Startanje AAC-a...

poruka: 2
|
čitano: 1.245
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Startanje AAC-a...
pitanje

Štovani !

Na  webu  sam  pronašao  Radio-  Dalmaciju,  te  uočio,  da  postoji  opcija  slušanja  te  radio  postaje

preko  AAC-a  !  Download-  a  sam  software  za  AAC  na  desktop,  instalirao  ga  ,  no  ne  razumijem  da  li  se  taj  kodec  instalirao  (  via

plug-in  -a  )  u  media  player-e  koje  koristim  :  WinAmp  , Windows Media Player , te Real Player !???

Molim  da  mi  pojasnite  kako  da  , uopće  ,  poboljšam  kvalitetu  slušanja  te  radio  postaje  ,  budući  emitiraju

program  u  live-stream  modu  (  navodno  )  jedino  na  24  kBp/s  !

Unaprije  svima  zahvaljujem !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Startanje AAC-a...

Najbolje je da si to provas u Winamp-u slusat jer se inace mozes zapetljat s time. Winamo sam po sebi ima dekoder za AAC.

Za vrtit AAC audio format u Windows Media Playeru i slicnim DirectShow media playerima, trebaju ti AAC parser i dekoder. Ako se malo razumijes u to, mozes ih naci na RareWares-u.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice