Snimka utakmice/uredjivanje

poruka: 10
|
čitano: 1.679
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle imam jednu utakmicu sto je snimana, i sada bih trebao da u nekom video editoru (ili necem drugom?!) da stavim minute koje su, ime klubova, grbove male njihove i da na poluvremenu bude ona tabla sa statistikom udaraca na gol, kornera itd...

Ako netko zna kako, molim da mi pomogne

prodajem razne steam gift igre i cd kljuceve za CoD4 te Minecraft------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas------
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Itko?

prodajem razne steam gift igre i cd kljuceve za CoD4 te Minecraft------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja koristim Cyberlink PowerDirector za obradu videa. Možeš ubacivati i izbacivati reklame, umetnuti slike u video i dodavati razne efekte.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Re: Snimka utakmice/uredjivanje
uss kaže...

Ja koristim Cyberlink PowerDirector za obradu videa. Možeš ubacivati i izbacivati reklame, umetnuti slike u video i dodavati razne efekte.

to ne ide sa tim programom - on oće stavit animacije i slike kojih nema u toj snimci, a za to treba malo jači program inače će uništit kvalitetu te snimke koju ima. Sve se mora ponovno prekodiravati i to mislim da nebu ispalo dobro. Previše posla i za iskusne.

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
15 godina

Otprilike ja bi samo trebao "objekt" na svom postojecem videu koji bi brojao vrijeme

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FiCoO kaže...

Otprilike ja bi samo trebao "objekt" na svom postojecem videu koji bi brojao vrijeme

Bila je u BUG-u tema prije par godina u kojoj je bilo objašnjeno kako se to radi. Sjećam se da je bilo kako se ubacuje BUG logo na video. To se radi pomoću skripti, a najbolje je što su alati besplatni. Nažalost ne mogu se sjetit detalja, ali pokušat ću naći koji je to broj BUG-a pa možeš pronaći.

15 godina
uss kaže...
FiCoO kaže...

Bila je u BUG-u tema prije par godina u kojoj je bilo objašnjeno kako se to radi. Sjećam se da je bilo kako se ubacuje BUG logo na video. To se radi pomoću skripti, a najbolje je što su alati besplatni. Nažalost ne mogu se sjetit detalja, ali pokušat ću naći koji je to broj BUG-a pa možeš pronaći.

Ok, javi mi 

Anonymous come and join
16 godina
FiCoO kaže...

Ok, javi mi 

Broj 154 rujan 2005. Frameserving pomoću AviSyntha.

Nadam se da imaš ovaj broj u arhivi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 11:39 (uss).
17 godina
moderator
uss kaže...
FiCoO kaže...

Ok, javi mi 

Broj 154 rujan 2005. Frameserving pomoću AviSyntha.

Nadam se da imaš ovaj broj u arhivi.

Brijem da je to bio prvi tekst o AviSynth u hrvatskim tiskovinama. {#} BTW pretplatnici imaju on-line pristup brojevima Buga od broja 100 nadalje, što dakle uključuju i takve stare 6-7 godina.

15 godina

Nisam pretplatnik, bio sam namjeravao uzeti dok su bili pokloni a onda neko vrijeme nisu pa sam odustao :P

Anonymous come and join
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice