evo idem i ja vidjet kakav je taj erepublik...prvi put
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je besplatno?
To je besplatno?
da, sam imaš gluposti kao kupovanje golda sa rl novcima, extra prostor u inventoryju....ali to malo njih kupuje, tak da imaš zabave i bez toga
Koliko vrijedi moj acc?
150golda 700kn
19.7 strange i 12.4 manufactura,19lvl skoro 20
sry sef sad je gotovo :D
kako mogu osvojit golde osim kupovat RL parama??trazim al nemogu nac...
Mo's ih kupiti za zaradjene ingame pare.
Sa levelima kasnije je znalo dolaziti, pa recimo, ako radis 30 dana u subu, dignes snagu za 5 etc etc...
Igraj pa ces otkriti, a da je igrica zanimljiva, daleko od toga. Cisto penzionerska igrica...
pročitaj ovo i obrati pozornost na onu tablicu dolje:
http://wiki.erepublik.com/index.php/Experience_points
- Kad radiš 30 dana zaredom (samo radiš svaki dan)
- Svaki put kada za 5.0 povečaš svoju snagu (svaki dan treniraš)
- Kada ti se drugi ljudi pretplate na novine i tih pretplatnika imaš 1000 ( kada napraviš novine, ljudi ti "subscribaju" ako im se sviđaju tvoji članci i tako do 1000 pa dobiješ treasure map)
- Kada postaneš predsjednik (moraš bit član neke stranke i onda se kandidiraš i narod bira, ali naravno moraš biti iskusan)
- Kada te izaberu za kongresnika (25. se biraju kongresnici i stranka te mora izabrati)
- Kada oslobodiš regiju Resistance Warom ( to je veoma skupo i nemože baš svatko pokrenuti taj resistance war)
- Kada postigneš najviši damage u jednoj borbi ( to nećeš gotovo nikad je ima hrpa jačih, možda jednog dana kad češ imati veliki strength)
evo pogledaj si što je treasure map
i da ti sad nenabrajam sve što postoji, pročitaj si ovaj kvalitetan tutorial:
GRAND TUTORIAL
samo mislim da nisu dodali treasure maps, nego još govore kako je nagrada 5 golda.
Koliko vrijedi moj acc?
150golda 700kn
19.7 strange i 12.4 manufactura,19lvl skoro 20
moze mala pomoc...kupio sam nekakvu hranu(treba mi za wellness) ali nemogu ju iskoristiti..pise da ce sljedeci dan automatski "pojest"...a treba mi samo 3xp za lvl 6
a nemogu ja sam??
moze mala pomoc...kupio sam nekakvu hranu(treba mi za wellness) ali nemogu ju iskoristiti..pise da ce sljedeci dan automatski "pojest"...a treba mi samo 3xp za lvl 6
Pa pricekaj do sutra i rijesen problem. Ili da te netko gifta, ali u biti, kako rekoh, penzionerska igrica, nikuda ti se ne treba zuriti...
Tako vecina igra, oni drugi ionako cijele dane smisljaju kako da varaju
P.S. I ne, ne mozes sam, jel' se kruh automatski uzima svaki dan i to onaj najvece kvalitete koji postoji u inventoriju.
a kud bas kad mi samo 3xp fali do treasure map...
Jel uzimaš ono??
kolko para i zA sta? :D
Prodaje svoj eRepublik account...
kolko para?
kakav je?
A koliko? 400kn
koliko bi ja mogo trazit?
boshnjak mi je nick
Ljudi dajte mi nešto recite planiram se regati i dali odma mogu uči u vašu ''zemlju'' hrvatsku koliko exp. terev+bam imati da uđem
A koliko? 400kn
40 golda u igri
100kn max IRL
kupi moj ili šefov acc pa ces moc di os
A koliko? 400kn
40 golda u igri
100kn max IRL
Pih, ja 75G kupim za 100kn...
Ja sam svoj acc lvl 20 i neki dao besplatno
Ljudi dajte mi nešto recite planiram se regati i dali odma mogu uči u vašu ''zemlju'' hrvatsku koliko exp. terev+bam imati da uđem
Regaj se samo, ne treba ti nikakvo iskustvo. Drzava koju odaberes pri registraciji ce ti biti domovina i stvaras se tamo sa drzavljanstvom te drzave.