EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 116.281
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
ibme74 kaže...

Wales-Slovačka 2-1

Nadam se da igraš kladionicu 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
rooswelt1991 kaže...
ibme74 kaže...

Wales-Slovačka 2-1

Nadam se da igraš kladionicu 

Frende, ovo ti je kod mene uobicajeno, kad igram klađu da stavim da ce Dinamo osvojiti HNL osvojio bi ga prije i Inter Zapresic nego oni, a kad ne igram onda pogadam prijelaze, rezultate ma sve zivo 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 19:58 (ibme74).
12 godina
neaktivan

Englezi imaju ubitačan napad, nadam se da će istrpat Ruse, ali isto tako i da će ovi odgovorit sa par kontra golova.

5:4 Engleska :D

12 godina

Meni to smrducka na X ali vidjet cemo, englezi se cine na papiru mocno, ali su tako bili i Francuzi jucer pa i nisu bas impresionirali :D

17 godina

JA bi rekao da je ovdje Kane gol siguran ko dan 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Ovi Ruski huligani nisu normalni. Pet puta su gori od BBB i Torcide.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina

Gotovo sigurno je da Rusi nemaju sta traziti veceras!

Pitanje je samo koliko ce komada dobiti od Engleza.

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
10 godina

Engleska ce to pobjedit sa 2 razlike dok Rusija moze zabit barem jedan iz neke kontre.  Ocekujem dobru utakmicu! Inace kakva su vasa ocekivanja za sutrasnju tekmu? 

16 godina

Očekivanja su uvik velika naravno... Ali, po meni.. Sutra ne smimo izgubit.. inače smo u gov*ima... Mogli bi čak onda ispast.. Češka je hebena... Bitno je pobjedit Tursku.. Onda će sve bit lakše... Bod isto igra ulogu...

Only God Can Judge Me
15 godina
Englezi su premoćni, kakav tempo su nabili. Rusi nemaju šanse.
12 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Očekivanja su uvik velika naravno... Ali, po meni.. Sutra ne smimo izgubit.. inače smo u gov*ima... Mogli bi čak onda ispast.. Češka je hebena... Bitno je pobjedit Tursku.. Onda će sve bit lakše... Bod isto igra ulogu...

Imam dojam da su naši napunjeni lažnim samopouzdanjem, svjesni situacije u slučaju poraza i velike količine negativnih mišljenja navijača u RH o reprezentaciji zadnjih mjeseci, godina, sve se to polako nakupilo i sad bi trebali opravdat generaciju o kojoj se dugo dugo priča kao najjačoj ikad.

12 godina
neaktivan

ovaj Englez Lallana isti naš ministar Zdravko Marić 

14 godina

ma ovi naši mediji pretjerano pumpaju taj hype, sve to bez ijedne odigrane tekme. ovako na papiru smo super, osim obrane. ali svejedno nadam se da ćemo sutra odigrat muški i ljuto na svaku loptu.

btw, i nije neka tekma, očekivao sam više od engleza...

mkay?
17 godina

Ma Sterlinga van i zaigrat 442 s Kaneom i Vardijem naprijed.

Tako će ih samljeti...

12 godina

Puno bolji Englezi prvo poluvrijeme, valjda dode i taj gol uskoro u drugom

13 godina

Treba Rooneyja u napad

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
KiX777 kaže...

Treba Rooneyja u napad

Ne pratim toliko bas Englesku,ali moram priznati da sam se iznenadio kada sam vidio Rooneyja u vezi.

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
9 godina
isuckatthisgame kaže...
jukiii kaže...

Imam dojam da su naši napunjeni lažnim samopouzdanjem, svjesni situacije u slučaju poraza i velike količine negativnih mišljenja navijača u RH o reprezentaciji zadnjih mjeseci, godina, sve se to polako nakupilo i sad bi trebali opravdat generaciju o kojoj se dugo dugo priča kao najjačoj ikad.

Ovo je valjda prvo natjecanje da nema pretjerane euforije među navijačima i posljedično nerealnog pritiska na igračima. Poneki bombastični članak o "najboljem veznom redu" i komentar nekog propalog trenera da je ova generacija igrački bolja od '98 i to je to.

Sada je sve na nekoj normalnoj razini, a Čačić se izgleda maksimalno prilagodio igračima za razliku od komentatora i faforita.

Slažem se da lešinarski mediji i većina "okrećem-se-kako-vjetar-puše" navijača jedva čekaju poraz da mogu pljuvati, ali ja vjerujem u dobar rezultat sutra i općenito na prvenstvu.

15 godina
Milka30 kaže...
KiX777 kaže...

Treba Rooneyja u napad

Ne pratim toliko bas Englesku,ali moram priznati da sam se iznenadio kada sam vidio Rooneyja u vezi.

Igrao i zadnji dio sezone u Unitedu više povučeno i čisto je dobar tamo, odličan pregled igre i pas igra, šut također ubitačan. 

Nego, odlično se poklopio Euro s dva tjedna u kojima su mi svi kolokviji ikad, al' yebiga, prioriteti se moraju znati 

One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
Milka30 kaže...
KiX777 kaže...

Treba Rooneyja u napad

Nista cudno jer je Rooney i u Unitedu igrao nesto povucenije, kao poluspica i veza. Rijetko je igrao napadaca ove sezone ili uopce nije, ne znam tocno sad. Treba Vardya uvesti sad.

15 godina
Meni se čini da su trebali i njega zamijeniti nekim mlađim.
HTC 8X :)
15 godina
Kakva glupost engleza. H. Kane igra preko ku***, bolji bi Vardy bio 5 puta.
17 godina

Kako me Kane živcira s kornerima 

Čovjek je napadač, visok, fizički snažan, i onda ide izvodt kornere 

14 godina
rooswelt1991 kaže...

sumljam da je na tome inzistirao

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
ibme74 kaže...

Meni to smrducka na X ali vidjet cemo, englezi se cine na papiru mocno, ali su tako bili i Francuzi jucer pa i nisu bas impresionirali :D

Svaka čast 2/2. Može prognoza za sutra?

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
14 godina

Ovaj engleški izvornik je zreo za lansiranje u , sunce mu njegovo otočko! 

U ovoj utakmici me baš bilo briga tko će pobijediti, ali Vardy-a ne staviti u prvih 11, valjda zato jer je iz Leistecer-a, je nonsens na n-tu! 

Uvjeren sam da će sada porasti apetiti Wales-u, po mojem skromnom subjektivnom viđenju opravdano pokazanom igrom, tako da me nebi začudilo da kojim slučajem završe prvi u grupi, i prođu dalje, obzirom ako sa Englezima i Rusima odigraju egal, a ovi ako pobijede Slovake, oni imaju 5 bodova, najviše u grupi! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

Svaka čast Rusima za neriješeno. Baš mi je drago za ove prepotentne Engleze, da bog da odma ispali.

Šta roda donese, to vrana odnese.
17 godina
zelenbic kaže...
rooswelt1991 kaže...

sumljam da je na tome inzistirao

Nažalost jest njegova ideja, on to želi radit, to radi i u klubu jako često.

Također se nadam da će na kraju Bale i kompanija biti prvi u grupi 

13 godina

sranje na stadionu poslije utakmice rusi opet napadaju

17 godina
ATJLučko kaže...

Ovaj engleški izvornik je zreo za lansiranje u , sunce mu njegovo otočko! 

U ovoj utakmici me baš bilo briga tko će pobijediti, ali Vardy-a ne staviti u prvih 11, valjda zato jer je iz Leistecer-a, je nonsens na n-tu! 

Uvjeren sam da će sada porasti apetiti Wales-u, po mojem skromnom subjektivnom viđenju opravdano pokazanom igrom, tako da me nebi začudilo da kojim slučajem završe prvi u grupi, i prođu dalje, obzirom ako sa Englezima i Rusima odigraju egal, a ovi ako pobijede Slovake, oni imaju 5 bodova, najviše u grupi! 

Negdje sam pročitao da su jedne ugledne eng. novine napisale kako će oni biti prvi i ići će na Hrvatsku koja će biti 3.

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice