Ljudi imam problem sa Windows XP. Nisam rusio sistem nekih pola godine,jer nisam imao razloga za to,sve je radilo kako treba.Ali danas,kad sam radio na racunaru mi je nestalo struje,i kada je dosla struja,ukljucio sam racunar da nastavim tamo gdje sam stao. :D
Medjutim,nesto cudno se desilo,prvo kad sam ukljucivao racunar pojavilo mi se(kod Welcome):system cannot load your profil(ili nesto slicno) i krenulo je da odbrojava 30 sec,ja sam sacekao 30 sec,i poslije toga sistem se ukljucio,ali na desktopu su bile samo one ikonice koje obicno imamo kad dignemo sistem,kao da sam sad dizao sistem. Kada sam usao u My Computer vidjeo sam da je sve sto je bilo na racunaru prije i dalje tu. Sve sam mogao normalno pokrenuti,samo sto na desktopu nemam nista sto sam prije imao,a sve sto je u my computer kao da se resetovalo,tj kao da sam ga tek instalirao sad..I browseri su izbrisali istoriju,zabiljeske,sve...Sad,kada god restartujem racunar isto se ponovi(opet nema nicega ni sto sam snimio zadnji put kad sam ukljucivao) Pogledao sam u control panel,ja sam ustvari logovan na svoj profil...Zna li neko u cemu je problem,i moze li se to nekako rjesiti? Znam da mogu da reinstaliram sistem :D,ali me zanima da li postoji neko drugo rjesenje?