MS još uvijek nije ispravio neke iritirajuće bug-ove koje vuče još iz windowsa 98...
Windows 8 DEV instalacija i dojmovi
- poruka: 297
- |
- čitano: 83.254
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Nije dugo trebalo da in microsoft pretvori svoj OS u tablet desktop OS silovajući korisnike desktop računala sa beskorisnim nekoherentnim OS-om koji apsolutno nije intutivan za kućnu i još više poslovnu upotrebu.
Krenulo je sa OSX, pa Unityem, Gnome3 sad i windows ide u smjeru tabletizacije OS-a. Ako se ovako nastavi bacit ću računalo kroz prozor i odoh ja na bauštelu.
Jedan vrlo dobar članak o ovoj temi:
http://www.computerworld.com/s/article/9219996/First_look_The_two_faces_of_Windows_8_Developer_Preview_?source=toc
Na svu sreću KDE se još uvijek drži!
Usput, da li netko zna maknut ovaj language bar u system trayu?
BTW, jel tko zna u weather metro aplikaciji promijeniti gosn. Farenhajta (ili tko je već) u gđu. Nives Celzijus?
u opcijama izbriše eng jezik
a kad otvoriš vrijeme onda odi s mišem dolje desno (tzv start) i odaberi settings pa tamo imaš gospođu Drpić
a kad otvoriš vrijeme onda odi s mišem dolje desno (tzv start) i odaberi settings pa tamo imaš gospođu Drpić
uf, koji sam ja konj, a lijepo piše weather preferences
pa ne mora brisati engleski ako ne želi, jednostavno napravi kao na slikama i uništi nerviranje u trayu
BTW. jel se tko uspio iz IE 10 ulogirati na bagov forum, meni ne radi
uf, koji sam ja konj, a lijepo piše weather preferences
pa ne mora brisati engleski ako ne želi, jednostavno napravi kao na slikama i uništi nerviranje u trayu
BTW. jel se tko uspio iz IE 10 ulogirati na bagov forum, meni ne radi
da, može se i tako (radim sto stvari pa sam samo preletel kroz post)
logiranje na bug radi samo pokreni stranicu u compatibility modu
kenu u metro sučelju pisat "control" i onda kad ti se pojavi lupi desni klik na nju i odaberi "pin"
ps-ako ti nudi samo un pin, pogledaj da ti se nije pomaknula desno?
kenu u metro sučelju pisat "control" i onda kad ti se pojavi lupi desni klik na nju i odaberi "pin"
ps-ako ti nudi samo un pin, pogledaj da ti se nije pomaknula desno?
Mislis da idem u Search pa da potrazim ili...?
..nema nista, nema je ni desno ni lijevo
da, to sam mislio, trebalo bi ti biti pod apps
aj odi na win update (nudit će 6 updatea za win 8 za skinut, ako me sjećanje služi mislim da jedan od njih je povezan sa metrom sučeljem i tabovima koji ne rade/ne prikazuju se) instaliraj i rebutaj
probaj na isti način upisat user (to isto vodi do novog control panell-a), isto bi se trebalo nalazit u settings polju
Anyone? Zna neko kako postaviti wireless na win8?
U Metrou search user?
Nema
upravo to kaj ti je na slici, klikni na lijevo na users
sad fakat ne znam kaj više može bit, si probao sfc /scannow ili možda refresh your pc?
Probat cu taj sfc ali nije bas sad totalni bed ako nema tog Control panela (i Store) u Metru (jos uvijek imam onaj stari CP).
Svejedno HVALA!
Pre Metroseksualno ^^
Jel ima kakvih drugih promjena osim ciste estetike?
kako da "prt sc" zalijepim i u što ??? znači trebam slike zalijepiti negdje a nemam program-paint ili nešto već :(
evo jos jedno pitanje: kako stavit svoju sliku?
meni je povukao sa windows live-a
kako da "prt sc" zalijepim i u što ??? znači trebam slike zalijepiti negdje a nemam program-paint ili nešto već :(
imaš, kad si u metro sučelju samo kreni pisat paint
Kako prolaze instalacije programa na ovaj rc ?