Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.368.622
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja
benko kaže...
ivan_1995 kaže...
benko kaže...
RC ce bit 71xx build
 ...ma vec je trebala izaci rc verzija,ali nije
 pomaknuta je na 10.5 kolko se sjecam
 mislim da da.....to je uskoro...trebala je izaci 10.4
amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
17 godina
protjeran
Window 7 instaliran, moja misljenja

evo ja instalirao 7 build 7077 s time drugog pokusaja nekakav strasni virus ma napada u zadnje vrijeme...

evo imam par piranja,

1.win mi je valjan,,,, e sada mogu za to rijeme dok je on jos ukljucen da ja skidam update i koliko je pametno skidati

2.ja ne vidim nikakave razllike nasuprot viste misim na izgled, aero isti ( ili ja ne znama ukljuciti ) i koje su opce novosti nasparam viste mislim vizualno i moze neki link ( gledao i ... )

3.tocno di mogu pogledati koliko mi valja beta trenutno mi pise pod proprtis my computera 30 days to activate. activate win now eh sada ja moram u roku 30 aktivirati ili mi jos toliko beta traje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

evo ja instalirao 7 build 7077 s time drugog pokusaja nekakav strasni virus ma napada u zadnje vrijeme...

evo imam par piranja,

1.win mi je valjan,,,, e sada mogu za to rijeme dok je on jos ukljucen da ja skidam update i koliko je pametno skidati

2.ja ne vidim nikakave razllike nasuprot viste misim na izgled, aero isti ( ili ja ne znama ukljuciti ) i koje su opce novosti nasparam viste mislim vizualno i moze neki link ( gledao i ... )

3.tocno di mogu pogledati koliko mi valja beta trenutno mi pise pod proprtis my computera 30 days to activate. activate win now eh sada ja moram u roku 30 aktivirati ili mi jos toliko beta traje?

Imas u ovoj temi negdje kak se aktivira..jos
-sto se tice promjena naspram viste..navodno su dosta brzi i sve ostalo ide na vizualno....
17 godina
neaktivan

dali nakon instalacije 7000 moram stavit onaj fix za mp3 i kako ako moram...?

EP45-DS3R,Q9550,HD4870x2, T240HD, WD 500, SB640, 4GBPlatinum XTC, DC kit, 700W OCZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

da.....ali o tome nezznam nista vise..
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Ma najbolje je stavit zadnji build - 7077 koji je već stvarno ispeglan! Ja u tjedan dana nisam još ništa našel! Inače za mp3 bug ima fix na updateu ,probaj tak ili na Microsoft Download Centru! Ja sam ga pobrisal tak da ne znam koji je točno KB. Malo pogooglaj!
Mada bi ti bilo najbolje napravit kak sam rekel - jel ti sve kasnije verzije rade godinu dana od aktivacije za razliku od 7000 koja će se isključit 01.08.!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 13:10 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Hacker-ri kaže...

Ma najbolje je stavit zadnji build - 7077 koji je već stvarno ispeglan! Ja u tjedan dana nisam još ništa našel! Inače za mp3 bug ima fix na updateu ,probaj tak ili na Microsoft Download Centru! Ja sam ga pobrisal tak da ne znam koji je točno KB. Malo pogooglaj!
Mada bi ti bilo najbolje napravit kak sam rekel - jel ti sve kasnije verzije rade godinu dana od aktivacije za razliku od 7000 koja će se isključit 01.08.!
 Istina najbolje ti je stavit 7077, ali ako staviš samo 7000, ne treba ti taj mp3 fix. Ja sam pokušavao instalirat taj fix na 7000 i piše mi da je already installed.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
kizo2703 kaže...
Hacker-ri kaže...

Istina najbolje ti je stavit 7077, ali ako staviš samo 7000, ne treba ti taj mp3 fix. Ja sam pokušavao instalirat taj fix na 7000 i piše mi da je already installed.
 jel isto i za 7077?
EP45-DS3R,Q9550,HD4870x2, T240HD, WD 500, SB640, 4GBPlatinum XTC, DC kit, 700W OCZ
16 godina
neaktivan
Igor kaže...
 Dobro da ,jel ovisi kad i otkud je skinut! Jel ako je s nekog torrenta vjerojatno je onaj koga je stavil na share već instaliral fix na njega!
Jel u originalima s MS-a ga nema!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 13:42 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Igor kaže...
kizo2703 kaže...
Hacker-ri kaže...

jel isto i za 7077?
 Svakako
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Igor kaže...
 Dobro da ,jel ovisi kad i otkud je skinut! Jel ako je s nekog torrenta vjerojatno je onaj koga je stavil na share već instaliral fix na njega!
Jel u originalima s MS-a ga nema!!
 Ja sam skinul s Microsoftove stranice i bil je instaliran.
16 godina
neaktivan
Igor kaže...
Ja sam skinul s Microsoftove stranice i bil je instaliran.
 Koji build ,7000? Dobro ,možda su ga u  kasnijim verzijama sredili. Moj je skinut dan ili dva nakon početka puštanja! A svi kasniji buildovi ga već imaju integriranog.
17 godina
neaktivan

instalirao sam 7077...

ovo vec ima sve drivere ili mi cd od graficke i monitora ne rade :D

cdi su svjezi od pred 2 dana pa mi nije jasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

instalirao sam 7077...

ovo vec ima sve drivere ili mi cd od graficke i monitora ne rade :D

cdi su svjezi od pred 2 dana pa mi nije jasno...

Monitor bi ti trebal bit instaliran ,jedino ako nije neka egzotika! Većinu drivera sistem sam skine i instalira. A koja je grafička? Većina drivera za Vistu rade na Sedmici tak da ih probaš nać na sajtu proizvođača i instalirat.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 0:32 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

ja nekuzim zakaj kad instaliram driver za graf imam nvidia 8600gt i onda kad pokrenem sah ili neku drugu igricu pojavi mi se plavi ekran i  restarka mi komp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nekaj ti očito šteka - napajanje ,driveri? Koji drugi sistem imaš i jel tu radi sve u redu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na xp-u mi radi sve 5 al na sedmici me jebe sam to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cro kaže...

na xp-u mi radi sve 5 al na sedmici me jebe sam to

Ako nemaš ,skini s neta najnovije drivere za vistu i naistaliraj!
16 godina
neaktivan

E,ekipo dali od vas tko zna cd-key za win 7???

Molim vas da mi odgovorite brzo,hvala unaprijed

Moj: MSN:kriz.ma007@hotmail.com XFIRE:krizma0551

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maska kaže...

hmm...mislim da za ovo nemozes dobit zuti karton 
17 godina
neaktivan
maska kaže...

Imas na sluzbenoj MS stranici.Samo odaberi za koju verziju.
ivan_1995 kaže...
maska kaže...

hmm...mislim da za ovo nemozes dobit zuti karton 
Nemozes dobit zuti jer su to legalni beta kljucevi koji su dostupni na MS stranicama.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
protjeran

evo ovako imam jedan iritantan problem s msn!

znaci ovako kada mi je msn otvoren znaci kada sam ukljucen na net onda mi je od msn kratica u taskbar i sada kada ja npr gledam nesto na netu preko firefoxa i kada ga mimiziram onda mi uvijek skoci msn na desktop odnosno otvori se! e sada kako da ja msn prebacim tamo di mi je avira i od utorrent, znaci kao sto je bilo kod xp i viste???

slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

znaci ovako kada mi je msn otvoren znaci kada sam ukljucen na net onda mi je od msn kratica u taskbar i sada kada ja npr gledam nesto na netu preko firefoxa i kada ga mimiziram onda mi uvijek skoci msn na desktop odnosno otvori se! e sada kako da ja msn prebacim tamo di mi je avira i od utorrent, znaci kao sto je bilo kod xp i viste???

slika

Mislim da je to nemoguće postići.
Ja sam također tražio način da to stavim u notifications area, ali neide.
Ako netko slučajno zna, nek se javi.
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
protjeran

a je moguca da kada se zatvori npr firefox da ne otvaram sam od sebe npr msn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Offtopic:kada izlazi čitava verzija

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

a je moguca da kada se zatvori npr firefox da ne otvaram sam od sebe npr msn?

hehe.. ne razumjem te nikako.
što želiš reći?Izlanuo se
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

Offtopic:kada izlazi čitava verzija

vjerovatno 2010g

17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

slika

ako itko sazna kako ovo rjesit neka obavezno javi ;)
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan
benko kaže...
deja_vu kaže...

slika

ako itko sazna kako ovo rjesit neka obavezno javi ;)
Hmm, meni ne smeta što ode u taskbar a ne u system tray.

1. Quit WLM (right click -> close)
2. Find WLM in the start menu (All programs - Windows Live - Windows Live Messenger)
3. Right click on it and click on Properties
4. Go to the compatibility tab
5. Click on “Run this program in compatibility mode for:”
6. Select Windows Vista
7. Click on Ok and start WLM.

It should now normally minimize to the tray.

16 godina
neaktivan
DragonShit kaže...
benko kaže...
deja_vu kaže...

1. Quit WLM (right click -> close)
2. Find WLM in the start menu (All programs - Windows Live - Windows Live Messenger)
3. Right click on it and click on Properties
4. Go to the compatibility tab
5. Click on “Run this program in compatibility mode for:”
6. Select Windows Vista
7. Click on Ok and start WLM.

It should now normally minimize to the tray.

Svaka čast. Radi.Cool It works man...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 22:01 (Bellatrix).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice