- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dogovorite se.
ja njeg neću ništ nagovarat, a on ak hoće nek mi se javi ingame il nek me nađe na chatu. tamo sam najviše vremena :)
Neke mutne poslove tu izvodite!
Sve ću vas:
mene ne možeš, kad ne znaš koji mi je nick!
U mene svaki dan wel. -6.. spao sam na svega 30-ak.. a ne znam kako da to povratim na 100... ozbiljno razmišljam o poklanjanju accounta....
ne radi se o tome. tko odustaje od igre, normalno šta će mu goldi, on hoće rl pare. nego ima puno ljudi koji imaju više accounta pa ih prodaju za golde i tako si financiraju glavni acc. to može svako, mogu svi accovi bit sa iste IP adrese, ali ne smiju imat ama baš ništ zajedničko, jer odma ide permaban. ne smiju giftat jedne druge, slat si golde, weapon i slično, radit u istoj firmi itd. unosan je to biznis. ni sam nisam znao za to dok niiam počeo tražiti acc. da vidiš koji ti se počnu javljat. ima svakakih acc-ova, od 10 golda, pa mrcina do 100 golda. sad već imam 3 acca :D
jedan koji sam krenuo par dana nakon bana, kreno ispočetka
drugog, kojeg sam kupio za nešto golda i sad ga prodajem. ako ima zainteresiranih, nek mi se jave na pm u erepu na Jurluk Org
i treći kojeg sam danas kupio. za njega sam dao 2 orga, a na svakom je bilo 20 komada q5 oružja :)
Inace, za ovo takodjer ide permaban. Ovo bi nazvao - 'pushanjem'. Sva'ko smije imati samo jedan account i to je to, a to sto vecina mulja to bar 99% ljudi tamo zna. Zato masa ljudi i odustaje.
Samo sto se ne nadgledaju slabiji accovi, osim, ako netko ne prijavi.
U mene svaki dan wel. -6.. spao sam na svega 30-ak.. a ne znam kako da to povratim na 100... ozbiljno razmišljam o poklanjanju accounta....
Uzmi kuću Q5,daj otkaz u toj firmi i zaposli se u neku od 3 zvjezdice ili manje..I kupuj hljeb Q3..I na primjer da imaš 100 svaki dan gubiš po 4 wellnesa a dobijaš 4.8 i tako svaki dan imaš na kraju 100 (uračunato i treniranje...)
Uzmi kuću Q5,daj otkaz u toj firmi i zaposli se u neku od 3 zvjezdice ili manje..I kupuj hljeb Q3..I na primjer da imaš 100 svaki dan gubiš po 4 wellnesa a dobijaš 4.8 i tako svaki dan imaš na kraju 100 (uračunato i treniranje...)
Bez giftova ništa...
Vjerovatno neće imati slijedećih 30 dana sa max plaćom za Q5 kuću...
PS - Fejt ti je acc... Imaš isti avatar na erepu-u kao i ovdje na forumu,
dakle acc ti je lažan.
Ako i dalje tvrdiš suprotno, SS lika sa invetorijem i novcem,
te snagom i nickom...
Kak ide Hrvatskoj?
Zadnji put kad sam bio imali smo Sloveniju i trebali smo napast Italiju...
Kak ide Hrvatskoj?
Zadnji put kad sam bio imali smo Sloveniju i trebali smo napast Italiju...
Srednja žalost!
@Jurluk! Nema Jurluče ništa od acca, mjenjana šifra, sve, no ne brini popustit će jeb*č :P
Meni je susjed dao account haha a wellness mu je 0 sada hahahaha ja sam sa svojim wellness digao na 100 sad
Inaće eHr je bila dobra relativno zemlja a sad je skroz propala!
Jedan moj izvor iz hrvatske kaže da ste jako propali..?
Kod nas je ok,jedino nas inflacija malo trese..Ali plate su dobre pa je sve OK.
Jedan moj izvor iz hrvatske kaže da ste jako propali..?
Kod nas je ok,jedino nas inflacija malo trese..Ali plate su dobre pa je sve OK.
k...ca smo propali , jači smo nego ikad \o/
haha ne bi baš rekao.
E možda odem u eSrbiju pa organiziram neki napad na eHr da bude zabavnije malo ;)
Jurluče, okani se ćorava posla ;)
Pa od 100 igrača na erepublik barem ih 80 im multi, to je sigurno;)
Pa od 100 igrača na erepublik barem ih 80 im multi, to je sigurno;)
mozda bebe imaju multije, ali meni se neda zajebavat s njima i riskirat acc.
haha ne bi baš rekao.
E možda odem u eSrbiju pa organiziram neki napad na eHr da bude zabavnije malo ;)
Slobodno ali ima problem.Nemaš ti toliko golda koliko treba za rat!
Šta mislite na ovo,nabio sam 8035 dmg.Mislim da ću biti heroj :D
Šta mislite na ovo,nabio sam 8035 dmg.Mislim da ću biti heroj :D
bolje nabavi golda za nastavak kad te netko skine.
trebao si na kraju dana/borbe, a ne sada.
jos si kamikaze do 30 isao sad ako te skinu mozes se slikat
Ako me skinu ubiću se,majke mi :(
Treba ti za wellnes packove..Ja da sam pametnije radio istrošio bih manje a nabio bih najmanje 9500 dmg..
A do sada sam potrošio 115 golda,ma goldi mi nisu problem,golda se ima..Više me brine da me neko ne skine. :(
Evo javljam se jer mi je potrebna pomoć. Welness mi je jedva 50 pa me zanima kako ga najbrže ali i najjeftinije dignuti na 100 jer me stalno otpuštaju. Hvala...
Nick mi je APazinjan
Dignit ćeš well. giftovima ili well. packovima
Battle Hero Medalja.jeeee!
TD zato jer ste nas napali!
Battle Hero Medalja.jeeee!
115G si na to potrošio?
Ja sa jednim napadom napravim 200+ DMG sa Q1 oružjem...
Sa Q5 napravim 10 napada i skinem te...
Dakle kamikae + giftovi, mene ispadne manje od 5G...
115G si na to potrošio?
Ja sa jednim napadom napravim 200+ DMG sa Q1 oružjem...
Sa Q5 napravim 10 napada i skinem te...
Dakle kamikae + giftovi, mene ispadne manje od 5G...
Maxhit 800?
Samo 10 pljuci bi te ispale 7 golda..