Stop krivotvorinama i piratstvu zaključana tema

poruka: 365
|
čitano: 119.506
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Stop krivotvorinama i piratstvu
Deus ex machina kaže...

No ono sto ne kuzim je potreba da se 'kaznjava' druge zbog toga. Ako vas je neki studio prevario - nemojte vise igrati njihove igre.

Po "naški" to ide; "ako vas je neki studio prevario, slijedeći put mu ukradite igru". {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
16 godina
neaktivan
Budokai 

Po "naški" to ide; "ako vas je neki studio prevario, slijedeći put mu ukradite igru". {#}

Pa to je ono sto meni ne ide u glavu nikako. Pazi paralelne situacije:

Gladan si. Cuo si za birtiju u gradu koja radi najbolji grah s kobasicom. Dolazis i reklama ispred reklamira organski grah sa organskom kobasicom od 5kg u tanjuru.

Ulazis, kupujes porciju graha koju placas prije serviranja, serviraju ti porciju graha ali umjesto kobasice - pluta g*vno.

Pojedes grah skupa s g*vnom, i onda na forumima jauces i zalis se, vjerojatno opravdano.

Nekolicina cudaka tvrdi da g*vno daje bas neki poseban smek grahu i svidja im se kako je sve upakirano.

Nakon nekog vremena, opet ogladnis za grahom, i odes u istu birtiju. Opet narucis grah i opet pluta g*vno, i opet ga pojedes i opet se zalis - ali osjecas se pobjedonosno jer nisi platio grah.

Iz moje perspektive - ne vidim te ljude kao ekipu koja je dobro prosla jer nisu platili, vidim morone koji su pojeli g*ovno :-D

Cak i kasnije kad procitam izjave u stilu "Nikad vise necu platiti njihovu igru" su mi komicne. Jest, pojeo sam g*ovno, ali besplatno, bas sam ih zaiebao :-D

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 22:07 (Deus ex machina).
17 godina

bez komentara.....

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Iz moje perspektive - ne vidim te ljude kao ekipu koja je dobro prosla jer nisu platili, vidim morone koji su pojeli g*ovno :-D

Unatoc tome sto vam je g*vno ruiniralo organizam i prouzrocilo tezak invaliditet

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Unatoc tome sto vam je g*vno ruiniralo organizam i prouzrocilo tezak invaliditet

Iskreno - kad ovo kazes, vidim i uzrocno-posljedicnu vezu!

Sto vise g*vnastog graha konzumiras, sve si invalidniji, zatupljeniji i gluplji, sto naravno rezultira time da nisi sposoban razluciti kvalitetan grah od loseg, pa se hranis s jos vise loseg graha...

Rinse & repeat.

Djeco, na dijetu! Dosta je bilo graha, vrijeme je za rokulu :-D

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 22:14 (Deus ex machina).
13 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Umrijet ću na ovom forumu od nepismenih.

Kako pobogu cijene mogu biti preskupe !?

Cijena može biti visoka, nenormalna, niska, mala, velika, odvratna ali brate ne može biti cijena preskupa.

I stanite s tim piratlukom, srce će mi pući. Dovoljno je piratstvo.

A i ovih tema o piratstvu je već pun k**** {#}

Pismeni!

Ovako se pravilno piše:

"Umrijet ću na ovom forumu od nepismenih." - umjesto umrijet treba pisati umrijeti ili umrijet'

"Cijena može biti visoka, nenormalna, niska, mala, velika, odvratna ali brate ne može biti cijena preskupa." - prije riječi ali ide zarez i riječ cijena ide prije riječ biti

Pravilno: Cijena može biti visoka, nenormalna, niska, mala, velika, odvratna, ali brate ne može cijena biti preskupa

Toliko o tvojoj pismenosti.

http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/nazi-grammar/149002.aspx

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 23:07 (ATIRade).
13 godina
neaktivan
Budokai kaže...
Deus ex machina kaže...

No ono sto ne kuzim je potreba da se 'kaznjava' druge zbog toga. Ako vas je neki studio prevario - nemojte vise igrati njihove igre.

Prvo poradi na sebi i na svojoj pismenosti odnosno nepismenosti pa onda ispravljaj tuđe postove i soli pamet preko foruma.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 22:43 (ATIRade).
17 godina
neaktivan
Stop krivotvorinama i piratstvu

A  ono, odigrao sam si 50 sati Dragon Agea 2, al to je najlošija igra koju sam u životu igrao i ne vrijedi moje love. Sutra idem u drugi playthrough s drugom klasom, btw.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Posteno je to sto je on za igru trazio 10 kn i ja sam mu platio. Iz ranijih postova si mogao shvatiti da cinjenicu sto je on tu igru piratizirao ne smatram nicim losim.

Možeš ti smatrati i da u tv-u žive mali ljudi, ali glupost nije izgovor pred zakonom. Kao što je prodaja piratske robe zakonom zabranjeno, tako je i kupovanje takve robe. Nema apsolutno nikakvog poštenja u činjenici da kupuješ za male novce piratski sadržaj. Vidio sam odmah kamo to vodi, pa sam i rekao da je ovo čisti nadrealizam. Potpuna zamjena teza, za Fellinijev film.. Umjesto da te sram što zarađuješ više od saborskih zastupnika, a piratiziraš što stigneš, ti se još qurčiš time. Ne vidiš u čemu je problem, pa ti si pošten.. Aha, moralna vertikala. Nemam ja nikakvih problema s piratskim sadržajem, ali pobogu, smatrati taj čin poštenjem, je oprosti, bedast..

Deus ex machina kaže...
@Veliki brat

nevjerojatno kako si uporan (i bezobrazan) s tom idejom da tzv. 'umjetnik' napravi nesto i onda zaradjuje milijune.

Imam osjećaj da je ovo neka spika koja ima svoju povijest i uletavam malo bezveze, ali čini mi se da ima nešto u toj ideji. Zamisli da recimo varioc zavari ogradu i onda slijedećih 20 godina dobija lovu za to. Svi kad prođu pored ograde s strahopoštovanjem kažu; to je Štef vario.. Malo karikiram da naglasim čudne poglede na tu djelatnost. Ima tu svojevrsne ne-logike. Osim toga, umjetnost je mrtva..

16 godina

Rješenje za piratstvo je da sve bude besplatno. Ako u nas radnici mogu raditi i neprimati plaču. I još preživiti, onda mogu i onda mogu i amerikanci u kojih je sve jeftinije.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cekaj malo jesam li ja to dobro razumijo. Vi pricate o tome kako su filmovi skupi i luksuz i nemate gdje kupit. Pa ljudi moji film otides u Cinestar pogledat za 40 kn (ako je tek novi izasao) i miran si do sljedeceg dobrog filma kojeg zelis pogledati. Zasto bi kupio DVD nekog filma koji cu pogledati eventualno jednom ili dva puta i onda ce mi kupit prasinu na polici. Odes u kino pogledas i to je to. A sto se tice ankete, covjece pa ne mozes ti staviti ovdje na forumu anketu i reci da je to ozbiljno. Kao prvo ovdje ima dosta mladih ljudi (mislim na djecu) koji ce normalno reci da su skupe cijene ili glasati da sve treba biti besplatno. Zasto uopce ne mogu shvatit ovakvo glasanje ozbiljno a kamoli kategorizirati Hrvatsku na temelju ankete na kojoj je sudjelovalo jedva 300- tinjak ljudi.

Eto moje misljenje. 

pozdrav svim ljudima dobre volje :P

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Po meni problem lezi u tome sto u posljednje vrijeme malo toga vrijedi tih para koje traze za to.

Odnosno pokusavaju nas prevesti zedne preko vode.

Jos mi iz glave ne izlazi nedavni Ghost Rider 2. Odvalio za 2 ulaznice poprilicno para, a taj film/nastavak realno ne 'vrijedi' niti kunu po osobi.

Ili odvalim za Paradu za dvije ulaznice, a onda ulete sa dvd-om po kioscima ovih dana koji dodje kao jedna ulaznica.

Sto napisah, vozaju nas zedne preko vode i to je sva pamet. Nema tu sto kostati tolike novce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ATIRade kaže...
Budokai kaže...

Umrijet ću na ovom forumu od nepismenih.

Kako pobogu cijene mogu biti preskupe !?

Cijena može biti visoka, nenormalna, niska, mala, velika, odvratna ali brate ne može biti cijena preskupa.

I stanite s tim piratlukom, srce će mi pući. Dovoljno je piratstvo.

A i ovih tema o piratstvu je već pun k**** {#}

Pismeni!

Ovako se pravilno piše:

"Umrijet ću na ovom forumu od nepismenih." - umjesto umrijet treba pisati umrijeti ili umrijet'

Ako te već smeta kad netko drugi glumi lektora, onda ga nemoj glumiti i ti. To je pod prvo.

Pod drugo - 'ko je tebe učio 'rvacki jezik? Dobro je napisao i ti sad "ispravljaš" njegovu ispravno napisanu rečenicu! Piše se upravo tako kako je napisao. "Umrijeti ću" pišu oni slabije pismeni, a s apostrofom nitko (bitan ili normalan). Zapravo je žalosno što u stilu "umrijeti ću" često pišu u nekim tiskanim meidijima i tako, umjesto da budu uzori za pismenost, šire pogrešne pravopisne "ideje". {#} Ovo smatram završenim, a ti, kao i svi ostali koje muče pravopisna ili gramatička pitanja, prvo proučite stranicu http://savjetnik.ihjj.hr/index.php (ti konkretno prouči stranicu http://savjetnik.ihjj.hr/savjet.php?id=15 - tiče se tvoje neopravdane kritike).

13 godina
neaktivan

kad nam dignu standarde onda nek ukidaju piratstva

jedva da rasporedim plaču od mjeseca do mjeseca još i da kupujem igre od 300, 400 kn ?

odakle ?

0 0 hvala 0
14 godina

E ajde daj ti tu anketu javno.

Ja pričam sa ljudima van hrvatske - piratstvo se uzima zdravo za gotovo. Ovdje u Hr plaše ljude. Sami hrvati nas žele sravnati sa zemljom. Sramota.

Koliko košta neki program u Americi? Koliko košta taj isti program kod nas? Isto. Koliko je naša plaća manja? Četiri puta.

ja uopšte ne kužim kako piratstvo šteti hrvatskoj?!!? Da li hrvatska ima toliku dobit na informaciti? Što to hrvatska proizvodi visoke informatičke kvalitete?

Filmove? Video igre? Muziku? ...

"neinformiran si - pa glup si." I s ovim se slažem. Zato ja malo trošim. A drugi troše na gluposti i bune se da nemaju novca...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 7:35 (tigerija).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
TracerCPP kaže...
Veliki Brat kaže...

Nema tu zavisti, to ti je jednostavno dvosmjerna ulica, poštenje ide u oba smjera.

U prirodi čovjeka je da prođe što jeftinije, što se sad tu čudite?  Kao, normalno je za MS da želi zaraditi što više love, ali nije normalno za običnog tipa vulgaris da želi proći što jeftinije? Daj, molim te...

Svatko se brine za sebe i tu nema što biti nepošteno. Nikoga on nije natjerao da mu pretjerano plati niti je to itko bio dužan. Čovjek je imao viziju, ideju, stvaralaštvo i bio je dovoljno sposoban da to i unovči.

Deus ex machina kaže...
@Veliki brat

nevjerojatno kako si uporan (i bezobrazan) s tom idejom da tzv. 'umjetnik' napravi nesto i onda zaradjuje milijune. Citam i cini mi se, po tebi, napraviti tzv. 'umjetnost' je kao da stisnes neko dugme i cekas par godina, i opla, stvar se napravi sama od sebe. Godine skolovanja, riskiranje, ulaganje, cross-discipline timovi, to je sve bezvrijedno. Sta je sa svim troskovima izrade? To se broji u desecima milijuna, koji opako prilaze stotki. Par milijuna jedva pokrije dno izrade, a kamoli nekakav profit. Zato ne bulazni, nego se informiraj.

Kao odgovor, evo vam obojici link i citat iz Draginog članka o rijetkim mineralima kao "globalnom ljudskom naslijeđu" (tko želi, može lako pronaći vezu):

Drago Galić kaže...
U pomalo patetičnom nastupu početkom godine, američki Kongres je kritizirao kinesku „sebičnost“ rekavši da su ovi minerali globalno ljudsko „naslijeđe“, dakle pripadaju svima, ili bi barem svi tako htjeli, na što se Kinezi uopće nisu osvrnuli.

Vezano na vaše argumente i navedeni citat, imam samo jedan komentar: sila boga ne pita  :)

Gledam te!
13 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Ja zapravo totalno kuzim ovu ekipu koja kaze da potrosac nije zasticen. Imaju pravo, jednom kad si kupio nesto, ako se nisi informirao, kupio si macka u vreci. Moze ti se svidjeti, ali i ne mora. Naravno da marketing to fino zamaskira da bi povecao prodaju, ali ako si potrosio na nesto lovu a neinformiran si - pa glup si.

Zapravo, vrlo često si i pokraden.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
16 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
Deus ex machina kaže...

Ja zapravo totalno kuzim ovu ekipu koja kaze da potrosac nije zasticen. Imaju pravo, jednom kad si kupio nesto, ako se nisi informirao, kupio si macka u vreci. Moze ti se svidjeti, ali i ne mora. Naravno da marketing to fino zamaskira da bi povecao prodaju, ali ako si potrosio na nesto lovu a neinformiran si - pa glup si.

Zapravo, vrlo često si i pokraden.

To se zove legalna pljačka.Kao i banke.

So say We All
16 godina
neaktivan

Piratstva i krivotvorenja je oduvijek bilo i biti će ga.To se nemože iskorijeniti kako bi neke kapitaliskičke frakcije htjele.Ja da imam veća primanja kupovao bih igre i glazbu,ali naravno ne kod nas,zato i postoji internet.I kad ti lupe sve one gluposti za naplatiti opet te izađe jeftinije .

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 9:45 (skyreeper).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tigerija kaže...

E ajde daj ti tu anketu javno.

Ja pričam sa ljudima van hrvatske - piratstvo se uzima zdravo za gotovo. Ovdje u Hr plaše ljude. Sami hrvati nas žele sravnati sa zemljom. Sramota.

Koliko košta neki program u Americi? Koliko košta taj isti program kod nas? Isto. Koliko je naša plaća manja? Četiri puta.

ja uopšte ne kužim kako piratstvo šteti hrvatskoj?!!? Da li hrvatska ima toliku dobit na informaciti? Što to hrvatska proizvodi visoke informatičke kvalitete?

Filmove? Video igre? Muziku? ...

"neinformiran si - pa glup si." I s ovim se slažem. Zato ja malo trošim. A drugi troše na gluposti i bune se da nemaju novca...

to su price za malu djecu. jedini spomena vrijedan priliv novca (izvozni proizvod) u Hrvatskoj je turizam. sve ostalo profitabilno (trgovina telekomunikacije) je u stranim rukama i cirkulacija novca u tim sektorima je ko da prebacujes pijesak iz jedne sake u drugu a curi ti kroz prste. novac se vrti a mi smo sve siromasniji i siromasniji. tako i novac koji se okrece u filmskoj, glazbenoj i IT industriji. 

15 godina
neaktivan

dok god jabuka raste pored ceste, svi ce je ubrat.

kad se digne ograda, samo neki ce se ohrabrit i ubrat te eventualno prodat.

ako je posjeces ili dignes 50 metarski zid, nitko nece znat da je tamo jabuka, te ce ju kupovat/brat negdje drugdje.

Dok god je audio/video i soft lako dostupan i rasiren, bit ce piratstva.....

ako to zele sprijeciti, nek sve app. dignu u Cloud, igre neka budu online (potreban samo mali client) i naplacuju samo koristenje ili nesto, a mogucnoscu probe ili kaj ja znam......

s tim ce nestat middle-man u lancu distribucije, kao npr. Activision, i sam novac bi isao direktno developeru.

Ja piratiziram onoliko koliko mogu, i zna da to nije OK. I to cu radit dok god je dostupno. A ako nadem nesto sto mi se svida, to cu kupit. Ponosni sam vlasnik 40-tak original igara, a piratizirao sam ih neznam-im-broja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test user kaže...

Jedino što se ne isplaćuje naknada seljaku za pokradenu jabuku, a autorima muzike se plaća ZAMP.

13 godina
protjeran
Test user kaže...

ako je posjeces ili dignes 50 metarski zid, nitko nece znat da je tamo jabuka, te ce ju kupovat/brat negdje drugdje.

Dok god je audio/video i soft lako dostupan i rasiren, bit ce piratstva.....

ako to zele sprijeciti, nek sve app. dignu u Cloud, igre neka budu online (potreban samo mali client) i naplacuju samo koristenje ili nesto, a mogucnoscu probe ili kaj ja znam......

s tim ce nestat middle-man u lancu distribucije, kao npr. Activision, i sam novac bi isao direktno developeru.

Ja piratiziram onoliko koliko mogu, i zna da to nije OK. I to cu radit dok god je dostupno. A ako nadem nesto sto mi se svida, to cu kupit. Ponosni sam vlasnik 40-tak original igara, a piratizirao sam ih neznam-im-broja.

Slažem se.

Piratsvo je nekakav oblik nakaradnog socijalističkog modela samoupravljanja i modela "tvornice radnicima". Nije ok da se toliko bogatstvo skuplja u rukama 200 svjetskih milijardera (FT) {#} Internet je zbog toga postao izvor mehanicističkih teorija o socijalnoj  ravnoteži.

Sve te "moderne" igre a naročito popularni šuteri zarade preko milijardu dolara po igri, i ne znam što se bune što im po ekonomskom modelu (kalo, rasip, lom i kvar) u procesu distribucije nestane 5% profita od piratstva !?

13 godina
protjeran
BlueMax kaže...

to su price za malu djecu. jedini spomena vrijedan priliv novca (izvozni proizvod) u Hrvatskoj je turizam. sve ostalo profitabilno (trgovina telekomunikacije) je u stranim rukama i cirkulacija novca u tim sektorima je ko da prebacujes pijesak iz jedne sake u drugu a curi ti kroz prste. novac se vrti a mi smo sve siromasniji i siromasniji. tako i novac koji se okrece u filmskoj, glazbenoj i IT industriji. 

Nisi u pravu. Autori glazbe i tekstova u Hrvatskoj jako lijepo žive. Jedan dio života bavio sam se glazbom kao profesionalac i upoznao sam dosta poznatih likova s Cro estrade.

Danijela Dvornik (žena pokojnog Dine) prošle je godine na ime autorskih prava dobivala prosječno 4.300 kn mjesečno, a Dino ni nije baš napisao puno autorskih uradaka. Većinu "stvari" su mu pisali drugi glazbenici.

Što misliš koliko onda dobivaju Buljan, M.Tomasović, Dekleva, D.Dumančić, Pecotić itd..itd...

Mada se glazba krade; radio postaje, kafići, restorani, organizatori raznih priredbi, svadbi itd moraju uredno keširati ZAMPU.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 21:06 (Budokai).
14 godina
neaktivan
Budokai kaže...
BlueMax kaže...

Nisi u pravu. Autori glazbe i tekstova u Hrvatskoj jako lijepo žive. Jedan dio života bavio sam se glazbom kao profesionalac i upoznao sam dosta poznatih likova s Cro estrade.

Danijela Dvornik (žena pokojnog Dine) prošle je godine na ime autorskih prava dobivala prosječno 4.300 kn mjesečno, a Dino ni nije baš napisao puno autorskih uradaka. Većinu "stvari" su mu pisali drugi glazbenici.

Što misliš koliko onda dobivaju Buljan, M.Tomasović, Dekleva, D.Dumančić, Pecotić itd..itd...

Mada se glazba krade; radio postaje, kafići, restorani, organizatori raznih priredbi, svadbi itd moraju uredno keširati ZAMPU.

Covjece ja govorim o ekonomskoj situaciji u Hrvatskoj a ne o ekonomskoj situaciji pojedinca. Ti stvarno mislis da su ti koje si nabrojao bitan faktor u hrvatskim mjerilima? Ako jesu, onda nam definitivno nema spasa. Ti koje spominjes mogu zahvaliti ZAMP-u i ljudima koji kupuju prazne cd-ove da bi na njih snimili nesto deseto.

13 godina
neaktivan

Danas je sve luksus kakva je situacija tu.

13 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Sve neke žrtve ovdje, jadni igraju igrice koje nisu platili i onda se po forumima žale na općenito nisku kvalitetu modernih igara.

NFS Carbon
platio igru 350 kn, prošao je u jedno popodne, bačen novac

PES 2012
platio igru 299 kn, golmani ne brane baš ništa, master liga jako loše napravljena, pasovi svi predvidivi i na istu foru

Crysis 2
platio igru na akciji 220 kn, pisalo da će raditi na mojoj tadašnjoj konfiguraciji, a nije radilo, trza prejako, jednostavno nije bilo igrivo

Dead Island
platio igru 150 kn, preloša grafika

Naravno za ništa nisam dobio povrat novca, sve igre zajedno igrao sam  45 h, od toga pes 35 h i to samo jer sam mogao multiplayer sa frendovima

1 0 hvala 0
17 godina
ATIRade kaže...

NFS Carbon
platio igru 350 kn, prošao je u jedno popodne, bačen novac

PES 2012
platio igru 299 kn, golmani ne brane baš ništa, master liga jako loše napravljena, pasovi svi predvidivi i na istu foru

Crysis 2
platio igru na akciji 220 kn, pisalo da će raditi na mojoj tadašnjoj konfiguraciji, a nije radilo, trza prejako, jednostavno nije bilo igrivo

Dead Island
platio igru 150 kn, preloša grafika

Naravno za ništa nisam dobio povrat novca, sve igre zajedno igrao sam  45 h, od toga pes 35 h i to samo jer sam mogao multiplayer sa frendovima

bravo ja... tako se kaze

14 godina
neaktivan

Ne radi se uopce o tome tko je jadan a tko nije, ja sve sta kupim prije toga moram isprobati.

Jednostavno, ako to ne mogu isprobati, ocigledno da nesto s tim proizvodom ne stima.

Isto tako i programi i igre, ako nesto vrjedi onda to kupim ako ne izbrisem.

Film, glazba isto.

Boli mene briga za autorska prava ako je nesto smece, ako vrjedi onda to kupim radi sebe.

Svi o autorskim pravima a sta s pravima potrosaca.

Kog briga za nas, bitno je izvuc pare.

PS: prekinite vise s tim pravopisom, ovo je forum a ne sat hrv. jezika, zar se ovje ne smije pisati u zargonu

http://www.geekcro.herobo.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 2:15 (bojcha).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
bojcha kaže...

Ne radi se uopce o tome tko je jadan a tko nije, ja sve sta kupim prije toga moram isprobati.

Jednostavno, ako to ne mogu isprobati, ocigledno da nesto s tim proizvodom ne stima.

Isto tako i programi i igre, ako nesto vrjedi onda to kupim ako ne izbrisem.

Film, glazba isto.

Boli mene briga za autorska prava ako je nesto smece, ako vrjedi onda to kupim radi sebe.

Svi o autorskim pravima a sta s pravima potrosaca.

Kog briga za nas, bitno je izvuc pare.

PS: prekinite vise s tim pravopisom, ovo je forum a ne sat hrv. jezika, zar se ovje ne smije pisati u zargonu

to se kaze wtb demo...

kako cu ja znat da he igra smece graficki, ili da je ne mogu pokrenit ili sta ja znam...

ili rec'mo, igra ima punu cijenu kad je kupis, a puna bugovi i tih gluposti. pa cekas patcheve da bi uopce igra...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice