ovako živim u Petrinji (Sisačko-moslavačka županija) danas sam kupio dvb-t receiver ( QVISON qv-521) ali kad sam ga spojio i prebacio na AV jednostavno nema ništa....pokušavao sam sa više kablova i na više televizora ali opet ništa.. jednostavno kao da nije ni spojen.. ne znam dali uopće ovdje ima digitalnog signala???analogna televizija se u mojoj županiji gasi 5.Listopada, ali na njihovim stranicama piše da se do tog datuma može gledati i digitalni i analogni signal ... u čemu je onda problem dali zna tko???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako živim u Petrinji (Sisačko-moslavačka županija) danas sam kupio dvb-t receiver ( QVISON qv-521) ali kad sam ga spojio i prebacio na AV jednostavno nema ništa....pokušavao sam sa više kablova i na više televizora ali opet ništa.. jednostavno kao da nije ni spojen.. ne znam dali uopće ovdje ima digitalnog signala???analogna televizija se u mojoj županiji gasi 5.Listopada, ali na njihovim stranicama piše da se do tog datuma može gledati i digitalni i analogni signal ... u čemu je onda problem dali zna tko???
jsei spojio antenu?...xD
jsei spojio antenu?...xD
hehe pa naravno da jesam čak sam nekoliko puta čitao UPUTE jer sam mislio da nisam nešto dobro spojio ali sve je spojeno ok....jednosatvno kad prebacim na AV nema ništa ne piše ni ime od receivera..kao da nije spojeno...neznam zašto probao sam sa više scart i chinch kablova i na 2 tv-a al opet isto
jsei spojio antenu?...xD
hehe pa naravno da jesam čak sam nekoliko puta čitao UPUTE jer sam mislio da nisam nešto dobro spojio ali sve je spojeno ok....jednosatvno kad prebacim na AV nema ništa ne piše ni ime od receivera..kao da nije spojeno...neznam zašto probao sam sa više scart i chinch kablova i na 2 tv-a al opet isto
Jesi prebacio na televizoru na opciju "scart?"...
probaj na AV2 prebacit
probaj na AV2 prebacit
probao sam i na AV1 i na AV 2 i FAV al nema ništa stvarno neznam što bi moglo bit...
probaj na AV2 prebacit
probao sam i na AV1 i na AV 2 i FAV al nema ništa stvarno neznam što bi moglo bit...
rješit ćemo mi to..:D..hmmm....koj je tv?..
hmm.evo tražim po tv-u al nigdje nema....probao sam setelit i dvd na njemu i normalno radi...
hmm.evo tražim po tv-u al nigdje nema....probao sam setelit i dvd na njemu i normalno radi...
šta si tražio?
probaj na AV2 prebacit
Pod nema nista mislis da nema ni menu-a od resivera ni pocetnog ekrana gdje obicno pise marka resivera.
ako si ga spojio scartom provjeri da ti scart mozda nema iza onaj prekidac gdje prekines signal.
da nije scart kabel? probaj s drugim scartom ili s onim chinchevima :D
klasični crt samsung 55cm
to sam i ja prvo pomislio i odma sam uzeo drugi scart pa chinch kablove, pa kombinirao al nema ništa na AV-u idem ga sutra zamijenit...
to sam i ja prvo pomislio i odma sam uzeo drugi scart pa chinch kablove, pa kombinirao al nema ništa na AV-u idem ga sutra zamijenit...
da onda je do prijemnika...
probaj na AV2 prebacit
Pod nema nista mislis da nema ni menu-a od resivera ni pocetnog ekrana gdje obicno pise marka resivera.
ako si ga spojio scartom provjeri da ti scart mozda nema iza onaj prekidac gdje prekines signal.
da baš na to mislim....nema ništa kao da nije ni spojen a probao sam sa više kablova koje rede na setelitu i dvd-u..tako da mi jedino ostaje da ga sutra odem zamjenit pa probati sa drugim jer ovo čudo ne pokazuje ništa...
hvala svima na ovako brzim odgovorima sutra ga idem zamijenit pa vam javim dali do prijemnika..
pozzz svima...evo zamjenio sam prijemnik i sad je sve ok hvatam HTV 1 , HTV 2, RTL , NOVu i kapital net.....hvala svima na pomoći
eh znači bio je pokvaren
eh znači bio je pokvaren
da stvarno danas ne možeš ništa kupiti sa sigurnošću...pa to ima samo u našoj državi..
eh znači bio je pokvaren
da stvarno danas ne možeš ništa kupiti sa sigurnošću...pa to ima samo u našoj državi..
ma da,sve kinesko
eh znači bio je pokvaren
ma da,sve kinesko
kako mislis kinesko?
misli made in china
moram priznati da nisam ni čuo za ta taj dvb-t reciver.
pretpostavljam da je mpeg 2.
ako ti nije problem napiši nam nešto o njemu.gdje si ga kupio.
misli made in china
i mislio sam da na to misli :)
ali sa druge strane da nam nema kine ne bi imali pola stvari koje imamo kod kuce,bar ne po toj cijeni koliko smo platili.
svi brand-ovi proizvode u kini jer da proizvode kod kuce npr.u eu zbog poreza,cijene energenata i mnostva drugih stvari njihov proizvod ne bi bio konkurentan,tako da trebamo vise biti zahvalni sto postoji kina :)
jer ne kosta isto lcd tv proizveden u npr njemackoj i kini :) jer nisu isti troskovi proizvodnje .
moram priznati da nisam ni čuo za ta taj dvb-t reciver.
pretpostavljam da je mpeg 2.
ako ti nije problem napiši nam nešto o njemu.gdje si ga kupio.
to je neki QVISON QV-521 kupio sam ga u nekoj malo trgovini u petrinji ( PROXSIMA)...ne znam kako se to dogodilo da prijemnik ne radi , ali odmah su mi ga zamjenili sa novim i uljudno se ispričali radi pogreške..
to je neki QVISON QV-521 kupio sam ga u nekoj malo trgovini u petrinji ( PROXSIMA)...ne znam kako se to dogodilo da prijemnik ne radi , ali odmah su mi ga zamjenili sa novim i uljudno se ispričali radi pogreške..
valjda se neka žica odlemila il neš nije u redu s njim
valjda se neka žica odlemila il neš nije u redu s njim
ee ne znam šta je bilo...ali nije trebalo bit..jer je uređaj nov i očekuje se da će biti ispravan
ehh ma ti kineski prijemnici to nike ne valja :S ja imam problema sa svojim , radio je prvi tjedan super, onda najednom plava slika na tvu za 5 minuta je normalna a onda plava pa se za 10 minuta vrati normalna pa opet plava ,,,, prvo sam mislio da je u tvu al sam malo "promrdo" kabl od prijemnika i ustvrdio sam da je u prijemniku , budem kupio nobi kabl pa da vidim dal je samo kabl ili je i prijemnik u k**, pa ako si ga kupio negdje ovako u dučanu preko onog kupona od hrta neki dučani ako nije dobar šalju u Zagreb i ti dobiš novog ( tako je bar bilo u mom dučanu di sam bio na praksi,,,, ( varaždinska županija)... jer ako je u prijemniku problem teško da češ ga rješiti,,,
Također prvi kojeg sam imao odjednom je krepao... mislim si ja da nije neš izgorilo i to, ali onda niš... novi prijemnik i to je to...
ajde lock♣