- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ja instalirao 7 build 7077 s time drugog pokusaja nekakav strasni virus ma napada u zadnje vrijeme...
evo imam par piranja,
1.win mi je valjan,,,, e sada mogu za to rijeme dok je on jos ukljucen da ja skidam update i koliko je pametno skidati
2.ja ne vidim nikakave razllike nasuprot viste misim na izgled, aero isti ( ili ja ne znama ukljuciti ) i koje su opce novosti nasparam viste mislim vizualno i moze neki link ( gledao i ... )
3.tocno di mogu pogledati koliko mi valja beta trenutno mi pise pod proprtis my computera 30 days to activate. activate win now eh sada ja moram u roku 30 aktivirati ili mi jos toliko beta traje?
evo ja instalirao 7 build 7077 s time drugog pokusaja nekakav strasni virus ma napada u zadnje vrijeme...
evo imam par piranja,
1.win mi je valjan,,,, e sada mogu za to rijeme dok je on jos ukljucen da ja skidam update i koliko je pametno skidati
2.ja ne vidim nikakave razllike nasuprot viste misim na izgled, aero isti ( ili ja ne znama ukljuciti ) i koje su opce novosti nasparam viste mislim vizualno i moze neki link ( gledao i ... )
3.tocno di mogu pogledati koliko mi valja beta trenutno mi pise pod proprtis my computera 30 days to activate. activate win now eh sada ja moram u roku 30 aktivirati ili mi jos toliko beta traje?
dali nakon instalacije 7000 moram stavit onaj fix za mp3 i kako ako moram...?
instalirao sam 7077...
ovo vec ima sve drivere ili mi cd od graficke i monitora ne rade :D
cdi su svjezi od pred 2 dana pa mi nije jasno...
instalirao sam 7077...
ovo vec ima sve drivere ili mi cd od graficke i monitora ne rade :D
cdi su svjezi od pred 2 dana pa mi nije jasno...
ja nekuzim zakaj kad instaliram driver za graf imam nvidia 8600gt i onda kad pokrenem sah ili neku drugu igricu pojavi mi se plavi ekran i restarka mi komp
Nekaj ti očito šteka - napajanje ,driveri? Koji drugi sistem imaš i jel tu radi sve u redu?
na xp-u mi radi sve 5 al na sedmici me jebe sam to
na xp-u mi radi sve 5 al na sedmici me jebe sam to
E,ekipo dali od vas tko zna cd-key za win 7???
Molim vas da mi odgovorite brzo,hvala unaprijed
evo ovako imam jedan iritantan problem s msn!
znaci ovako kada mi je msn otvoren znaci kada sam ukljucen na net onda mi je od msn kratica u taskbar i sada kada ja npr gledam nesto na netu preko firefoxa i kada ga mimiziram onda mi uvijek skoci msn na desktop odnosno otvori se! e sada kako da ja msn prebacim tamo di mi je avira i od utorrent, znaci kao sto je bilo kod xp i viste???
znaci ovako kada mi je msn otvoren znaci kada sam ukljucen na net onda mi je od msn kratica u taskbar i sada kada ja npr gledam nesto na netu preko firefoxa i kada ga mimiziram onda mi uvijek skoci msn na desktop odnosno otvori se! e sada kako da ja msn prebacim tamo di mi je avira i od utorrent, znaci kao sto je bilo kod xp i viste???
a je moguca da kada se zatvori npr firefox da ne otvaram sam od sebe npr msn?
Offtopic:kada izlazi čitava verzija
a je moguca da kada se zatvori npr firefox da ne otvaram sam od sebe npr msn?

Offtopic:kada izlazi čitava verzija
2. Find WLM in the start menu (All programs - Windows Live - Windows Live Messenger)
3. Right click on it and click on Properties
4. Go to the compatibility tab
5. Click on “Run this program in compatibility mode for:”
6. Select Windows Vista
7. Click on Ok and start WLM.
It should now normally minimize to the tray.
2. Find WLM in the start menu (All programs - Windows Live - Windows Live Messenger)
3. Right click on it and click on Properties
4. Go to the compatibility tab
5. Click on “Run this program in compatibility mode for:”
6. Select Windows Vista
7. Click on Ok and start WLM.
It should now normally minimize to the tray.