Pozdrav,
imam S10 Lite koji i dalje savrseno radi ali baterija je na izdisaju pa sam odlucia kompletno novi mob uzet, ipak mu je 5 godina. Dugo sam ceka S25+, koji je na kraju ispa izgledom isti ka S24+, al me privuka snapdragon i dimenzije ka i trenutni mob (6'7). Vidia san da se podosta ljudi zale na kamere, dok drugi kazu da su ok. I to mi je bia nekako gotov odabir dok sad nisam naisa na Xiaomi 15T Pro. Nesto je veci i tezi (210g, sta me malo nervira jer ne volin cigle od mobitela), ali ima vrhunski cpu, gpu, slike su nadrealno dobre, na razini iphonea ako ne i bolje, kao i baterija. Al ipak me kopka jer je to xiaomi. Puno ljudi kuka na ads, na bloatware, mediatek cipove i na ovaj hyperOS...I sad vise pojma neman sta izabrat. Postoji i opcija eventualno cekat xiaomi 17 (koji ce sigurno bit gadljivo skup kad tek izade) i koji ce imat najnoviji snapdragon elite cip, al opet je to xiaomi. Kakva su vasa iskustva s njima? Ja san misljenja da samsung za ovu lovu koju traze moze ponudit puno bolje, al iz nekog razloga ne zele, al opet..cili zivot ih koristin i nikad me nisu iznevjerili, svi su trajali po 5+ godina. Iphone me ne zanima ni u ludilu.