Zanima me kako dodati na stranicu onu slicicu kraj url-a.
Vidim da dosta stranica to nema...
Nerazumijem pitanje do kraja. Na koju stranicu bi ti dodavao sličicu koja stoji ljevo od URL-a?
Je li mozda mislis na favicon??
Nerazumijem pitanje do kraja. Na koju stranicu bi ti dodavao sličicu koja stoji ljevo od URL-a?
Na ovu stranicu.
Kako vidis trenutno nema slicice te se prikazuje bijelo polje.
Mislim da bi ti za to trebalo korisničko ime i lozinka servera na kome su pohranjene dotične web stranice, jer se ta ikona učitava sa servera na kom su smještene stranice. Ako 2xklikneš (Firefox) na područje gdje bi trebala biti ikona, a zatim na More information pa na Media vidjet ćeš da taj site nema ICO Image datoteke ( za razliku od Bug-a), što po meni znači da bi se isti trebao dodati primjenom web alata. Možda nisam u pravu, a ako netko zna više neka kaže.
Možda ovo pomogne?
Mislim da bi ti za to trebalo korisničko ime i lozinka servera na kome su pohranjene dotične web stranice, jer se ta ikona učitava sa servera na kom su smještene stranice. Ako 2xklikneš (Firefox) na područje gdje bi trebala biti ikona, a zatim na More information pa na Media vidjet ćeš da taj site nema ICO Image datoteke ( za razliku od Bug-a), što po meni znači da bi se isti trebao dodati primjenom web alata. Možda nisam u pravu, a ako netko zna više neka kaže.
A jesi napisao..
Jasno da imam pristup serveru di je smjestena stranica kad je moja.
Objasnio si mi kako da vidim da stranica nema ikonu, zar mislis da to nisam znao kada sam otvorio ovu temu?
Znaci da bi istu trebalo dodati primjenom web alata, stvarno??
LOL
Napravi ikoni 16x16 i nazovi ju favicon.ico i smjesti ju u root folder na serveru. I zašto linkaš stranicu. Kakve veze ima baš ta specifična stranica s ikonom?!
Izvinjavam se na pogrešnom zaključku. Nažalost iz ovog tvog uvodnog pitanja nisam to uspio zaključiti.
Još jedom se isričavam.
Napravi ikoni 16x16 i nazovi ju favicon.ico i smjesti ju u root folder na serveru. I zašto linkaš stranicu. Kakve veze ima baš ta specifična stranica s ikonom?!
To se i ja pitam, ali da si sve procitao vidio bi da je drugi user zatrazio tu informaciju.
Slobodno recite da sam bezobrazan, ali zar netko ko se bavi "Web Dizajn-om" ne bi to trebao i sam znati?
Slobodno recite da sam bezobrazan, ali zar netko ko se bavi "Web Dizajn-om" ne bi to trebao i sam znati?
Pa bezobrazno će zvučati onome o kome se govori. :)
A ostalima će ovo sasvim logična stvar.
Forum sluzi da se pita ono sto se nezna, a ne da kruc* kako ste savrseni i sve znate kao sto neki rade.
Pa da, ali koje ti znanje prodaješ preko svoje web stranice ako na forumu pitaš ovakve banalnosti??? Pa ja bi se pokrio ušima od sramote da to radim...
Nadam se da je taj "thumb down" koji si mi dao utjeha tvoj jadnom znanju. Mada sumnjam, čisto zbog ugleda koji imaš na ovom forumu.