EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 116.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Odlican udarac. Sijevnulo u 90 ravno.

17 godina

Bilić neće biti sretan, ode ovaj brzo 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
rooswelt1991 kaže...

Perez ispisuje ček. 

Nego istini za volju, lagano domaćinsko suđenje. I prvi put je mogao svirati penal za Rumunje, al to je tako, očekivano. Po meni nelogične zamjene Deschampsa.Ipak bolje da domaćini idu dalje za show.

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
12 godina

Kante i Payet jedini vrijedni spomeni, ostali razocarali. Vidjet cemo ih u nastavku hoce li se probuditi.

Jos jednom, Payet igracino 

12 godina

Da se kanimo Franconja i Rumunja i vratimo na naše, navodno je ovo nasih prvih 11 za nedjelju u formaciji 4-3-3 jer ih tako uigrava vec 3 treninga: Subašić - Strinić, Vida, Ćorluka, Srna - Badelj (zadnji vezni), Rakitić, Modrić (ispred Badelja) - Perišić (lijevo krilo) Brozović (desno krilo) - Mandžukić. Ne znam što je gore, Strinić na beku ili Brozović na krilu (ako je neko gledao koju utakmicu Intera gdje je Broz igrao krilo znat će o čemu pričam).

16 godina
ibme74 kaže...

Da se kanimo Franconja i Rumunja i vratimo na naše, navodno je ovo nasih prvih 11 za nedjelju u formaciji 4-3-3 jer ih tako uigrava vec 3 treninga: Subašić - Strinić, Vida, Ćorluka, Srna - Badelj (zadnji vezni), Rakitić, Modrić (ispred Badelja) - Perišić (lijevo krilo) Brozović (desno krilo) - Mandžukić. Ne znam što je gore, Strinić na beku ili Brozović na krilu (ako je neko gledao koju utakmicu Intera gdje je Broz igrao krilo znat će o čemu pričam).

bolje da je rakitić na desnom a brozovic na njegovom....iako ni to nije idealno

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina

Brozović igra inače u interu jako često na strani. Otkako je otišao u inter postao je dosta eksplozivniji nego je to inače bio.

Što se tiče badelja, po whoscoredu je najbolje ocijenji igrač Fiorentine, a to nije mala stvar, kad se zna da su osigurali europu ove godine.

Ne sviđa mi se to što ćemo igrati tako, danas da bi igrao tu formaciju moraš imati 2 brza krila, a koliko god Broz bio brz, on nije krilo.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Pa nije da i West Ham nema love...

hrvooje kaže...
rooswelt1991 kaže...

Perez ispisuje ček. 

Nego istini za volju, lagano domaćinsko suđenje. I prvi put je mogao svirati penal za Rumunje, al to je tako, očekivano. Po meni nelogične zamjene Deschampsa.Ipak bolje da domaćini idu dalje za show.

U Realu bi se samo izgubija..."puno babica, kilavo dite"

jopaa991 kaže...

Kante i Payet jedini vrijedni spomeni, ostali razocarali. Vidjet cemo ih u nastavku hoce li se probuditi.

Jos jednom, Payet igracino 

Payet =vanzemaljac, ljeva desna, naprid nazad, ima sve....jednostavno čudo od igrača, kome je večeras cijena skočila sigurno. A tko zna što će biti do kraja turnira.

12 godina

Ma svejedno mi nije on za krilo, nema bas neki centarsut a i precesto ide prema sredini pa ostavlja bok prazan, vise je za poziciju iza špice, zna podvalit, zna dobro zapucat. 

17 godina
ibme74 kaže...

Ma svejedno mi nije on za krilo, nema bas neki centarsut a i precesto ide prema sredini pa ostavlja bok prazan, vise je za poziciju iza špice, zna podvalit, zna dobro zapucat. 

Kako nema centaršut, pa čovjek je u prvom poluvremenu ubacio savršenu loptu na Giruda, pri kraj prvog još bolja za Grizmana.

A to je samo večeras, čovjek je čudo od igrača, ali bojih se samo da ne bude jedan od onih "koji traju jednu dvije sezone".

BTW mali kante igra brutalno, čitanje igre kakvo nema nitko u svijetu u ovom trenutku..

12 godina

Odgovor je za Brozovića o postu iznad 

10 godina

Kante i Payet bi mogli promjeniti klubove. Negdje sam vidio da je otkupna klazula 75m za Payeta, eh sad nije da nema klubova koji ne mogu toliko iskesirat za igraca u njegovim godinama. Kante je cudo bit ce nesto od njega. Bit ce ovo uzbidljivo ep!

17 godina
ibme74 kaže...

Odgovor je za Brozovića o postu iznad 

U tom slučaju, konstatacija stoji 

17 godina

Pa ima Pjacu. On može lijevo, a Perišić desno ili obrnuto. Brozović može pričekati na klupi. Ili umjesto Badelja. Koliko mogućih kombinacija, al to su zapravo slatke brige. Ja bih volio vidjet Vrsaljka među početnim. Porast će mu cijena za  više postotaka nego Payetu ;)

12 godina
neaktivan

Ja mislim da Payetova svestranost dolazi do izražaja i zbog njegovog niskog težišta što mu omogućuje veću okretnost i puno stabilniji korak, jako je dobar sa obje noge, kiruški precizan, reko bih.

16 godina

Ova Francuska je prosječna ekipa, ''nit smrdi nit miriše''.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
17 godina

I na Uefa.com nas sprdaju :)

He might be useful if there are any broken electrical items, since he once ran a successful TV repair business in Zagreb. However, he has his own mystery to solve in Deauville

16 godina
neznas tko je jadniji u ovoj utakmici svicarci ili albanci
12 godina

Ne znas tko je bio gori, Albanija ili Balkanska Reprezetacija Švicarske 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 17:39 (ibme74).
17 godina

Vidi se da Albancima fali iskustva sa velikih natjecanja, nisu iskoristili par čistih šansi i to je to. Švicarska isto nije impresionirala, ali je Berisha bio jako dobar pa nisu mogli nikako povećati vodstvo.

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina

Baš. Očaj, svima se odsjekle noge. Švicarci su me jako razočarali i šteta za Albaniju. Francuzi lako kroz ovu skupinu, kako god igrali.

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
Sad se ceka 18:00, pa da vidimo, wales ili slovacka, sta mislite? Meni vuce na slovacku
13 godina

Ja baš nemam pojma od te dvije - nisam ih pratio. S obzirom da su debitanti, onaj koji uđe s manje treme. Nekako navijam za Wales bez nekog posebnog razloga.

12 godina

Dajem prednost Slovackoj i ne ocekujem nesto previse golova. Mozda 1:0 

17 godina
dado16 kaže...
Sad se ceka 18:00, pa da vidimo, wales ili slovacka, sta mislite? Meni vuce na slovacku

Mislim da "oba daju" jer obje momčadi vole igrati, ali više mi vuče na Wales.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
Po dosad viđenom, slovacka je pobjedivala dosta dobre prezentacije, i igra mi je cist ok...
Pobjedili su Njemacku, island,makedoniju,švicarsku,španjolsku, jesu prijateljske al su solidni
12 godina

Wales-Slovačka 2-1

15 godina
neaktivan

Slovačka je super igrala u kvalifikacijama i imala dosta dobre predstave na pripremama. Unatoč tome dajem prednost Walesu koji je po individualnoj kvaliteti i iskustvu iznad Slovačke.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina

Ja malo "lokalpatriotski" zbog Bale-a, nadam se pobjedi Wales-a, a neka pobjedi stvarno bolji, sa čim više golova! 

I evo Bale zaprdio jedan za 1 : 0, braaaaaavo Bale!!!!! 

ATJ Lučko
13 godina

Imali su slovaci svojih prilika, al' osim toga poprilično jalov posjed lopte. Mislim i da golman nije smio primiti onaj gol. Drugo poluvrijeme će morati ići ''na glavu'', sigurno su svjesni da im je već ovo odlučujuća utakmica. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice