Tele2 poklanja mobitele učenicima

poruka: 40
|
čitano: 3.826
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nije šala, Tele2 stvarno poklanja mobilne uređaje učenicima prvih, drugih i trećih razreda.

Radi se o Alcatelu OT217 i Tele2 SIM kartici na bonove s početnom tarifom Revolucija.

Ako imate nekog kome treba mobitel, a učenik je 1., 2. ili 3. razreda skoknite ovdje i saznajte što trebate ponijeti da biste ostvarili promociju.

Ponuda traje do isteka zaliha, a samo mogu reći bravo Tele2 !

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

13 0 hvala 4
13 godina

Takav mobitel ja bratu kupim na ulici za vrijednost jednog Tele2 bona bez velike papirologije i odlaska u Tele2 centar. Al eto, tko voli nek izvoli {#}.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tele2 poklanja mobitele učenicima

Treba djecu navikavati na mobitele i razmaziti.

14 godina

hehehe kakvi su oni vec u 1.2. i 3. razredu znaju da je to lose,  prolazim pored osnovne klinci nose 2k kuna oko vrata

g3AR

16 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovaj mobitel je garancija vasem djetetu da nece imat prijatelja :)
treba djetetu od prvog dana skole skupi mob, tablet i skuter.
i par knjiga, tek da se nade

inace bi bila hvalevrijedna akcija teleta
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
17 godina
neaktivan
A gle, promocija je ipak odlicna, Vip i T-HT ne bi takvo nesto nikad napravili.
Ovo je vise promocija za Tele2.

Ali zasto ste protiv, ja bi primjerice odveo klinca nekog i uzeo mobitel i dao nekom starčeku u familiji
16 godina

Dok sam ja išao u prvi razred, meni je ovakav mobitel bio super (Imao sam Sagem od 500kn, VGA kamera mi je bila predobra), a sad mi brat želi "onakav kakvog brat ima" i nikakav drugi.

Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A de dobro je...

Pa s toga mobitela se ne može na fejs.
Što će djeca sada pomisliti? - da im se time brani fejs?

Jadna djeca, stvarno ne razumijem odrasle kako su okrutni. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

A de dobro je...

Pa da, totalno si u pravu!

Ja mislim da njima treba iPhone 5, sa flat internet paketom, da u svakom momentu mogu provjerit FB. Kako to roditelji samo mogu dopustiti? Trebaju bojkotirat Tele2.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
15 godina
Ma kakav iPhone.Barem SGSIII ili HOX
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

pa ovo je dobra promocija nemaju trecasi face(vecina) imao sam i ja tad mobitel tad je bio u rangu ovog mozda i malo losiji to mi je sluzilo cisto da se javim starcima ak cu ostat kod nekog malo duže itd.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
zelenbic kaže...

pa ovo je dobra promocija nemaju trecasi face(vecina) imao sam i ja tad mobitel tad je bio u rangu ovog mozda i malo losiji to mi je sluzilo cisto da se javim starcima ak cu ostat kod nekog malo duže itd.

U ovo vrijeme klinci čim prvi put upale komp žele na FB

15 godina

Niste skužili sarkazam? {#}

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Naravno da jesam, nisam dr Sheldon Cooper.

5 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Dok sam ja bio prvi razred mobiteli su bili science fiction i vjerojatno je petero ljudi imalu u kvartu mobitel.

Dok vidim susjedinu kćer koja za 5 godina imala iPhone dođe mi da se dobrovoljno priključim na električni stolac.

Prerano. Nepotrebno.

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mario92 kaže...

Dok sam ja bio prvi razred mobiteli su bili science fiction i vjerojatno je petero ljudi imalu u kvartu mobitel.

Dok vidim susjedinu kćer koja za 5 godina imala iPhone dođe mi da se dobrovoljno priključim na električni stolac.

Prerano. Nepotrebno.

gle i meni je sad science fiction da netko u ZG-u ima 4k tv ukvartu ultrabook za par godina to ce postat normalnost ok sa 5 godina je stvarno prepre rano za iphone ali ako ga ima samo doma neki stariji od staraca i sluzi joj samo za igrice zasto ne?

14 godina
neaktivan

Kud ovaj svjet ide?

Djeca u 1,2,3 osnovne vec moraju imati mobitel i fejs account, jer ako nemaju nisu IN i druga djeca ih cudno gledaju.?

Debilizam teski

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Kule_zg kaže...

Kud ovaj svjet ide?

Djeca u 1,2,3 osnovne vec moraju imati mobitel i fejs account, jer ako nemaju nisu IN i druga djeca ih cudno gledaju.?

Debilizam teski

Da, ali poslije kad ta ista djeca budu imala posao a druga djeca živila na račun roditelja jer su navikli ništa ne raditi (niti su išta učili) i ići samo na kave dok ih roditelji ne izbace iz kuće, onda će se vidit ko je IN.

Imam sestru u 1. razredu i neću joj dat da pravi FB račun bar dok ne bude imala 13 godina. Ne trebate pitat za razlog.

16 godina
neaktivan

Ja sam dobio prvi mob u 2. osnovne, bome, to je bilo ima 12.-13. godina... Bio je to Sony CMDZ5, a bome i svome djetetu bi dao mob u tim godinama, znao bi gdje je, kao što su moji vrlo lako znali, iako ko zna kako ce to bit za koju godinu, hoće li djeca uopće izlaziti van igrat se.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ja sam dobio prvi mob u 2. osnovne, bome, to je bilo ima 12.-13. godina... Bio je to Sony CMDZ5, a bome i svome djetetu bi dao mob u tim godinama, znao bi gdje je, kao što su moji vrlo lako znali, iako ko zna kako ce to bit za koju godinu, hoće li djeca uopće izlaziti van igrat se.

Lol, da znas di ti je djete..pa mi nekad u toj dobi nismo imali pojma kaj je mobitel pa se nismo gubili i nitko nas nije oteo.

Uostalom kaj djete od 6,7,8 godina mora lunjat po vani, pa da bi ih roditelji morali zifkati na mobitele.

Djete u toj dobi ide do skole i nazad (a u vecini slucajeva ih roditelji voze u skolu i doma), a sa drugom djecom se igra u dvoristu kuce, na ulici pored kuce ili u parku

pod nadzorom roditelje. Tako da ovo da znam di mi je djete, ponavljam u toj dobi, je glupost.

15 godina
neaktivan
footballer kaže...
Kule_zg kaže...

Kud ovaj svjet ide?

Debilizam teski

Da, ali poslije kad ta ista djeca budu imala posao a druga djeca živila na račun roditelja jer su navikli ništa ne raditi (niti su išta učili) i ići samo na kave dok ih roditelji ne izbace iz kuće, onda će se vidit ko je IN.

Imam sestru u 1. razredu i neću joj dat da pravi FB račun bar dok ne bude imala 13 godina. Ne trebate pitat za razlog.

napravit ce ona sama...

15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
Mitsuoka kaže...

Lol, da znas di ti je djete..pa mi nekad u toj dobi nismo imali pojma kaj je mobitel pa se nismo gubili i nitko nas nije oteo.

Uostalom kaj djete od 6,7,8 godina mora lunjat po vani, pa da bi ih roditelji morali zifkati na mobitele.

Djete u toj dobi ide do skole i nazad (a u vecini slucajeva ih roditelji voze u skolu i doma), a sa drugom djecom se igra u dvoristu kuce, na ulici pored kuce ili u parku

pod nadzorom roditelje. Tako da ovo da znam di mi je djete, ponavljam u toj dobi, je glupost.

odlucite se malo govorite da su djeca samo na faceu,u kuci a onda kazete sta ce vani u toj dobi.

bold a sta ako živi u stanu?

italic da najbolje da se igraju na cesti

u parku pod nadzorom roditelja nemogu roditelji stalno ici sa djetetom u park ako je park blizu zasto nebi otisla sama sa prijetljima?

Mene su roditelji vodili samo u prvom razredu prvih mjesec dana a a dalje sam isao sam ili sa sestrama, a isto tako sam isao u park sam i obicno nije bilo roditelja od niti jednog prijatelja a da se nesto desi uvijek je tamo netko odrasli bio pio kavu itd.

16 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

Pa vremena su se poprilično promjenila... nisam se ni ja gubio, ali bome, stalno sam bio na drugom kraju grada i u jednom pozivu bi sve bilo riješeno.

To što roditelji voze djecu u školu i doma i drže ih pod staklenim zvonom ne uspije baš, mene moji nikad nisu odveli u školu, ni osnovnu ni srednju, a meni je bilo ludilo.

Obično takva djeca prva budu ona koja se drogiraju i sl. Bar su mi takva iskustva sa osobama moje generacije. Znam ih podosta koji su na odvikavanju, a roditelji su ih pod staklenim zvonom držali, a jedna je sad čak i zaručena za svoga dilera... 

Ne valja naravno ni previše pustit, naravno da san mora bit do određene ure doma, ali nevalja ni previse cuvat.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Ovaj mobitel nema nikakvu funkciju osim poziva i smsanja, jos tu i tamo budilica i kalkulator i to je sve, te kao takvim ga smatram idealnim za tako mlade učenike. Ne mogu se igrati na njemu, a ako se nešto dogodi moći će nazvati roditelja, brata, sestru itd.

Ja imam Galaxy fit i laptop s jednojezgrenim AMDovim procesorom bez grafičke , a moj 11-godišnji rođak iPhone 4s i desktop s i5-2500k i gtx 560ti. No opet, imam li ja pravo reći da on to ne treba ili da to ne bi smio imat?

LoL NordicEU : Heineken01

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Ovaj mobitel nema nikakvu funkciju osim poziva i smsanja, jos tu i tamo budilica i kalkulator i to je sve, te kao takvim ga smatram idealnim za tako mlade učenike. Ne mogu se igrati na njemu, a ako se nešto dogodi moći će nazvati roditelja, brata, sestru itd.

Ja imam Galaxy fit i laptop s jednojezgrenim AMDovim procesorom bez grafičke , a moj 11-godišnji rođak iPhone 4s i desktop s i5-2500k i gtx 560ti. No opet, imam li ja pravo reći da on to ne treba ili da to ne bi smio imat?

Imaš pravo reci da on to netreba ali zasto nebi smio imat i ja bi sevi pristuio odlican PC kad bi imao novca

17 godina
neaktivan
footballer kaže...
sudy_freak kaže...

A de dobro je...

Pa da, totalno si u pravu!

Ja mislim da njima treba iPhone 5, sa flat internet paketom, da u svakom momentu mogu provjerit FB. Kako to roditelji samo mogu dopustiti? Trebaju bojkotirat Tele2.

Pogotovo dok se uče držat za ruke i hodat u paru!

15 godina
odjavljen
KKristijan kaže...

Znači već je naviknut da samo treba mamu i tatu pitat za neku stvar.

Naša poanta je u tome da, osim toga što to njima ne treba takav mobitel ili kompjuter (FB najviše), da se nauče da novac ne dolazi niotkud, nego da se treba malo i oznojiti za to. Zato to govorimo.

17 godina
neaktivan

Pretjerujete. Jesu li vam ikad roditelji ili možda baba i djed rekli kako se vremena mijenjaju i kako oni nisu imali stvari koje vi imate? Je li vam to išlo na živce? Jeste li pomislili da su oni dosadni s tim pričama, da vas ne razumiju, itd.? E, tako vi sad zvučite.

Tehnologija napreduje, vremena se mijenjaju, prihvatite neke stvari. Glupim zabranama nećete ništa postići, ali možete pomoći djetetu i sebi olakšati ako dopustite neke stvari uz određena pravila. Facebook može biti korisna stvar

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 23:09 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...

Pretjerujete. Jesu li vam ikad roditelji ili možda baba i djed rekli kako se vremena mijenjaju i kako oni nisu imali stvari koje vi imate? Je li vam to išlo na živce? Jeste li pomislili da su oni dosadni s tim pričama, da vas ne razumiju, itd.? E, tako vi sad zvučite.

Tehnologija napreduje, vremena se mijenjaju, prihvatite neke stvari. Glupim zabranama nećete ništa postići, ali možete pomoći djetetu i sebi olakšati ako dopustite neke stvari uz određena pravila. Facebook može biti korisna stvar

Facebook je koristan ukoliko se radi o srednjoskolcu, jer realno gledajuci tada najvise dolaze u kontakt sa sredinom odlazeci u grad.

Osnovnoskolcima nije potreban mobilni telefon ni facebook, to je moje osobno misljenje.

iclock2much
13 godina
neaktivan
footballer kaže...

U gradu sam čuo kako se neko malo dijete dere, a stara još više na njega: opet su ti ukrali iphone, pa platili smo ga 2500 kn, jel ti znaš koliko košta?

To dijete nije bilo starije od 11 godina sigurno. Kupiš djetetu 2 iphone-a i dereš se na njega što mu oba ukradu? LOL

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice