Windows 7 driveri za Asus x75vc laptop

poruka: 14
|
čitano: 7.065
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nabavio sam novi Asusov laptop i nisam htio kupovati Windowse 8. Jednostavno mi nije jasno što ne valja sa sedmicama. Instalirao sam Win 7 na laptop no vidio sam da su draiveri namjenjeni za  Win 8. Prosurfao sam netom ali čini se bezuspješno. Molim pomoć ako iko zna gdje mogu naći Win 7 drvere za laptop ili ću morat vidjet za te vražje osmice.

0 0 hvala 0
12 godina

Probaj s Driver Geniusom nać drivere... većina proizvođača forsira Win8 i namjerno nedaju drivere za ništa drugo, tako da postoji mogućnost da ćeš morati imati Win8.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne pomaže puno. Ni na Asusovoj stranici nema drivera za Win 7.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 7 driveri za Asus x75vc laptop
LukaPetko kaže...

Ne pomaže puno. Ni na Asusovoj stranici nema drivera za Win 7.

Si probo preko windows update da ti nađe drivera?

Nenad
14 godina
neaktivan

Probo sam instalirat originalne drivere koje sam dobio uz laptop. To nije išlo pa sam  na svom stolnom računalu potražio asus drivere preko interneta. Mislio sam ih skinut pa instalirat na laptop preko usb-a. Ne možeš dobiti internet na laptopu dok nemaš drivere. No svi su bli samo za Win 8. Jel će možda biti uskoro da će svi uređaji zahtjevat Win 8?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LukaPetko kaže...

Probo sam instalirat originalne drivere koje sam dobio uz laptop. To nije išlo pa sam  na svom stolnom računalu potražio asus drivere preko interneta. Mislio sam ih skinut pa instalirat na laptop preko usb-a. Ne možeš dobiti internet na laptopu dok nemaš drivere. No svi su bli samo za Win 8. Jel će možda biti uskoro da će svi uređaji zahtjevat Win 8?

A gle ak na lapu imaš vezu na internet tada u device manager klikneš windows update da nađe samo uz uvijet da nikada isključen windows update na control panelu.

Nenad
16 godina
moderator

Pogledaj koja je mrežna kartica u laptopu (naljepnica odozdo ili ispod baterije), nađi driver i onda dalje probaj preko Update kad si spojen na net.

Just hating everyone for no reason.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 17:46 (XXX-Man).
17 godina

Reci ti nama koje ti konkretno drivere driver genius nije nasao? Zivo me zanima

Jos jedno pitanje. Jesi ti dobio original windowse 8 s njime?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 17:47 (Sint1).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LukaPetko kaže...

Daunlodaj LinuxMint,i idi na life buut..Dakle,ne instalacija nego samo dizanje sustava preko memorije,potom škicni što sve imaš od hardveraja,pobilježi,i skini.Mint ti bude sve promptno podesio za pristup net-u

14 godina

Kupujem ženi ovaj laptop pa me zanima gdje is na kraju našao drivere?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel možete vi koji imate ovaj laptop ukratko reći nešto o njemu??

Djeluje mi trenutačno kao best buy??

17 godina
LukaPetko kaže...

Instalirao sam Win 7 na laptop no vidio sam da su draiveri namjenjeni za  Win 8.

Samo da si stavio CD koji si dobio s driverima i da si ga otvorio vidio bi da su ti isti driveri koji su na njemu namjenjeni i za Vistu i za 7 i za 8 (x32,x64)..

Danas sestri uzeo isti laptop i svi driveri sa CD koji je dobila uredno rade na sedmici x64 ;)

Erda kaže...

Jel možete vi koji imate ovaj laptop ukratko reći nešto o njemu??

Djeluje mi trenutačno kao best buy??

Ja sam gledao sestri za faks do 3.5tkn i nekako mi se u tom rangu činio najbolji i još 17.3'' ..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 17:50 (B4sic!).
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

žena hoće bijeli notebook, a i performanse su O.K.

Može li se kako image tog CD-a s driverima za Win7 staviti na WeTransfer ili slično...moj dolazi s FreeDOS-om.

Bio bih zahvalan.

11 godina
neaktivan

evo mene upravo sjedim za tim laptopom, imam windows 7 x64 ultimate i mučio sam se dosta s driverima, jer cd me zezo na početku, preporučujem svima da ako skidaju piratsku verziju windowsa obavazeno updataju windows a tekonda crackaju, u 90% slucajeva sve ćebit supp, ako to ne ide skini te driver checker besplatan program jedan od rijekih nema muke snjim, skine sve sam, ako ni on ne pomogne, skinite neki dobri popularni program za drivere, i samo pročitajte ima drivera koji treba updat i lako ćete pronaci na webu driver, sad sve radi super, laptop je zakon, inace sam gamer, ali ovaj laptop nije za gaming definitivno, za te pare nema gaminga, bez obzira na to svatko će uživat u ovom laptopu, brz je, pouzdan, kvalitetan, asus je najbolja marka na svijetu garantirano, ikupite ovaj laptop jer za te pare nema boljeg nigdje

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice