Thunderbird 13 - hoće li vas vratiti na desktop?

poruka: 7
|
čitano: 1.598
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Mozilla je objavila novu verziju svog popularnog više-platformskog klijenta za e-poštu. Thunderbird brojčane oznake 13 spreman je za preuzimanje i donosi prilično zanimljive novosti. Definitivno jedna od najvažnijih je Filelink – alat koji korisnicima omogućuje upload datoteka na udaljeni server, dok se prijateljima šalje samo poveznica na datoteku koju potom mogu preuzeti. Izuzetno korisna mogućnost, posebno ako šaljemo veće datoteke koje nisu pogodne za e-mail komunikaciju. Alat trenutno surađuje s youSENDit servisom a novi partneri su u najavi.

Više na ovoj poveznici.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ponosni juzer Thunderbirda već jaaako dugo. Web klijente ne mogu smisliti, nije to to. Više volim desktop aplikaciju.

Novosti što donosti 13 su poprilično zgodne. Više ne treba mediafire i slični da bi poslali malo veći file...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pošto koristim only gmail (google apps), desktop klijenti su mi zrig zbljuv.

Jedino što koristi evolution u firmi za exchange. I evolution i thunderbird su mi zrig zbljuv.

Dajem jedino šansu ovome:

http://www.zimbra.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uz malo prilagođavanja sučelja i koji addon Thunderbird je odličan desktop mail client, po meni najbolje što se za Windowse može naći. Sa Gmail-om i Hotmail-om funkcionira savršeno (naišla sam na probleme na Aol-u). 
Ipak Gmail-ovo sučelje i mogućnosti su zamjenile desktop mail programe tako da za njima više nema potrebe (a na Gmail se ionako potrebno prijaviti barem jednom u 6 mjeseci kako bi račun ostao aktivan). 
Dugo vremena je Outlook (Express) bio glavni na tom području no sada su tu i meni najdraži Mutt, Inbox, eM Client (kojem već duže vremena namjeravam dati priliku). 

1 0 hvala 0
18 godina

Što se desktop mail klijenta tiče, daleko najmoćniji u toj kategoriji na windows sustavima je Becky! Internet Mail. Koristio sam ga godinama, no kako mi je prestala potreba za mail klijentom te magnitude, migrirao sam na Thunderbird.
Ako nekom treba snaga i moć, preporučam - Thunderbird je ono, za casual korisnike maila... :) no nije baš jeftin... kupio sam ga dok je još bio u verziji 1. nešto... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Thunderbird 13 - hoće li vas vratiti na deskto

Predobro izgleda.

13 godina
neaktivan

Jedno pitanje.

Kako da kreiram rule-ove u Thunderbirdu za dolazne mailove. Tako da mi određeni mail ili mailovi dolaze u određeni folder?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice