Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.005
|
čitano: 16.478.828
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

@dream

predovoljno je preblag izraz {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Lord_Marko kaže...

si vidio novog r-a? 4,9 do stotke. 300ks. vw je pocel opake jurilice slagati. izgleda da oce konkurirati audi s-liniji.

VAG koncern je koncipiran tako da VW ne ugrožava AUDI, isto tako npr. Škoda nesmije ugrožavati prodaju VW.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 21:36 (BORG).
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

link  {#} 

Jel mi vjeruješ da sam htio staviti isti - samo kod nas? U biti ovaj je još brutalniji, 210kW/280ks.

EDIT: Može, može.. Mp3 kako neki kažu..{#} Ili ovaj , mislim da bi čitavu subotu navečer u Vodicama/Makarskoj/Zadru/Novalji ili negdje proveo vozeći se ukrug po mjestu. {#}{#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 19:17 (thedream).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

@dream

predovoljno je preblag izraz {#}

I to benzinac, pa daj zamisli. Odvratno. {#} 

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

{#}{#} jutros frend sa A6 2.5 chipiranim supergnojem iz 96-te, zakucao gas dok se vozio ispred mene, tako me obavio u dimu (+još mokra cesta, pa zadnji kotači bacaju vodu) da 2-3 sec nisam skoro niš vidio ispred sebe {#}

cerekao sam se još idućih sat vremena nakon toga {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

NINE

15 godina
neaktivan
nine kaže...

{#}{#} jutros frend sa A6 2.5 chipiranim supergnojem iz 96-te, zakucao gas dok se vozio ispred mene, tako me obavio u dimu (+još mokra cesta, pa zadnji kotači bacaju vodu) da 2-3 sec nisam skoro niš vidio ispred sebe {#}

cerekao sam se još idućih sat vremena nakon toga {#}

To je onaj prije jajastog kakvog ima moj stari (još ga i Jeremy pohvalio, taj 2.8Q) :

Uglavnom još - dizel, ajme majko. Mogu misliti. {#} A čip dimnjačar onaj za parsto kn valjda, ili? Što sam ja sebi bio gledao, sa prekidačem ROFL

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 19:40 (thedream).
17 godina
BORG kaže...
Lord_Marko kaže...

si vidio novog r-a? 4,9 do stotke. 300ks. vw je pocel opake jurilice slagati. izgleda da oce konkurirati audi s-liniji.

VAG koncerm koncipiran tako da VW ne ugrožava AUDI, isto tako npr. Škoda nesmije ugrožavati prodaju VW.

jasno naravno. 

thedream kaže...
Lord_Marko kaže...

link  {#} 

Jel mi vjeruješ da sam htio staviti isti - samo kod nas? U biti ovaj je još brutalniji, 210kW/280ks.

ta linija u toj boji mi je prehebena

@nine hahah sad sam se sjetio one slike s vlakom  {#}{#}{#}{#}{#}{#}

@ARazet win win {#}

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

To je onaj prije jajastog

ja tog frenda zekam da mu je to rebrandirani audi 100 {#}{#} promjenili oznaku na gepeku i prodavali pod novo {#}

@ARazer

{#}{#} moram nabaviti h22 da budem bolji od boce kole {#} trenutno pushim sa 1997ccm {#}

15 godina
neaktivan
Zahtijevam đir kad ubaciš H22. Pa makar samo motor, bez ostalih stvari koje si planirao! :P
Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
Auti - ultimativna tema

Njuškalo prepuno, ''Prilika'' i ''Hitnih'' prodaja, a sve razyebana, prestara i precjenjena sranja od auta{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

NINE

Ima i moja 1.6L pa opet operem svaku Coca-Colu :D.

17 godina

zavisi koju. zero mozda, ali ovu obicnu sumnjam {#}

Ride or die, remember?
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ima li itko iskustva sa iznajmljivanjem auta od privatnika?Naime htio bih iznajmiti neki putnički kombi(7+1/8+1) i onda s njim i frendovima u Deutschland se malo zabavit na 2-3 dana.Sad neznam jel s tim uatom smijem preko granice jer ne glasi na mene ima li itko iskustva?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
zelenbic kaže...

Ima li itko iskustva sa iznajmljivanjem auta od privatnika?Naime htio bih iznajmiti neki putnički kombi(7+1/8+1) i onda s njim i frendovima u Deutschland se malo zabavit na 2-3 dana.Sad neznam jel s tim uatom smijem preko granice jer ne glasi na mene ima li itko iskustva?

Tako smo išli na Euro u poljskoj i prošle godine na turnir u češkoj. Bez ikakvih problema ideš preko granice samo istraži sve opcije (vlak, bus, avion), nije to baš jeftino. I jako dobro pročitaj uvijete iznajmljivanja te prilikom podizanja vozila prekontorliraj ga da li je u top stanju (ogrebotine,napuknuća stakla, itd..)

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
quickr kaže...
I moje gume su za još jednu sezonu ziher, ali gledam sada dok imam para (da kucnem od drvo) da to riješim. Možda i utrpam ove svoje rabljene nekome da se odvozi tu sezonu dvije pa i tu malo uberem para ili ih poderem na poligonu {#}. Uzimat ću vjerojatno hankokice, sad ih imam i full sam zadovoljan. 

Ja ću vjerojatno ljetne na BF Goodrich ići, imaju jako dobar G-Grip model, po povoljnoj cijeni za moju dimenziju. Jedino razmišljam da umjesto 65, uzmem 60 ili 55 gume. Moram pretpostavljam upisati dimenziju? To se vrši u stanici za TP ili u policiji?

Narušavam li pretjerano udobnost smanjivanjem tog indeksa sa 65 na 60/55? Dimenzija je ista u ostatku, 195/15.

In the name of tragedy..
14 godina
thedream kaže...
quickr kaže...
I moje gume su za još jednu sezonu ziher, ali gledam sada dok imam para (da kucnem od drvo) da to riješim. Možda i utrpam ove svoje rabljene nekome da se odvozi tu sezonu dvije pa i tu malo uberem para ili ih poderem na poligonu {#}. Uzimat ću vjerojatno hankokice, sad ih imam i full sam zadovoljan. 

Ja ću vjerojatno ljetne na BF Goodrich ići, imaju jako dobar G-Grip model, po povoljnoj cijeni za moju dimenziju. Jedino razmišljam da umjesto 65, uzmem 60 ili 55 gume. Moram pretpostavljam upisati dimenziju? To se vrši u stanici za TP ili u policiji?

Narušavam li pretjerano udobnost smanjivanjem tog indeksa sa 65 na 60/55? Dimenzija je ista u ostatku, 195/15.

Meni su serijala 195/55, trenutne zimske su mi 195/60. Mislio sam da ih nemoram upisivati, to je samo nešto malo više mesa na njima, ali me prošle zime policajac uvjerio u suprotno. Uspio sam se izvući bez kazne ali već sljedeći dan sam bio na stanici i upisivao u prometnu. 

Udobnost po mom mišljenju ti se smanjuje tek na profilu 45 ili nižem tako da nema strah tu. Jedino kaj ti je ta dimenzija 195/55 nešto skuplja od recimo 195/60 ili 65. Ja sam upisivao u stanici za tehnički, navodno se sada upisuje u MUP-u na Heinzlovoj. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
Auti - ultimativna tema

Fascinatno mi je kako Audi dobro izgleda u zadnje 3 godine.

Nisam ih mogao smislit dizajnom, danas su mi vjerojatno no.1.

A3 Sportback S-line mokri snovi...

Pingu ;)
17 godina

misliš, kako audi izgleda zadnjih 10 godina? :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Meni dizajn Audija nikad nije bio dobar... i istog nebi vise nikad imao...

A ovi danas svi izgledaju isto, od naprijed nemos skuzit koji je koji..

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina

Pa neznam, nikad mi stari dizajn nije kliknuo. Pre pasivan i ne agresivan je bia.

Pingu ;)
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

A ovi danas svi izgledaju isto, od naprijed nemos skuzit koji je koji..

Jezik zagrizao {#}{#}

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Hm..Jedan domaći S3 oko 400 ks i ljuta zvijer oko 500 {#}

S3 S3
STI STI
15 godina
neaktivan
Impreza u prirodnom okruženju.
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Bio na servisu, otišla je desna sajla ručne, bužir je bio napuknut i tu je ulazila voda redovito, plus što je hrđa i sol učinila svoje. Zamijenjene su obje sajle, i zategnuta ručna. Sad drži već na 2 zubu izvrsno.

Također sam ugradio cilindar kvačila (pomoćni), tu je još rano za dojmove, no zvuk koji je dolazio s papučice je mnogo tiši. Ostaje onaj dok je kvačilo stisnuto napola, a to bi već bio zamašnjak, i nešto što me čeka nakon ljeta vjerojatno.

Ugradio sam i kablove za H1 lampe, sa keramičkim završetkom, za bolju izdržljivost na visoke temperature, dobar buy, zadovoljan sam s tim, i pozicije W5W sam stavio Bluevision također, Philips. Lijepo svijetle.

Iduće me čeka zupčasti remen i vodena pumpa, te filter zraka i eventualno novi MAF senzor ako skupim lovu. To prije ljeta svakako.

Što se dizajna Audija tiče, meni je lijep. Vozi ga stari, vozim ga ja, oba su 14g. stara, oba sa preko 205tkm, jedan traktor, jedan benzinac od 220ks i dobro. Obojica zadovoljni. {#}

Šalu na stranu, meni ok izgledaju, ne znam. Bezveze mi je jedino A7, evo iskreno - i Q5. Koji je to Bog ja ne znam. A5 Coupe je lijep, A4/6/8 su ok iako izgledaju klonirano, ali očito takav dizajn ima prođu kod kupaca, A3 su po meni malo ukakali što se posljednjeg tiče, previše mi je mutant-Seatovski/Škodilak-đir i to sam nekoliko puta rekao..ne može se odlučiti bi li piškio, ili kakio, što se kaže. Q7, a što se tu ima za reći, meni - ništa posebno - kao da je netko napuhao helijem A3 Sportback bar što se dizajna tiče, a opet - tenk.

Do sad je bio prepoznatljiv, ali nekako mi je izgubio šarm koji je nekad imao u klasi. Dijelom i zbog vrlo agresivne i jake konkurencije.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 20:09 (thedream).
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Da može jadan govoriti, vjerojatno ne bi ni on tebe.

ARazer kaže...

Hm..Jedan domaći S3 oko 400 ks i ljuta zvijer oko 500 {#}

Oba mrak. Ovaj S3, po tablicama - Rijeka ili okolica? Čisto da ga znam tražiti kad idući put budem u Ri. {#}

In the name of tragedy..
17 godina

@dream. kad si kupoval prve žarulje, dal na njima pise da su plave ili bjele?

kak volim ove pacjente kad se voze s zadnjom maglenkom upaljenom a od magle ni m. i po blendam mu ali tip ne kuži.

Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Odlični su oba, Audi sa stilom sređen, jedino hauba tako-tako.

Impreza kao i Lancer Evo, legendarni auti... Meni u kategoriji BMW 850, CSL E46, Alfa Brera, ugl ima ih dosta, ako se sjetim kasnije ću nabrojati.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

@dream. kad si kupoval prve žarulje, dal na njima pise da su plave ili bjele?

Na koje misliš točno? H1 Bluevision (Ultra) su plave izvana, takvu boju stakla imaju, ali svijetle bijelo, što sam poslikao. Tako i pozicije, isto su izvana plave, svijetle skroz bijelo.

Na što si mislio, H1, H7, pozicije - W5W? Nisam siguran na što misliš.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 20:25 (thedream).
17 godina

ma na one s ebay-a nez koje imas h4 ili h7. ubiti prednje, glavne.  jer sam gledal danas u ducanu imaju obicne, imaju kaj su zvana plave i nekakve kao sive. to me malo zbunilo.

znaci hocu da napre svjetli bjelo, ne plavo ili zuto vec bjelo. a sad neznam koje da uzmem neke blue vision ili white nkj tam.  

Ride or die, remember?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice