Šefe tvoj account je loš još ga bildaj pa ćeš ga moć prodat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav ti se čini moj?
Kolika mu je realna vrijednost?
Kakav ti se čini moj?
Neznam koji ti je nick ali ja recimo svoj prodajem za 500kn a susjedov prodajem za 250kn
Kakav ti se čini moj?
Neznam koji ti je nick ali ja recimo svoj prodajem za 500kn a susjedov prodajem za 250kn
Nick je nebitan...
LVL 21
Strenght skoro 19
Land skill 8.5+
Q5 hiža
Novine
ORG pun sa Q1 oružjem (20 komada)
evo danas mi frend dobio perma ban, a ni kriv ni dužan, stvarno znam da čovjek nikad multi nije imao. igrao je par dana za mene, pa su možda to admini krivo shvatili
sad nakon ovog se niti meni neda više igrat, al ajde kad sam mogao do sad, moći ću još malo izdržat do novog modula
Ljudi ja prodajem q1 kruh za 0.01 gold komad pa ako tko hoćeć nek mi se javi mogu donirat koliko god hoćete samo golde donirate i dam vam kruh
Ljudi ja prodajem q1 kruh za 0.01 gold komad pa ako tko hoćeć nek mi se javi mogu donirat koliko god hoćete samo golde donirate i dam vam kruh
Pa toliko je i na marketu, šta nije?
A ako će neko kupovat na crnom tržištu i varat državu radi 1-2 lipe, svaka mu čast...
igra postaje dosadna meni...
igra postaje dosadna meni...
NAPOKON NETKO SVATIA
Koliko gift q5 puni energije?
Koliko gift q5 puni energije?
Tvom prijatelju 5 wel.
Tebi ništa, jer sam si ga sebi nemožeš pokloniti (osim ako imaš ORG).
ako ubrzo ne stave nove module, mogu samo rec RIP
ma tragedija
Jurluče, que pasa?
Jesi barem uspio prodati acc prije bananka? :S
Jurluk dobio perm ban, javio mi prije par dana na pm.
EDIT: mislim da su mu podmetnuli, isto kao što su meni htjeli, samo što su kod njega uspjeli.
pogledajte ovo, jedini frend mu je neki srbin (jer se rego na njegov reffer) i odma na 1. lvlu je prestao igrat. 100% ga je taj onda prijavio za multije i jurluk dobio ban.
kao za multije, koje sumnjam da je imao. objasnio sam gore u postu
Pa tamo treba dozvoliti multie.
I s njima je predosadno igrati. BTW jesu konacno uveli 'module' ili obecavaju za slijedece proljece ?
Da
Dajte koristite Crveni križ ako vam ZAISTA treba pomoć, a ne zato jer ste škrti dati lovu za giftove, a zarađujete 15 kuna dnevno...
Pa tamo treba dozvoliti multie.
I s njima je predosadno igrati. BTW jesu konacno uveli 'module' ili obecavaju za slijedece proljece ?
novi moduli bi trebali doci otprilike negdje u svibnju, to je puno posla, prakticki ce cijelu igru izmjeniti
ahahah bas mi je drago sto sam presto igrat i sto sam prodo acc za 50kn :)
super, eto i meni je drago sto si prestao :)