Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.531.889
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
12 godina
Windows 8

Evo ovako 3 godine bio na windows 7 profesionall 32 bit i crko mi komp i sada razmišljam da stavim windows 8 kakva je i jel je istina da neke igrice neće otvoriti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 8
hrčak kaže...

Evo ovako 3 godine bio na windows 7 profesionall 32 bit i crko mi komp i sada razmišljam da stavim windows 8 kakva je i jel je istina da neke igrice neće otvoriti

Odličan sistem, ne previše različit od prethodnika (nemaš Start meni, umjesto toga Start screen - dakle preko čitavog displeja), fluidan. Možda i je istina, ako govorimo o igrama iz 90-tih. :P

14 godina
hrčak kaže...

Fino si uzmeš konfiguraciju sa 4GB i više RAMA i staviš si Win 7 x64 (ne x32), instaliraš neku dobru igru i uživaš.

Win 8: Brži - DA

Ružniji - SVAKAKO

User friendly - NI SLUČAJNO.

Možeš probat snimit Win 8, tko zna možda si ti jedan od malog broja onih kome se takav OS i sviđa, čak i Vista se je nekima sviđala.{#}

Valentin
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
hrčak kaže...

Fino si uzmeš konfiguraciju sa 4GB i više RAMA i staviš si Win 7 x64 (ne x32), instaliraš neku dobru igru i uživaš.

Win 8: Brži - DA

Ružniji - SVAKAKO

User friendly - NI SLUČAJNO.

Možeš probat snimit Win 8, tko zna možda si ti jedan od malog broja onih kome se takav OS i sviđa, čak i Vista se je nekima sviđala.{#}

Po meni  brzi je svakako, ljepši jer mi se sviđa novi stil koji ms koristi i user friendly je skroz isto.

Come to the dark side.... we have cookies :)
12 godina
Windows 8

Jel postoji još neki windows 8 osim proffesional 64 bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrčak kaže...

Jel postoji još neki windows 8 osim proffesional 64 bit

Postoje verzije Windows 8 (Core), Win 8 pro i Win 8 Enterprise.

Za onoga tko misli koristiti Win 8 verzija PRO je dovoljna.

Valentin
13 godina
neaktivan

Jedno pitanje, zanima me da li se isplati staviti Windows 8 na malo stariji i slabiji komp?
2 GB rama i intel dual core 2.66 procesor, grafička Radeon HD 6570 1 GB. 
Zanima me dal bi mi komp bio sporiji ili bi možda brže radio nego na Windows 7? nije mi toliko bitno za igre, jer one koje igram su malo starije i nisu zahjtevne. 

16 godina
neaktivan
zimicbz kaže...

Jedno pitanje, zanima me da li se isplati staviti Windows 8 na malo stariji i slabiji komp?
Zanima me dal bi mi komp bio sporiji ili bi možda brže radio nego na Windows 7? nije mi toliko bitno za igre, jer one koje igram su malo starije i nisu zahjtevne. 

brze, stavi neces pozalit
e ljudi da vas pitam, znaci na laptopu mi je 1600x900 rezolucija, kad spojim tv HDready 1300x700 tako nesto,  premjesti mi ikonice svugdje po ekranu, jel ima koji nacin da on meni spremi i da ih vrati na misto di su bile posli kad ištekam kabel?

Come to the dark side.... we have cookies :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 22:05 (alias_noname).
17 godina
zimicbz kaže...

Osobno imam Win 8 na Acer One 8,9", 1Gb RAM, Intel Atom 1.6Ghz.

Komp radi odlicno, oko 350Mb RAM-a zauzeto.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
12 godina
neaktivan
Windows 8

zasto na windowsu 8 kada sam na internetu kada kliknem gumb za start on radi, a kada igram neku igru onda ne radi?

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci mogao bi mi komp bit brži? A programi i igre sve normalno rade ili?

12 godina
neaktivan
Sve što radi na sedmici, radi i na osmici, to Windows praktikuje praktički od svog postojanja :)

A istina je da se sistem ubrza :)
17 godina
Windows 8

Pa od izlaska Windows 8 je napredovao. Sada napokon radi kako spada. 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ok onda ću ga isprobat, zanima me koja je razlika između Windows 8 Pro i windows 8 Enterprise i koji da stavim?

16 godina
neaktivan
zimicbz kaže...

Ok onda ću ga isprobat, zanima me koja je razlika između Windows 8 Pro i windows 8 Enterprise i koji da stavim?

Za kućnog usera ,nikakva.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
neaktivan
Windows 8

Kako cu omoguciti dual boot menu? Imam Windows 8 na jednom HDD, a Windows 7 na drugom, kako omoguciti onaj meni u kojem mogu odabrati koji cu windows pokrenuti?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MaXt0r kaže...

Kako cu omoguciti dual boot menu? Imam Windows 8 na jednom HDD, a Windows 7 na drugom, kako omoguciti onaj meni u kojem mogu odabrati koji cu windows pokrenuti?

http://www.computershopper.com/feature/guide-how-to-dual-boot-windows-8-and-windows-7/(page)/2#review-section

13 godina
neaktivan

A razlika između 32 i 64 bita koja je? ima kakve veze koju da stavim,da napomenem malo stariji i slabiji komp je...

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
MaXt0r kaže...

http://www.computershopper.com/feature/guide-how-to-dual-boot-windows-8-and-windows-7/(page)/2#review-section

Znam to, to je procedura kad su oba OS-a na istom HDD-u. Meni jedan HDD sluzi za win8, a drugi HDD za win7...

14 godina
neaktivan
zimicbz kaže...

A razlika između 32 i 64 bita koja je? ima kakve veze koju da stavim,da napomenem malo stariji i slabiji komp je...

Stavi 32bit. 32bit vidi maximalno 3GB RAM-a, za razliku od 64bit.

14 godina
MaXt0r kaže...
dinos3 kaže...
MaXt0r kaže...

Znam to, to je procedura kad su oba OS-a na istom HDD-u. Meni jedan HDD sluzi za win8, a drugi HDD za win7...

Ja msm da mozes onda preko EasyBCD-a.

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
MaXt0r kaže...
dinos3 kaže...
MaXt0r kaže...

Ja msm da mozes onda preko EasyBCD-a.

Uspjelo! vrlo jednostavan program, u samo par klikova sam uspio nastimati. {#}

15 godina

Jel moguce pretrazivati aplikacije u windows store-u??

PUTA MADRID
14 godina
x18x05x kaže...

Naravno

15 godina
dinos3 kaže...
x18x05x kaže...

Naravno

Mozes mi reci kako? Jer ja tamo kad udjem nema nigdje trazilice.

PUTA MADRID
17 godina

Samo kreni pisat kad si u Store-u.

mag.inf
14 godina
x18x05x kaže...
dinos3 kaže...
x18x05x kaže...

Naravno

Mozes mi reci kako? Jer ja tamo kad udjem nema nigdje trazilice.

Samo kreni pisati slova

13 godina
neaktivan
Windows 8

Evo upravo sam instalirao Win8 na svoj komp i odlican je.Ja sam zadovoljan jer je mnogo brzi od 7-ice a Metro je meni nekako vise user-friendly od starog Starta.Sve aplikacije i igre mi rade nema nikakvih problema.Instalaciju sam uradio ravno sa desktopa bez potrebe przenja DVD-ova.Jos uvijek se navikavam na Win8 ali mene je stvarno ugodno iznenadio.Nisam ocekivao da je ovako dobar nakon silnih "troll" kritika po raznim forumima.

Svakako svima u mogucnosti da instaliraju OS preporucujem da to i urade.

EDIT: Ako nekoga zanima izvor ovih winsa nek se javi na PM {#}

Evo izgleda mog metra. Evo izgleda mog metra.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 21:22 (ajdin99).

4 1 hvala 0
17 godina
Windows 8

{#}

Microsoft pokreće sigurnosne programe Bounty za Windows 8.1 i IE 11 

Podsjetimo, Microsoftov Windows 8.1 će biti objavljena sljedeći tjedan za javno testiranje i također prvi javni pregled verziju IE11. Microsoft će platiti sigurnosnim stručnjacima – istraživačima za pronalaženje i izvješćivanje o ranjivosti u IE 11 verziji svog preglednika i za pronalaženje grešaka sigurnosnih postavki u sustavu Windows 8.1.

Novi preglednik IE 11 donosi sigurnosne značajke implementirane u ranijim inačicama ali pojačane novim naprednim algoritmima. Neke od sigurnosnih značajki su SmartScreen URL filtriranje i Application Reputation. Ove sigurnosne funkcionalnosti pomažu u donošenju boljih odluka o programima koje preuzimamo. Preuzetom sadržaju se automatski dodjeljuje ocjena „pouzdanosti“ temeljena na algoritmima koji uključuju kriterije poput antivirusnih rezultata, povijest preuzimanja, i URL ugled. Kao korisnicima IE10 inačice moguće je iskoristiti XSS Fliter (otkriva JavaScript u URL i HTTP POST zahtjeve) za sprječavanje zlonamjernih infekcija.

IZVOR

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 22:58 (djigibao).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Windows 8

gdje ćemo moći skinut sutra novi Windows 8.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice