Odlican udarac. Sijevnulo u 90 ravno.
Bilić neće biti sretan, ode ovaj brzo
Perez ispisuje ček.
Nego istini za volju, lagano domaćinsko suđenje. I prvi put je mogao svirati penal za Rumunje, al to je tako, očekivano. Po meni nelogične zamjene Deschampsa.Ipak bolje da domaćini idu dalje za show.

Kante i Payet jedini vrijedni spomeni, ostali razocarali. Vidjet cemo ih u nastavku hoce li se probuditi.
Jos jednom, Payet igracino
Da se kanimo Franconja i Rumunja i vratimo na naše, navodno je ovo nasih prvih 11 za nedjelju u formaciji 4-3-3 jer ih tako uigrava vec 3 treninga: Subašić - Strinić, Vida, Ćorluka, Srna - Badelj (zadnji vezni), Rakitić, Modrić (ispred Badelja) - Perišić (lijevo krilo) Brozović (desno krilo) - Mandžukić. Ne znam što je gore, Strinić na beku ili Brozović na krilu (ako je neko gledao koju utakmicu Intera gdje je Broz igrao krilo znat će o čemu pričam).
Da se kanimo Franconja i Rumunja i vratimo na naše, navodno je ovo nasih prvih 11 za nedjelju u formaciji 4-3-3 jer ih tako uigrava vec 3 treninga: Subašić - Strinić, Vida, Ćorluka, Srna - Badelj (zadnji vezni), Rakitić, Modrić (ispred Badelja) - Perišić (lijevo krilo) Brozović (desno krilo) - Mandžukić. Ne znam što je gore, Strinić na beku ili Brozović na krilu (ako je neko gledao koju utakmicu Intera gdje je Broz igrao krilo znat će o čemu pričam).
bolje da je rakitić na desnom a brozovic na njegovom....iako ni to nije idealno
Brozović igra inače u interu jako često na strani. Otkako je otišao u inter postao je dosta eksplozivniji nego je to inače bio.
Što se tiče badelja, po whoscoredu je najbolje ocijenji igrač Fiorentine, a to nije mala stvar, kad se zna da su osigurali europu ove godine.
Ne sviđa mi se to što ćemo igrati tako, danas da bi igrao tu formaciju moraš imati 2 brza krila, a koliko god Broz bio brz, on nije krilo.
Pa nije da i West Ham nema love...
Perez ispisuje ček.
Nego istini za volju, lagano domaćinsko suđenje. I prvi put je mogao svirati penal za Rumunje, al to je tako, očekivano. Po meni nelogične zamjene Deschampsa.Ipak bolje da domaćini idu dalje za show.
U Realu bi se samo izgubija..."puno babica, kilavo dite"
Kante i Payet jedini vrijedni spomeni, ostali razocarali. Vidjet cemo ih u nastavku hoce li se probuditi.
Jos jednom, Payet igracino
Payet =vanzemaljac, ljeva desna, naprid nazad, ima sve....jednostavno čudo od igrača, kome je večeras cijena skočila sigurno. A tko zna što će biti do kraja turnira.
Ma svejedno mi nije on za krilo, nema bas neki centarsut a i precesto ide prema sredini pa ostavlja bok prazan, vise je za poziciju iza špice, zna podvalit, zna dobro zapucat.
Ma svejedno mi nije on za krilo, nema bas neki centarsut a i precesto ide prema sredini pa ostavlja bok prazan, vise je za poziciju iza špice, zna podvalit, zna dobro zapucat.
Kako nema centaršut, pa čovjek je u prvom poluvremenu ubacio savršenu loptu na Giruda, pri kraj prvog još bolja za Grizmana.
A to je samo večeras, čovjek je čudo od igrača, ali bojih se samo da ne bude jedan od onih "koji traju jednu dvije sezone".
BTW mali kante igra brutalno, čitanje igre kakvo nema nitko u svijetu u ovom trenutku..
Odgovor je za Brozovića o postu iznad
Kante i Payet bi mogli promjeniti klubove. Negdje sam vidio da je otkupna klazula 75m za Payeta, eh sad nije da nema klubova koji ne mogu toliko iskesirat za igraca u njegovim godinama. Kante je cudo bit ce nesto od njega. Bit ce ovo uzbidljivo ep!
Odgovor je za Brozovića o postu iznad
U tom slučaju, konstatacija stoji
Pa ima Pjacu. On može lijevo, a Perišić desno ili obrnuto. Brozović može pričekati na klupi. Ili umjesto Badelja. Koliko mogućih kombinacija, al to su zapravo slatke brige. Ja bih volio vidjet Vrsaljka među početnim. Porast će mu cijena za više postotaka nego Payetu ;)
Ja mislim da Payetova svestranost dolazi do izražaja i zbog njegovog niskog težišta što mu omogućuje veću okretnost i puno stabilniji korak, jako je dobar sa obje noge, kiruški precizan, reko bih.
Ova Francuska je prosječna ekipa, ''nit smrdi nit miriše''.
I na Uefa.com nas sprdaju :)
He might be useful if there are any broken electrical items, since he once ran a successful TV repair business in Zagreb. However, he has his own mystery to solve in Deauville

Ne znas tko je bio gori, Albanija ili Balkanska Reprezetacija Švicarske
Vidi se da Albancima fali iskustva sa velikih natjecanja, nisu iskoristili par čistih šansi i to je to. Švicarska isto nije impresionirala, ali je Berisha bio jako dobar pa nisu mogli nikako povećati vodstvo.
Baš. Očaj, svima se odsjekle noge. Švicarci su me jako razočarali i šteta za Albaniju. Francuzi lako kroz ovu skupinu, kako god igrali.
Ja baš nemam pojma od te dvije - nisam ih pratio. S obzirom da su debitanti, onaj koji uđe s manje treme. Nekako navijam za Wales bez nekog posebnog razloga.
Dajem prednost Slovackoj i ne ocekujem nesto previse golova. Mozda 1:0
Mislim da "oba daju" jer obje momčadi vole igrati, ali više mi vuče na Wales.
Pobjedili su Njemacku, island,makedoniju,švicarsku,španjolsku, jesu prijateljske al su solidni
Wales-Slovačka 2-1
Slovačka je super igrala u kvalifikacijama i imala dosta dobre predstave na pripremama. Unatoč tome dajem prednost Walesu koji je po individualnoj kvaliteti i iskustvu iznad Slovačke.
Ja malo "lokalpatriotski" zbog Bale-a, nadam se pobjedi Wales-a, a neka pobjedi stvarno bolji, sa čim više golova!
I evo Bale zaprdio jedan za 1 : 0, braaaaaavo Bale!!!!!

Imali su slovaci svojih prilika, al' osim toga poprilično jalov posjed lopte. Mislim i da golman nije smio primiti onaj gol. Drugo poluvrijeme će morati ići ''na glavu'', sigurno su svjesni da im je već ovo odlučujuća utakmica.