Ja prodajem svoj account trebaju mi pare da si kupim još bolji komp ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i ja bih htio prodati svoj account.
Želio bih vašu procjenu,koliko vrijedi cca.?
Lvl 18
Manufacturing:5,24
Strenght:7.42
Construction:0,5
23 golda,300 PLN-a.
U gajbi 10 kruhova q5.
Imas dosta golda, izracunaj koliko taj gold vrijedi (pogledaj kupovanje golda) i tako stavi acc :)
neznam samo gdje ces ga prodavati buduci da ne postoji bas trznica za te stvari :D
kupim ti bon od 50 kn
Jurluk dobio perm ban, javio mi prije par dana na pm.
EDIT: mislim da su mu podmetnuli, isto kao što su meni htjeli, samo što su kod njega uspjeli.
pogledajte ovo, jedini frend mu je neki srbin (jer se rego na njegov reffer) i odma na 1. lvlu je prestao igrat. 100% ga je taj onda prijavio za multije i jurluk dobio ban.
ma nije on. kolko vidim on se tek prekjučer registriro, a ja sam popio bananka prije tjedan dana
a i sam sam si kriv, kad sam se bavio mutnim poslovima
al mislim da ću nekako sredit unban, jer sam vidio da se to itekako može :D
@Ačx, na pretplati sam :P
@Ačx, na pretplati sam :P
pošaljem ti 50 kn u kuverti .
Ja prodajem 2 accounta haha
Radije ću prodat cili acc.
Jurluk dobio perm ban, javio mi prije par dana na pm.
EDIT: mislim da su mu podmetnuli, isto kao što su meni htjeli, samo što su kod njega uspjeli.
pogledajte ovo, jedini frend mu je neki srbin (jer se rego na njegov reffer) i odma na 1. lvlu je prestao igrat. 100% ga je taj onda prijavio za multije i jurluk dobio ban.
ma nije on. kolko vidim on se tek prekjučer registriro, a ja sam popio bananka prije tjedan dana
a i sam sam si kriv, kad sam se bavio mutnim poslovima
al mislim da ću nekako sredit unban, jer sam vidio da se to itekako može :D
hmmm prestigo si me i s XP i snaga vec od prije.
Mora da si jako muljao....
EDIT:
naravno ne trebam napomenut (work, train i 5 fajtova dnevno)
a exp, nista cudno, samo 5 fajtova na dan, te work i train, sto je najnormalnije
jel ima ko acc na prodaju, al da je za golde, a ne rl pare
:P
Koliko bi mi golda dao za sadašnji acc.? Napravim novi pa ti meni na njega golde (pa nas oba bannaju) :D
a exp, nista cudno, samo 5 fajtova na dan, te work i train, sto je najnormalnije
jel ima ko acc na prodaju, al da je za golde, a ne rl pare
Ke ce nekome tko odustaje goldi ?!?! Ako su slavonski dukati u pitanju to je vec druga stvar
Kad nitko ne želi kupiti...
Dajem besplatno svoj account.
Nemam vremena a ni volje.
Javite se na PM.
PRODANO!
Javite se na PM.
PRODANO!
Hvala!
Pozdrav,igram eRep već više od godinu dana..Od prvog dana nisam propustio niti jednom raditi,boriti se i trenirati..
Imam 13 hard worker nagrada,5 puta bio u KONGRESU,2 media mogul,4 battle hero,6 puta super solider,7 puta societly builder..
35 Snaga.Manufaktura 11.5..Field Marshal 2012 borbi..Inače sam u Srbiji..Liaong.Nalazim se u top 25 u svojoj zemlji..
Imam 525 golda i 313 dinara..
Igra mi je dosadila,htio bih prodati account,kolika bi cijena mogla ići?
I još da dodam da sam jedan od glavnih u stranci,ne glavni ali niti jedna odluka ne može proći dok je ja ne odobrim..Imam dobre veze i u državnom vrhu.
Znači recite mi cijenu,pa ako je neko zainteresovan..
Pa ja mislim da bi mogao dobiti 300 eura,samo goldi koje imaš ti vrijede 150 eura.
Dobro ti je rekao Hrvoje 300€ ono minimum!
Super Inače da li bi ga ko htio kupiti?
Super Inače da li bi ga ko htio kupiti?
Da, ja!
....samo kad bih imao 100000€ viška
Dobro
Igraš li ti eRep?
Dobro
Igraš li ti eRep?
Da
nick: bruno1211
Me is stronger than You, but still, no war in Canada for us..
Me is stronger than You, but still, no war in Canada for us..
A koji ti je nick?
Ke ce nekome tko odustaje goldi ?!?! Ako su slavonski dukati u pitanju to je vec druga stvar
ne radi se o tome. tko odustaje od igre, normalno šta će mu goldi, on hoće rl pare. nego ima puno ljudi koji imaju više accounta pa ih prodaju za golde i tako si financiraju glavni acc. to može svako, mogu svi accovi bit sa iste IP adrese, ali ne smiju imat ama baš ništ zajedničko, jer odma ide permaban. ne smiju giftat jedne druge, slat si golde, weapon i slično, radit u istoj firmi itd. unosan je to biznis. ni sam nisam znao za to dok niiam počeo tražiti acc. da vidiš koji ti se počnu javljat. ima svakakih acc-ova, od 10 golda, pa mrcina do 100 golda. sad već imam 3 acca :D
jedan koji sam krenuo par dana nakon bana, kreno ispočetka
drugog, kojeg sam kupio za nešto golda i sad ga prodajem. ako ima zainteresiranih, nek mi se jave na pm u erepu na Jurluk Org
i treći kojeg sam danas kupio. za njega sam dao 2 orga, a na svakom je bilo 20 komada q5 oružja :)
Pozdrav,igram eRep već više od godinu dana..Od prvog dana nisam propustio niti jednom raditi,boriti se i trenirati..
Imam 13 hard worker nagrada,5 puta bio u KONGRESU,2 media mogul,4 battle hero,6 puta super solider,7 puta societly builder..
35 Snaga.Manufaktura 11.5..Field Marshal 2012 borbi..Inače sam u Srbiji..Liaong.Nalazim se u top 25 u svojoj zemlji..
Imam 525 golda i 313 dinara..
Igra mi je dosadila,htio bih prodati account,kolika bi cijena mogla ići?
I još da dodam da sam jedan od glavnih u stranci,ne glavni ali niti jedna odluka ne može proći dok je ja ne odobrim..Imam dobre veze i u državnom vrhu.
Znači recite mi cijenu,pa ako je neko zainteresovan..
de malo oladi!!!
a da nije ovakva stvar?
lvl 20
2493 exp
land skill 7.64
strenght 12.8
general
total dmg: 51219
2 ss medalje
2 sb medalje
1805. u svojoj zemlji
:P
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1724402
gdje je ta mrcina o kojoj si ti pričao?!
kupujem erep acc za erep golde, a i mjenjam orgove za account, ovisi po potrebi
kupujem erep acc za erep golde, a i mjenjam orgove za account, ovisi po potrebi
ajd javi mi se ingame na org u postu iznad i/ili dođi na irc rizon kanal #trade.hr
Javite se na PM.
PRODANO!
aaaaa. damn!!! meni bi baš dobro došo :(((
Javite se na PM.
PRODANO!
aaaaa. damn!!! meni bi baš dobro došo :(((
Lako se to da srediti,samo da 4ucker na to pristane.
Dogovorite se.