ma na one s ebay-a nez koje imas h4 ili h7. ubiti prednje, glavne. jer sam gledal danas u ducanu imaju obicne, imaju kaj su zvana plave i nekakve kao sive. to me malo zbunilo.
znaci hocu da napre svjetli bjelo, ne plavo ili zuto vec bjelo. a sad neznam koje da uzmem neke blue vision ili white nkj tam.
Ja ti velim po modelu kako je. Imao sam Osram NB+ i Philips Extreme Power/Vision, prije ovih. Svijetlile su vrlo dobro spram tvorničkih (Hella?), ali ne toliko bijelo kao BlueVision Ultra. Iz mog dosadašnjeg iskustva, najbliže bijelom na halogenoj lampi.
Imaš na njuškalu još lika koji prodaje Osramice NB Unlimited, to je frend naručio, nisam ih vidio u akciji ali čuli smo se i kaže da su također super.
Tako da eto, ili taj Osram ili Bluevision Ultra Philips.
Ja sam od ovog tipa uzeo. Jako brzo su stigle, nove zapakirane. Cijena super, uzevši u obzir da s ovima i pozicije dobiješ. Ne znam da li idu i uz druge H-ove.
EDIT: Idu. Evo i uz H4, iz Njemačke. Šalje u HR. Mislim da ćeš biti zadovoljan. Ne znam koje lampe ti idu naprijed, ovaj H4 je za Yarisa recimo od moje cure, ima u sebi kombinirano kratko/dugo. Ti moguće da imaš kao ja, kratko H1, dugo H7. Pogledaj si to.
EDIT II: Ovaj moj ima i H4.