Nemogu pobrisati avg.Kada ga izbrišem resetiram računalo on se sam vrati.Please help
Problem sa avg
- poruka: 19
- |
- čitano: 5.497
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj sa revo uninstalerom.
znas li link da ga mogu download
Download link: http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html
Ja bih ti preporučio još jedan bolji uninstall manager! To je smarty uninstaller postoji opcija prisilno denistaliranje kod njega za takve stvari!!
Ja bih ti preporučio još jedan bolji uninstall manager! To je smarty uninstaller postoji opcija prisilno denistaliranje kod njega za takve stvari!!
Slazem se revo je jako dobar uninstaler. Još pogotovo što očisti registry od svih zaostataka posle brisanja programa.
Revo je dobar Uninstaller i sve OK.. ali nije bolji od smarty-a!! Ja sam koristio revu a sad koristim smarty-a jer mi bolje čisti registry nakon deinstallacija i ima mogućnost prepoznavanja oštećenih installacija!! Ima mogućnost deinstalliranja i sistemskih komponenti i programa što revo nema...
sve u svemu kvalitetniji je... nebi bezveze bio Shareware.....
probo sam smary ali ne radi
Iman YourUninstaller Pro koji je sigurno bolji od smarty-a,placa se, ima iste te opcije i jos vise i najbolji je uninstaller na svijetu,tako kazu,a iman i reva koji je besplatan,i meni je bolji od YU iako YU ima opciju da totalno makne program,nece ostat ni traga ni u folderima ni u registru ali postoji mogucnost da makne i djelove nekog drugog programa slucajno... Ponavljam, revo mi je ipak bolji od njega!!
stvarno momci nema potrebe da se svadjate koji je program bolji. svako koristi ono sto njemu odgovara i sto mu pomaze.
nemože,probat ću sa novim windovsima
Imam problem sa AVG-om. Neće da izbriše stare nađene viruse.
makni AVG i instaliraj Aviru Personal!
ma jednostavno reinstaliraj vindows
ja to u mjesec dana uradim najmanje 3 puta....
makni AVG i instaliraj Aviru Personal!
ma jednostavno proaj komiutor i uzmi ps3 na njemu neš imat problema s virusima, antivirusima, widowsima i sličnim sranjima