EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 116.561
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
inri kaže...
ibme74 kaže...

Meni to smrducka na X ali vidjet cemo, englezi se cine na papiru mocno, ali su tako bili i Francuzi jucer pa i nisu bas impresionirali :D

Svaka čast 2/2. Može prognoza za sutra?

Moze, ali samo da se zna necu nista prognozirati za Hrvatska-Turska jer ne mogu biti objektivan :) za ove druge dvije tekme velim misljenje dok malo vidim sastave :D

17 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
inri kaže...
ibme74 kaže...

Meni to smrducka na X ali vidjet cemo, englezi se cine na papiru mocno, ali su tako bili i Francuzi jucer pa i nisu bas impresionirali :D

Moze, ali samo da se zna necu nista prognozirati za Hrvatska-Turska jer ne mogu biti objektivan :) za ove druge dvije tekme velim misljenje dok malo vidim sastave :D

Kad nećeš ti, hoće PES :)

http://www.bug.hr/vijesti/euro-2016--predvidamo-rezultat-utakmice-turska-vs/153631.aspx

10 godina

Ne znam kako drugi u ovoj temi gledaju na nasu grupu ali ja osobno mislim da je sve osim pobjede vrlo lose po reprezentaciju, cekaju nas dvije jos teze utakmice pa bi tu trebalo pokupit bodove. Nadam se da je PES u ovom slucaju pogrijesio. 

Moja prognoza : 2-1 za Hrvatsku.

17 godina
neaktivan

Realno, kaj PES zna...

13 godina

Teško je predviđati utakmicu s turcima, otprilike kao što je drugima teško predviđati utakmicu s nama. Stvarno su puni oscilacija, od očajne igre do fantastičnih nastupa. Svejedno, ja kažem 2:0 za nas, zabijaju Rakitić i Perišić :D

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina

Turski navijači i općenito cijela njihova javnost je malo poletila, mislim da ih danas čeka prizemljenje, mene je iskreno više strah Češke nego Turske.

Koristite blage riječi i jake argumente
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ibme74 kaže...
inri kaže...
ibme74 kaže...

Kad nećeš ti, hoće PES :)

http://www.bug.hr/vijesti/euro-2016--predvidamo-rezultat-utakmice-turska-vs/153631.aspx

Kad smo već kod PES-a, ja sam otvorio baš competition sa euro momčadima koje su se kvalificirale na turnir i rezultati kažu ovako:

BELGIJA - europski prvak 2016.
POLJSKA - druga (senzacija turnira)
NJEMAČKA - treća (izgubit će dva puta od Poljske na turniru - u skupini, pa onda u polufinalu (hint: Lewandowski je zvijer), a protiv ostalih će biti najdominantnija)

koliki je koef. da će belgija osvojit, da odma lupim neke pare? hihihi :D

12 godina

Ako (navijcaki cu reci KADA  ) nasi danas slave to je prakticki odrađeno 50% posla s obzirom da uz prva dva idu jos 4 najbolje treceplasirane reprezentacije. Nadam se samo da onaj RTV trener neće nešto kemijat sa formacijom i igračima previše, što više njega slušaju manje su im šanse 

Ajmo decki malo pozitive, ovdje sve neke crne prognoze, što ste se turaka uplašili 

12 godina

IGRAJTE ZA NJUUUU NASU VOLJENUU!!

Danasnja tekma jako bitna, otvaranje nase grupe koja je jako nezgodna. Iako se Spanjolci izdvajaju kao najveci favoriti grupe ja im bas nebi dao da su toliki favoriti. Turska i Ceska su mi tu negdje i izmedu njih ce se voditi velika bitka, a isto tako i mi cemo voditi bitku s Turcima danas jer ako kiksamo ne pise nam se dobro. 

Kao sto je netko napisao, eventualnom pobjedom ovdje smo napravili 50% ka prolazu grupe. 

Vjerujem u nasu pobjedu i da spustimo na zemlju ove Turcine, nekih 2:0 za nase. Mandzukic i Perisic.

12 godina
neaktivan

namjestit ćemo turcima kičmu

predviđam 4-0 u našu korist

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 13:47 (isuckatthisgame).
17 godina

12 godina

Ako je Čačko odabrao dobru taktiku, i ako bekovi/krila budu na nivao Mandžo danas trpa najmanje jedan gol glavom

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 14:42 (ibme74).
15 godina
Nadam se pobjedi Turske, barem 1-2. Možda je Hrvatska bolja, al imaju lošijeg trenera.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Nadam se pobjedi Turske, barem 1-2. Možda je Hrvatska bolja, al imaju lošijeg trenera.

Samo se nadaj Turčine. Bravo Luka, samo trpaj boraniju.

Šta roda donese, to vrana odnese.
15 godina
Odličan gol Luke, nema šta. Jura, ne moraš vrijeđati.
12 godina
neaktivan

tuci turke!!!!! 1-0 idemo, još 3

16 godina
Sam da nastave bez kompliciranja u obrani, teren je koma, treba sad izdrzat....Badelj mi je imao neka totalno jadna dodavanja koja su se urodila u kontra napad
battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina

Zaista Badelj je najgori u ekipi,trebao bi se ili sabrati ili ga mjenjati.

A kako ga je samo Luka zabio,kako mu je sjela,svaka cast!Posjeca me na mene u najboljim danima

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
16 godina
Brozovic isto mal šteka al ok, od njega nisam ni ocekivao to, on je trcacki ok i defanzivno je ok.... Najgore sto za badelja nemamo zamjenu, kovacic je defanzivno gori, jedino prebacit brozovica tamo al onda modric ispasta
12 godina

Po meni je strinić najlosiji, igrac manje za nas ili jedav vise za turke, kako god vam draze.

EDIT: evo skuzio to i Terim pa sada stalno idubpreko svoje desne strane tj na nasoj lijevoj gdje imamo igraca manje (Strinić)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 16:16 (ibme74).
12 godina
neaktivan

marcelo marcelo da je ovo sjelo hahaha

12 godina
Trpanjeee. Moramo uvaliti jos jednog i rijesiti ovo da nebi prosli kao Englezi jucer
15 godina
Čestitke, bila je Hr bolja. Ćorluka kao da je u ratu bio, sav krvav.
12 godina

Svaka čast našima, pobijedili su sa 1.5 igračem manje  Strinić katastrofa kao i obično igrač manje, a Ćorluka 45 min igrao 45 proveo vani da mu krpaju glavu 

17 godina
neaktivan

Za Hrvatsku 100%, ma 1000%. Naprijed heroji

Šta roda donese, to vrana odnese.
17 godina

Jako teska i dobra igra svi su dali srce na terenu ...corluki svaka cast ! 

12 godina

Dobro je ali budu li ovako igrali protiv Španjolaca nayebali smo.

12 godina
Dominacija 😎😎
16 godina
Izvrsno, sto je najbolje vidi se da nisu igrali preko k*** ko sto znaju, do zadnje minute su trcali... i modric napokon u najboljem izdanju....
12 godina

Ma Čarli je primjer kako se igra za svoju zemlju. Modrić i Raketa bogovi sredine terena, s kakvom lakoćom ta dvojica igraju to je divota gledati. A na Perisica ne treba trositi rijeci, standardno dobar.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice