Win update

poruka: 3
|
čitano: 1.270
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Win update
pitanje

Instalirao trial verziju BitDefender Total security 2009. I s tim sam zadovoljan osim što od kad sam ga instalirao stalno mi se pojavljuje Security Update for Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB954430).

Da pojasnim, pojavi se balon za instalaciju updatea i cim se instalira Automatic update, opet se pojavi žuti štit da moram opet inastalirat isti update. I tako u nedogled.

Imam loop za jedan te isti update.

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Win update
Srednji kaže...

Instalirao trial verziju BitDefender Total security 2009. I s tim sam zadovoljan osim što od kad sam ga instalirao stalno mi se pojavljuje Security Update for Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB954430).

Da pojasnim, pojavi se balon za instalaciju updatea i cim se instalira Automatic update, opet se pojavi žuti štit da moram opet inastalirat isti update. I tako u nedogled.

Imam loop za jedan te isti update.

Unaprijed hvala.

Pa jednostavno isključi Automatic Updates, i idi na stranicu Windows Update, tamo poskidaj sve updatese.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
16 godina
RE: Win update
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Probao i to al svaki put nadje jedan te isti update i instalira ga nanovo. Kao da ga nikad nisam ni imao. Mislim, i nije neki problem al mi nije jasno zasto se to desava a htio bih otklonit pogresku.

Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Win XP Pro 5.01.2600 Service Pack 3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice