Ljetna škola informatike

poruka: 8
|
čitano: 4.511
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ljetna škola informatike
pitanje

Da li je netko upoznat sa bilo kojom ovakvom školom iz naslova koja će se održavati ove godine??????

Ne mislim na školu u kojoj će me učit kako pokrenuti win-ove, nego o školi u kojoj ću učiti programirati, ...

Ja osobno znam za onu na silbi koju organizira zrs, ali nema nikakvih obavjesti za ovu godinu, pa....

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ljetna škola informatike

ako zadovoljavaš uvijete prijavi se...

Link

16 godina
neaktivan
Ljetna škola informatike
autorov komentar

Nije loše ali ja nisam išao na nikakva natjecanja ove godine, pa....

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ljetna škola informatike
autorov komentar

Kaj nitko više ne zna???

0 0 hvala 0
17 godina
Ljetna škola informatike

U čemu je problem? HSINova je na onom linku. Ionako nećeš naučiti programirati na takvoj školi, tamo se uglavnom vježbaju algoritmi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze se i programirati nauciti... Uvijek je bilo (a vjerojatno ce biti i ove godine) programa za pocetnike. Algoritmi se rade obicno samo na radionicama koje se zovu, vidi cuda, algoritmi. Oni su podjeljeni (na ljetnom kampu) na pocetne i napredne. Pocetne obicno moze proci osoba koja tek pocinje programirati. Za napredne je vec potrebno neko predznanje - iako po mom skromnom misljenju ne previse. 

Prosle sam godine ja drzao C++. Ucilo se sve od pocetka (predavanja su slusali pocetnici u C++), ali je bilo tema koje niti najtecatelji nisu znali. 

Od ostalih stvari, ako zivis u Zagrebu, nudi ti se kamp ZRS-a na Silbi, ako ce ga ove godine biti. Nisam na njemu bio posljednjih par godina jer se neka natjecanja preklapaju s time, ali je prije bilo dosta dobro organizirano kad god sam bio pa se nudilo vise stvari za one koje nisu natjecatelji - recimo multimedija (glazbena radionica), photoshop, film... Sve u svemu, mislim da bi nekome tko se ne zeli natjecati, taj kamp bio bolji od HSIN-ovog. 

Sa štovanjem, brahle!
16 godina
neaktivan
Ljetna škola informatike

to ti je u krku,ja bio,ma super je,mi u OS ucimo flash(vama je mozda jednostavno ali mene je izludilo,ali igra radi) i ta sranja,ma ako ides na natjecanja ce ti opcina platit kao meni ali ako neides 100 kn ja mislim da je to

Intel Pentium Dual Core e5200 @2.5 2gb ddr2 800mhz kingmax Powercolor 4670 1 gb ddr3 Maxtor 80 gb + Seagate Barracuda 7200.10 250 gb CORSAIR CX400w:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
itf4n kaže...

U čemu je problem? HSINova je na onom linku. Ionako nećeš naučiti programirati na takvoj školi, tamo se uglavnom vježbaju algoritmi.

lol. pa postoji radionica zvana algoritmi... xD

brahle kaže...

Moze se i programirati nauciti... Uvijek je bilo (a vjerojatno ce biti i ove godine) programa za pocetnike. Algoritmi se rade obicno samo na radionicama koje se zovu, vidi cuda, algoritmi. Oni su podjeljeni (na ljetnom kampu) na pocetne i napredne. Pocetne obicno moze proci osoba koja tek pocinje programirati. Za napredne je vec potrebno neko predznanje - iako po mom skromnom misljenju ne previse. 

Prosle sam godine ja drzao C++. Ucilo se sve od pocetka (predavanja su slusali pocetnici u C++), ali je bilo tema koje niti najtecatelji nisu znali. 

Od ostalih stvari, ako zivis u Zagrebu, nudi ti se kamp ZRS-a na Silbi, ako ce ga ove godine biti. Nisam na njemu bio posljednjih par godina jer se neka natjecanja preklapaju s time, ali je prije bilo dosta dobro organizirano kad god sam bio pa se nudilo vise stvari za one koje nisu natjecatelji - recimo multimedija (glazbena radionica), photoshop, film... Sve u svemu, mislim da bi nekome tko se ne zeli natjecati, taj kamp bio bolji od HSIN-ovog. 

pa reko sam da sam s zrs-ovim kampom upoznat, ali me interesira dal će ga bit jer nema nikakvih obavjesti na web-u...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice