Trojan Horse

poruka: 45
|
čitano: 7.640
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trojan Horse

Ljudi sto da radim, pomozite! Pogledaj sliku.

Trojan Horse Trojan Horse
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 12:20 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Trojan Horse

Di je slika?

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
16 godina
neaktivan
Trojan Horse

evo je, nije mi moglo nesto maloprije

16 godina
neaktivan
Trojan Horse

Pokušaj "Heal"

Ako ne uspije onda Move to vault

16 godina
neaktivan
Trojan Horse

A što bi drugo radio?

Heal!!

Skeniraj još komp i s superantispyware-om i malwarebytes-om!!

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
16 godina
neaktivan
Trojan Horse

kad sam pritisnuo "Heal", to je nestalo s ekrana i sve normalno, jel to to?

16 godina
neaktivan
RE: Trojan Horse
Fićo_CoD 5 kaže...

kad sam pritisnuo "Heal", to je nestalo s ekrana i sve normalno, jel to to?

Pa naravno da je to to!!!! Otvaras bezveze temu!!! Pa nisi valjda nesposoban da neznas pritisnit heal ili move to vault!  -.-
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 12:30 (Fowix).
16 godina
neaktivan
Trojan Horse

hmmm....to je AVG....skini SS&D...i s njim skeniraj komp..., ako nađe trojanca,,garantiram da ce ga i obrisat

EDIT.......aha sad sam tek skuzio da si rjesio...;),

>$#$$$$%&ivan<
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 12:29 (ivan_1995).
16 godina
neaktivan
Trojan Horse-win32/Chir.Bworm

ljudi pomoc ovo se siri nenormalno.(probao sa-malwarebytes,spywer doctor,bitdefender)-imam nod32 i ne mogu nista obrisat iz karantene.-vec mi je dosta toga srusio.jel ima neki cleaner da to unistim,obrisem ili nestoHELP!!!pise win32/chir.Bworm

16 godina
neaktivan
Trojan Horse

Otvori AV i u njemu briši iz karantene

16 godina
neaktivan
RE: Trojan Horse-win32/Chir.Bworm
bruzi kaže...

ljudi pomoc ovo se siri nenormalno.(probao sa-malwarebytes,spywer doctor,bitdefender)-imam nod32 i ne mogu nista obrisat iz karantene.-vec mi je dosta toga srusio.jel ima neki cleaner da to unistim,obrisem ili nestoHELP!!!pise win32/chir.Bworm

AKo ga nemozes obrisat tako,probaj u safe modu... Ako ni tako ne uspijes onda napravi ovo, i nece od njega ostat ni traga!
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
bruzi kaže...

AKo ga nemozes obrisat tako,probaj u safe modu... Ako ni tako ne uspijes onda napravi ovo, i nece od njega ostat ni traga!
 Jesi li voljan to kompresirati KGB-om u uploadati na RS jer mi je prometa još ~50 MB
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 12:47 (Moljac).
16 godina
neaktivan
Moljac kaže...
Fowix kaže...
bruzi kaže...

Jesi li voljan to kompresirati KGB-om u uploadati na RS jer mi je prometa još ~50 MB
 Sry,nemam skinuto, inace bi...
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
bruzi kaže...

Može i to, ali je malo duži i kompliciraniji put. Puno jednostavniji i lakši mu je ovaj način za micanje tvrdokornih zaraza s računala!!
Provjereno je! ;)
16 godina
neaktivan
Trojan Horse

@Fowix... ajd pls, ako budeš imao kad, i ako možeš stavi na RS.

16 godina
neaktivan
Trojan Horse

kad se ja bas ne kuzim u komp pa mi je to malo prekomplicirano.firefox mi je unistio pa sa preko explorera.

16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Može i to, ali je malo duži i kompliciraniji put. Puno jednostavniji i lakši mu je ovaj način za micanje tvrdokornih zaraza s računala!!
Provjereno je! ;)
 Nemoj sad milist da pokopavam tvoj nacin, ali isprobao sam ga, i jednio sta napravi je renamea viruse (malu kolicinu) da se nemogu automatski pokretat sa računalom+nemozes updateat tu aviru pa svako malo moras radit novi cd, za razliku od programa na mom nacinu koji se mogu updateat,ali naravno nece se taj update zapisat na cd... Isprobao sam, tako da znam sta pricam.
Pogledao sam i video o avira rescue cd, i isti problemi se spominju...
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 12:54 (Fowix).
16 godina
neaktivan
Trojan Horse

koji je najbolji besplatni antivirus?

16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Avira antivir personal, definitvno!!
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Svatko će ti dati svoj odgovor.
Svatko se zaklinje u onaj koji ima.
Istina je zapravo da su razlike malene, tako da biraj sam, po onome šta ti treba.
Osobno sam prezadovoljan Avastom, koristim ga godinama i nikada nisam imao problema.
Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica... Get over it!
17 godina
Danny_HR kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Svatko će ti dati svoj odgovor.
Svatko se zaklinje u onaj koji ima.
Istina je zapravo da su razlike malene, tako da biraj sam, po onome šta ti treba.
Osobno sam prezadovoljan Avastom, koristim ga godinama i nikada nisam imao problema.
 imam na jednom Avast na drugom Aviru i oba rade perfektno... što god stavio neces pogriješiti
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 13:00 (leo_819).
16 godina
neaktivan
Trojan Horse

ako otvorim av i budem brisao jedan po jedan jel drugacije ne da to bi moglo potrajati nekoliko dana jel se toga nakotilo nenormalno puno.

16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
 imam na jednom Avast na drugom Aviru i oba rade perfektno... što god stavio neces pogriješiti
 Avast nije los, ali na jednom kompu u skoli je bio avast, i kao cist pc ali djeluje mi nesto sporo, i ja odlucijo instalirat aviru, i nasla je dodatna 4 virusa akoje je avast propustio (on ih je nasao oko 14 i pobrisao mislim). Komp je i dalje ostao usporen i steta se nije ispravila Belji se
16 godina
neaktivan
bruzi kaže...

ako otvorim av i budem brisao jedan po jedan jel drugacije ne da to bi moglo potrajati nekoliko dana jel se toga nakotilo nenormalno puno.

Sry na 2 posta za redom!
Jednostavno ih oznaci sve pa delete! Isto ti je iso jedan po jedan ili sve od jedanput...
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
Bellatrix kaže...
Provjereno je! ;)
 Nemoj sad milist da pokopavam tvoj nacin, ali isprobao sam ga, i jednio sta napravi je renamea viruse (malu kolicinu) da se nemogu automatski pokretat sa računalom+nemozes updateat tu aviru pa svako malo moras radit novi cd, za razliku od programa na mom nacinu koji se mogu updateat,ali naravno nece se taj update zapisat na cd... Isprobao sam, tako da znam sta pricam.
Pogledao sam i video o avira rescue cd, i isti problemi se spominju...
 Ok.. ne kažem ja da ti je loša metoda.. ali... ali..
Ali zbog čega mu treba update kad onaj .iso file, kojeg bi sada skinuo s avirine stranice, sadrži virus database od jutros ili jučer!? Kolika je to vjerojatnost da on ili bilo tko u svom računalu ima neki novi virus koji je se tek pojavio jučer ili danas prvi puta, te ga nema u virus databazi od one avire? Vjerojatnost je mala... Plus toga zar su skupi CD-i? Ako je nekome problem dati dvije kune za jedan CD koji mu treba da riješi viruse s računala onda neznam o čemu raspravljamo... :)
A to da ih preimenuje, da ali one koje nemože pobrisati, no to je isto efektivna radnja jer kakve koristi od njih ako su "onesposobljeni"?
Izbrišeš ih kasnije ručno!
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Ali zbog čega mu treba update kad onaj .iso file, kojeg bi sada skinuo s avirine stranice, sadrži virus database od jutros ili jučer!? Kolika je to vjerojatnost da on ili bilo tko u svom računalu ima neki novi virus koji je se tek pojavio jučer ili danas prvi puta, te ga nema u virus databazi od one avire? Vjerojatnost je mala... Plus toga zar su skupi CD-i? Ako je nekome problem dati dvije kune za jedan CD koji mu treba da riješi viruse s računala onda neznam o čemu raspravljamo... :)
A to da ih preimenuje, da ali one koje nemože pobrisati, no to je isto efektivna radnja jer kakve koristi od njih ako su "onesposobljeni"?
 Avira tad nije uspila pobrisat ni jedan od 20-30 komada... I to je tlaka brisat rucno,znas. A i nije problem samo u skupoci cd-a nego moras svako otprilike tjedan dana skidat novi rescue cd iso fajl+kupovat novi cd! Ako je za jednokratnu upotrebu onda je to relativno dobra metoda, ali za visestruko nije!
16 godina
neaktivan
Trojan Horse

ne da mi da ih oznacim-pa napravio bi to napravio-mogu brisati jedino sa remove jedan po jedan.

17 godina
bruzi kaže...

Virusi ti se nisu nist nakotili nego si pokupio gamad kad skidas svasta s interneta treba pazit kaj se skida a ne sve prevalit na leđa antivirus i zastite znaci svaki exe fajl koji je sumnjiv tj nije skinut sa normalne stranice to se odnosi na torrente normalno treba prije otvaranja skenirat. Koji to imas NOD jel je kupljeni ili onaj koji jase na divljim kljucevima pa mu Update ne radi kak treba a takvih slucajeva ima koliko hoces?Cool
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
bruzi kaže...

Virusi ti se nisu nist nakotili nego si pokupio gamad kad skidas svasta s interneta treba pazit kaj se skida a ne sve prevalit na leđa antivirus i zastite znaci svaki exe fajl koji je sumnjiv tj nije skinut sa normalne stranice to se odnosi na torrente normalno treba prije otvaranja skenirat. Koji to imas NOD jel je kupljeni ili onaj koji jase na divljim kljucevima pa mu Update ne radi kak treba a takvih slucajeva ima koliko hoces?Cool
 Virusi se itekako mogu nakotiti, svjedok sam toga! Fren pokupio neki fake AV i tek je skuzio da je to virus akon tjedan dana, ali dotad mu je ovi skinija oko 300 dodatnoh virusa!! Morao je reinstallat win iako ih je pobrisao skoro sve, jer je steta bila trajna...
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
Bellatrix kaže...
 Avira tad nije uspila pobrisat ni jedan od 20-30 komada... I to je tlaka brisat rucno,znas. A i nije problem samo u skupoci cd-a nego moras svako otprilike tjedan dana skidat novi rescue cd iso fajl+kupovat novi cd! Ako je za jednokratnu upotrebu onda je to relativno dobra metoda, ali za visestruko nije!
Pa dobro tebi je možda tlaka, ali meni je sasvim suprotno! Draže mi je nakon toga napraviti hijackthis i ručno kopati po registryu te brisati unose od virusa ako ih ima. Te naravno počistiti temp foldere i ostala mjesta gdje se virusna gamad obično gnijezdi.. :)
Pa za jednokratnu i jest, moglo bi se tako reći. Jer čim posežeš za ovakvom metodom uklanjanja znači da imaš neku ozbiljnu i nesvakidašnju zarazu u računalu.. a istina da nema potrebe za praviti bilo kakav rescue cd ako stanje nije kritično!
Za višestruko koristenje, odnosno ako korisnik ima potrebu praviti rescue CD-ove vrlo često, onda se mora koristiti neki drugi sličan alat (kasperskyev sličan alat npr.) koji ima mogućnost real-time update-a za razliku od avire. Dakle tijekom ubacivanja CD-a i bootanja daje opciju update-a.
No bilo kako bilo barem se razumijemo u tome da se u riješavanju ovakvih situacija mora posegnuti za nečime što se ne odvija direktno na zaraženom operacijskom sustavu!!
EDIT: zato volim dual boot ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 13:34 (Bellatrix).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice