Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.005
|
čitano: 16.476.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Lord_Marko kaže...

ma na one s ebay-a nez koje imas h4 ili h7. ubiti prednje, glavne.  jer sam gledal danas u ducanu imaju obicne, imaju kaj su zvana plave i nekakve kao sive. to me malo zbunilo.

znaci hocu da napre svjetli bjelo, ne plavo ili zuto vec bjelo. a sad neznam koje da uzmem neke blue vision ili white nkj tam.  

Ja ti velim po modelu kako je. Imao sam Osram NB+ i Philips Extreme Power/Vision, prije ovih. Svijetlile su vrlo dobro spram tvorničkih (Hella?), ali ne toliko bijelo kao BlueVision Ultra. Iz mog dosadašnjeg iskustva, najbliže bijelom na halogenoj lampi.

Imaš na njuškalu još lika koji prodaje Osramice NB Unlimited, to je frend naručio, nisam ih vidio u akciji ali čuli smo se i kaže da su također super.

Tako da eto, ili taj Osram ili Bluevision Ultra Philips.

Ja sam od ovog tipa uzeo. Jako brzo su stigle, nove zapakirane. Cijena super, uzevši u obzir da s ovima i pozicije dobiješ. Ne znam da li idu i uz druge H-ove.

EDIT: Idu. Evo i uz H4, iz Njemačke. Šalje u HR. Mislim da ćeš biti zadovoljan. Ne znam koje lampe ti idu naprijed, ovaj H4 je za Yarisa recimo od moje cure, ima u sebi kombinirano kratko/dugo. Ti moguće da imaš kao ja, kratko H1, dugo H7. Pogledaj si to.

EDIT II: Ovaj moj ima i H4.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 20:44 (thedream).
17 godina

ok. budem jos pogledal po ducanima pa mozda i ja narucim s ebaya. sam moram nekog naci s karticom i acc-om.

EDIT:h7 trebam

Ride or die, remember?
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 20:48 (Lord_Marko).
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Oba mrak. Ovaj S3, po tablicama - Rijeka ili okolica? Čisto da ga znam tražiti kad idući put budem u Ri. {#}

Audi iz Rijeke a preza iz Vinodola :D

Auti u živo mrak, slika ne može dočarat koliko su jedan i drugi lijepi, a ono najbitnije složeni kao every day car. Preza ima i dječiju sjedalicu unutra {#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pa Impreza i je obiteljski auto. {#}

Za nas oktanoljupce. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina

ima blizu dreama i mene jedna zgrada di frajer ima crni GTR i plavi EVO X za ženu.. eh kaj ti je život..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan

To ti je vlasnik konkurentskog portala. GTR je slupan. I mislim da je to samo njegova kuća :D

Sad znam di živite :P

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kruže priče da bi mogao u narančastu boju taj GT-R. :D

Btw, aj ako stigneš, pogledaj jel na miceku zadnji difuzor na lijevoj strani razbijen? I jel branik ogreban?

Bila ih je neka baba prije par mj oderala, i razbila im karbonski difuzor i malo branik zagrebala. Baš me zanima jesu li popravili.  

16 godina
neaktivan

Ja sam čuo da je žut sa nismo felgicama.

Ja pred koji tjedan prolazio tuda bajkom i nisam primjetio oštećenja..

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Žut sa nismo felgicama govoriš za Nissana? Ne znam, ugl ta boja žuta/narančasta. Ne znam sad nijansu i sl.

Ma malo je oštećenje bilo, mislim da bi to tek na par metara skužio, što se tiče branika. A difuzor ne bi vidio jer je baš bio razbijen.
16 godina
neaktivan

Pa pošto sam bio na 2-3 m od auta, vjerojatno bi skužio {#} 

U glavi mi je da je difuzor bio tu, ali pošto svaki put kad sam u zg prođem tuda, moguće da sam pobrkao...  

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Onda su ga sredili. {#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Još se ja čudim kako dugo nisam vidio taj crni GT-R, dugo je i trajao u komadu. {#} Inače svaki put bi ostao ono, paf, što na semaforu, ili kad bi bio iza mene. Onda bi dobio svoje prije nego bi mu se maknuo.{#}

EvoX plavi viđam, EDIT, prije ga je samo žena vozila, sad i frajer. Isto bomba od auta, baš ono, F&F đir. Mislim osobno da se nemoguće vozit uopće ispod 80 u tom autu, totalno mi je van svih okvira, zove na čupanje.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 10:53 (thedream).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav!
Stari kupio Passata B6, 2010.-a. E sad mene zanima mogu li se spojiti na radio putem bluetootha i tako puštati pjesme? U radio postoji opcija da se upali BT, ali kad ga tražim mobom, ne mogu pronaći. Mora li možda auto biti upaljen da bi BT radio?
I da, na volanu nema nikakvih tipki, i nisam nigdje vidio BT oznaku, osim ove opcije u radiju, tako da ne znam ima li ga sigurno... Radio je RCD 310. 

HTC 8X :)
14 godina

http://www.tportal.hr/lifestyle/autozona/312823/Citroenom-AX-s-52-KS-pokorio-Nurburgring-za-manje-od-deset-minuta.html

Što samo govori da nije sve u brzom autu, već i u brzom vozaću. Ja sa duplo više konja sigurno nebi odvozio ispod 10 {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 11:05 (quickr).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

I to zipa, dizel. {#} Izvadio mu je mast negdje opasno.

In the name of tragedy..
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zanimljiv dan danas na poslu. Prvo čekić, a onda posao :D

Fuj {#}

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Da, al to je isto krace od pravog kruga, prosjecna brzina ispada nekih 114km/h, a max je 180 na nizbrdici. Ne znam jel spomenuto u tom clanku, promijenio je nekoliko motora i getriba. Odlicno je to vrijeme, ali za pravu usporedbu, volia bi vidit koliko bi mu bilo puno vrijeme, vjerojatno nekih 11 min (sto je i dalje odlicno). Al da mi je vidit facu onome u MR2 sta ga je prrsisa hahhaha.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 11:48 (Mitsuoka).
17 godina
Mitsuoka kaže...

To ti je vlasnik konkurentskog portala. GTR je slupan. I mislim da je to samo njegova kuća :D

Sad znam di živite :P

nije njegova kuća, to je jedna od prvih zgrada s kraja 90ih rađena u gračanima (kad je počelo građevinsko divljanje u tom dijelu grada), ima više stanara unutra no nebitno. bitan je vozni park :D

najluđe što sam vidio, i nisam mogao vjerovati, je Plymouth Prowler.. vozio ga je neki lik koji je na tjednoj bazi mijenjao aute ko čarape..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
kratos091 kaže...

Pozdrav!
Stari kupio Passata B6, 2010.-a. E sad mene zanima mogu li se spojiti na radio putem bluetootha i tako puštati pjesme? U radio postoji opcija da se upali BT, ali kad ga tražim mobom, ne mogu pronaći. Mora li možda auto biti upaljen da bi BT radio?
I da, na volanu nema nikakvih tipki, i nisam nigdje vidio BT oznaku, osim ove opcije u radiju, tako da ne znam ima li ga sigurno... Radio je RCD 310. 

Možda ti ovaj video pomogne: 

15 godina
neaktivan
Zato i ima takav vozni park. :D

Aaa, sjećam se tog auta, iz ToCE 2. :D
14 godina
ARazer kaže...

Fuj {#}

{#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
quickr kaže...
ARazer kaže...

Fuj {#}

{#}

vec sam mislio da ce roknut po staklu i slomit ga.

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ima bolja alatka :D

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

kada sam gledao prve slike zaleđenog auta, izgledao mi je jako poznato.. ova zadnja sa čekićem mi je izmamila osmijeh {#} lada "superkanta" niva FTW, za nju i nije bolji alat {#} macola od kilu - dve je glavni alat za popravke na tom autu {#}

BTW danas otkrio jedan novi zanimjivi fičr na puntaču.. stisnem špricanje zadnje šajbe, kada ono curi unutar kabine po zadnjoj polici, po zadnjoj šajbi ništa {#}{#} oj fiate šta si kanta {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 15:26 (nine).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Puno proizvođača ima problema sa zadnjim brisačima, motorom brisača i brizgaljkom, crijevo da ne spominjemo. Nije skup servis ako je do crijeva, ali ima zaj*bancije oko rada, skuplje su ruke.

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

bahh da je to jedini problem, nebi ništa rekao.. morao bi malo sjesti i razmisliti, mislim da bi skupio A4 papir sranja koja su se događala na tim autima do sada, a stari su sitno preko 2g i imaju prosječno oko 70k km.. nemoj me hebati da je to normalno.

evo nekidan se krenem voziti i gledam koji k je tako hladno u autu, pojačam grijanje do kraja, a onaj gumb se kao na federu vrati nazad na sredinu {#}

velim ogromna je lista sličnih nebuloza na tim autima..

uostalom, ni svoj ponos, badge/značkicu nisu u stanju kvalitetno napraviti.. pogledaj malo bolje na 90% novijih fiata vidiš da voda ulazi u znakić, na nekima su veći i otpali..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 16:40 (nine).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

bahh da je to jedini problem, nebi ništa rekao.. morao bi malo sjesti i razmisliti, mislim da bi skupio A4 papir sranja koja su se događala na tim autima do sada, a stari su sitno preko 2g i imaju prosječno oko 70k km.. nemoj me hebati da je to normalno.

evo nekidan se krenem voziti i gledam koji k je tako hladno u autu, pojačam grijanje do kraja, a onaj gumb se kao na federu vrati nazad na sredinu {#}

velim ogromna je lista sličnih nebuloza na tim autima..

Imamo ih mi u firmi za službene od prvog Punta sa bijesnim kilometražama do Grandea, trebao bi se raspitati malo u voznom parku oko tih *ebada. Mnogi su i sa CNG-om unutra.

Stara na Marei nije imala takvih defekata, živo čudo. {#} Znam inače da su Fiat i interijer pogotovo prekidači dugo bili na Vi, šta ti kažeš, al da je i dalje tako..sr*nje onda.

EDIT: To sam vidio, da. Opet ne samo na Fiatima, o kvaliteti ratkapa bi se isto dalo svojevremeno, za neke bolje da su komad kartona selotejpom zalijepili, trajnije bi se pokazale.

No ajde, ruku na srce, na Marei je u 70tkm jedino proprdio zadnji lonac, i promijenjen je zupčasti. Drugo ama baš ništa, toči vozi. I takvu ju i prodali.

EDIT II: Više me brine što su staroj opasno počeli gledati Pugove i Citroene (i to benzince tipa 1.4). To ne bi u moju kuću ušlo. Kako ušlo, tako i izašlo. Prije Hyundai Accent ili Opel nekakav.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 16:51 (thedream).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Sad više ne zove Grande Punto već samo Punto, i još ima onaj Evo.

Uglavnom vidio sam ih i ja dosta i već sa 100tkm gradske voznje su jako rasklimani (i mjenjač teško šalta dok je hladan).

Ovi slabiji benzinci vuku dosta benzina, a slabo idu, ali onaj 1.3mj motor je druga pjesma.

Sve u svemu nije opet tak loš autić, našao bi se i dobar primjerak koji nema previše mušica.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 16:49 (BORG).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

meni GP/EVO izgleda jako lijepo, i izuzev odvratne kočnice i malog laga na gasu se i jako fino vozi i jako je udoban za mali autek.. živa šteta da jedan iskusni proizvođač auta u tu mjeru ne pazi na detalje i sitnice..

imamo i jednog dobla, i on je isto pun takvih bisera.. isto nekidan se vozim, i sjedalo mi je bilo malko pre-uspravno. potegnem ručicu i pobjegne mi predaleko dolje. rekoh ok, sad još malo vratim, potegnem ručicu ono ništa.. stanem na semaforu probam potegnuti još koji put ništa.. stanem na autobusnu stranicu, probam još par puta, na kraju odustao i ostavio sjedalo da mi visi prenisko, radije nego da strgam ručicu (koja se i ovak i onak piga kad ju potegneš).. hebo te auto {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 16:52 (nine).
17 godina
Auti - ultimativna tema

To i meni nikada nije bilo jasno, kako naprave aute sa tak puno dječijih bolesti da je to nevjerovatno.

Bojim se da kod Fiata, a i bome kod Citroena trebaš imati više sreće nego pameti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice