Xiaomi 15T Pro ili Galaxy S25+ ?

poruka: 8
|
čitano: 2.666
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Pozdrav,

imam S10 Lite koji i dalje savrseno radi ali baterija je na izdisaju pa sam odlucia kompletno novi mob uzet, ipak mu je 5 godina. Dugo sam ceka S25+, koji je na kraju ispa izgledom isti ka S24+, al me privuka snapdragon i dimenzije ka i trenutni mob (6'7). Vidia san da se podosta ljudi zale na kamere, dok drugi kazu da su ok. I to mi je bia nekako gotov odabir dok sad nisam naisa na Xiaomi 15T Pro. Nesto je veci i tezi (210g, sta me malo nervira jer ne volin cigle od mobitela), ali ima vrhunski cpu, gpu, slike su nadrealno dobre, na razini iphonea ako ne i bolje, kao i baterija. Al ipak me kopka jer je to xiaomi. Puno ljudi kuka na ads, na bloatware, mediatek cipove i na ovaj hyperOS...I sad vise pojma neman sta izabrat. Postoji i opcija eventualno cekat xiaomi 17 (koji ce sigurno bit gadljivo skup kad tek izade) i koji ce imat najnoviji snapdragon elite cip, al opet je to xiaomi. Kakva su vasa iskustva s njima? Ja san misljenja da samsung za ovu lovu koju traze moze ponudit puno bolje, al iz nekog razloga ne zele, al opet..cili zivot ih koristin i nikad me nisu iznevjerili, svi su trajali po 5+ godina. Iphone me ne zanima ni u ludilu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2025 23:45 (Bruno555).

0 0 hvala 0
12 mjeseci
Re: Xiaomi 15T Pro ili Galaxy S25+ ?
Bruno555 kaže...

Pozdrav,

imam S10 Lite koji i dalje savrseno radi ali baterija je na izdisaju pa sam odlucia kompletno novi mob uzet, ipak mu je 5 godina. Dugo sam ceka S25+, koji je na kraju ispa izgledom isti ka S24+, al me privuka snapdragon i dimenzije ka i trenutni mob (6'7). Vidia san da se podosta ljudi zale na kamere, dok drugi kazu da su ok. I to mi je bia nekako gotov odabir dok sad nisam naisa na Xiaomi 15T Pro. Nesto je veci i tezi (210g, sta me malo nervira jer ne volin cigle od mobitela), ali ima vrhunski cpu, gpu, slike su nadrealno dobre, na razini iphonea ako ne i bolje, kao i baterija. Al ipak me kopka jer je to xiaomi. Puno ljudi kuka na ads, na bloatware, mediatek cipove i na ovaj hyperOS...I sad vise pojma neman sta izabrat. Postoji i opcija eventualno cekat xiaomi 17 (koji ce sigurno bit gadljivo skup kad tek izade) i koji ce imat najnoviji snapdragon elite cip, al opet je to xiaomi. Kakva su vasa iskustva s njima? Ja san misljenja da samsung za ovu lovu koju traze moze ponudit puno bolje, al iz nekog razloga ne zele, al opet..cili zivot ih koristin i nikad me nisu iznevjerili, svi su trajali po 5+ godina. Iphone me ne zanima ni u ludilu.

15T Pro ti ni ne spada u istu klasu, on bi bio kao S25 FE

11 godina

znam da nije al je 10 svjetlosnih godina ispred S25 FE...realno

14 godina
Novice kaže...
Bruno555 kaže...

Pozdrav,

15T Pro ti ni ne spada u istu klasu, on bi bio kao S25 FE

Zašto ne bi spadao? Isto ima flagship čip, samo od Mediateka. Bolji od Exynosa u svakom pogledu.

Koristim S25+ nekoliko mjeseci i odličan je to mobitel, osim kod kamere. Nisu to loše kamere da se razumijemo, glavna je vrlo dobra, UW je OK, dok je zoom loš.

Najveća prednost su mi gabariti. Za 6.7", mob je kompaktan i lagan

12 mjeseci
Kod Xiaomi-ja kao i kod Samsung-a T odnosno FE oznake označavaju "lite" modele koji izlaze nakon "punokrvnih" flagship modela.
14 godina

Kakve to veze ima?

Pogledaj specifikacije 15T Pro. To su flagship specifikacije. I općenito hardverski bolji uređaj od S25+

15T već može u usporedbu sa S25FE

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 mjeseci
zuper kaže...

Kakve to veze ima?

Pogledaj specifikacije 15T Pro. To su flagship specifikacije. I općenito hardverski bolji uređaj od S25+

15T već može u usporedbu sa S25FE

Govorim o klasifikaciji, ne specifikacijama, 15T je noviji od S25FE i naravno da će specke biti bolje.

7 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice