Kako prolaze instalacije programa na ovaj rc ?
ovo nije rc (rc označava neš drugo, ovo bi se moglo nazvat prebeta)
i prolaze instalacije
i prolaze instalacije
i prolaze instalacije
Znaći ako sam dobro skužio sve manje više radi, a i besplatan je :)
Te da li ste naletjeli na neke bugove , koja su ograničenja , itd....
Dali postoji neki timebomb u njemu?
HVALA PUNO
ZA SVE ONE KOJI IMAJU PROBLEM SA DRIVERIMA PRILIKOM INSTALACIJE NEKA MI SE JAVE NA PM RIJEŠIO SAM PROBLEM....napisao bi ovdje soluciju ali nesmijem pravila foruma!
ZA SVE ONE KOJI IMAJU PROBLEM SA DRIVERIMA PRILIKOM INSTALACIJE NEKA MI SE JAVE NA PM RIJEŠIO SAM PROBLEM....napisao bi ovdje soluciju ali nesmijem pravila foruma!
WTF o čemu ti?
Meni ne želi prepoznat iphone 4 zna netko zašto?
pričam o onom problemu kada se javlja problem drivera prilikom instalacije jer se ljudima masovno javlja taj problem!
pričam o onom problemu kada se javlja problem drivera prilikom instalacije jer se ljudima masovno javlja taj problem!
Koji problem kojih drivera? Koji ljudi ,koje komponente? Koje rješenje?
Instalirao na zasebnu particiju,probrljao po postavkama,vidio što je taj famozni Metro
i odlučio da mi to (za sad) uopće ne treba.
Jednostavno,nije to za svakodnevni rad(što je i razumljivo,tek je Developer Preview).
Na odličnom su putu da naprave (opet) odličan OS i kad bude finaliziran,ako bude novaca,sigurno ću kupiti.
Do tad ( ili do neke funkcionalnije Bete) držim se provjerene 7-ce
BTW,nikakvih problema s driverima nije bilo,osim što mi nije iz prve
prepoznalo driver za Wireless adapter.
(ali je zato bez problema instalirana WLAN aplikacija,što sa 7-com nije slučaj).
Za one koji imaju eventualni problem s instalacijom drivera za WLAN,dovoljno je otići
na Device Manager/Network adapters/-Your Wireless adapter- i 2-klick/driver/update driver/odredi putanju na driver/install
bump
prilikom instalacije javlja se greška (i meni se ta greška javila i još nekima ovdje na forumu) da traži drivere sa cd i neće instalirati windowse...govorim o grešci o kojoj je pisano na prvoj stranici...rješenje je u tome da prilikom skidanja iso datoteke sa ms stranice ekipa masovno dobiva nepotpune iso fajlove...znaci umjesto 2.8 gb koliko je velika 32 bit verzija meni je prvi put skinulo 2.01 gb a nakon toga kad sam ponovo skinuo 2.8 gb i instalacija je tekla normalno...problem nije vezan za komponente ništa samo je problem u iso datoteci koja se tko zna zašto ne skine cijela...
EDIT: na prvoj stranici u ovoj temi je forumaš Furby spomenuo prvi taj problem...
Što mislite, dali se isplati instalirati na pc Windows 8? Dali se mogu igrati igre, npr. gta san andreas...?
a znm,, nije jos kao svi windwosi ! HEEH
MOžda to još uvijek nisu ''enableali'' u ovoj verziji.
Pozdrav, instalirao sam si windows 8, super je, ali je na engleskom - razumijem ra ali onako. I dal možda postoji hrv jezik za win 8 za skinut? Hrvarski mi bolje ide :D
Jel zna itko kako napraviti da wireless radi? -.-""
Normalno ko i na WIN 7,Installiras drivere,kliknes dole na onu malu iconu u taskB...,otvoriti ce ti se na desnoj strani ekrana lista dostupnih mreza (NETWORKS),odaberes svoju i picis. . . .
Normalno ko i na WIN 7,Installiras drivere,kliknes dole na onu malu iconu u taskB...,otvoriti ce ti se na desnoj strani ekrana lista dostupnih mreza (NETWORKS),odaberes svoju i picis. . . .
Kad instaliram drivere uopće mi ne treperi tp link lol i nema mreža uopće xD
Probaj
i to je to,trebalo bi ti raditi
Za one koji imaju eventualni problem s instalacijom drivera za WLAN,dovoljno je otići
na Device Manager/Network adapters/-Your Wireless adapter- i 2-klick/driver/update driver/odredi putanju na driver/install
Ja ne znam što je toliki problem pročitati i primjeniti pročitano?
I sam imam TP-Link TL-WN422G Version 2.0 Wireless adapter
i nije mi uspjela instalacija drivera u paru s aplikacijom za njega.
I onda sam uradio kako je gore opisano i gle čuda,proradilo:)