvih problema, em sam sacuvao kocnice za kad su stvarno potrebne, em sto nisam jebao nikoga iza mene...

8 godina
protjeran
ivanzu kaže...

Mene živciraju ljudi koji koče motorom(čitaj spojkom) pa ja moram kočiti kočnicom.

bilo bi ti draze da netko ispred tebe koci svakih 5 sek? Sto bi onda?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice