Vrlo sumnjiva greška! Pomoć!!!

poruka: 4
|
čitano: 884
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Vrlo sumnjiva greška! Pomoć!!!

Ljudi pomagajte!

Imao sam problema sa DEP-om (data execution prevention). Naime svaki put kada bih htjeo pogledati skinute filmiće on bi mi se pojavljivao. Radio sam i neke svoje stvari u CyberLink PowerDirector 7 i kada sam konvertirao 10 gigabajtni file putem FormatFactory-a, svaki put kada bih otišao u folder FFOutput (gdje se nalazi konvertirani video) pojavljivao bi mi se DEP. Pokušao sam ga zgasiti i u boot.ini i stavio sam exception->explorer ali sada je isto sranje. Sada mi se pojavi onaj prozor i piše explorer.exe encountered problem and needs to close i <Send><Don't Send>. Dajte ljudi šta da radim!!! Pomoć, molim vas!!!

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vrlo sumnjiva greška! Pomoć!!!

Kada ti se to počelo dešavati? Ako nedavno probaj stvar riješiti sa Sysem Restore. Preskeniraj komp od gamadi!

16 godina
protjeran
Whalter vT kaže...

Kada ti se to počelo dešavati? Ako nedavno probaj stvar riješiti sa Sysem Restore. Preskeniraj komp od gamadi!

Imam osječaj da je to već dugo vremena, tak da ništa... I skenirao sam sve ali nema ništa...

16 godina
protjeran
AlfaDelta kaže...
Whalter vT kaže...

Imam osječaj da je to već dugo vremena, tak da ništa... I skenirao sam sve ali nema ništa...

Dajte recite nešto! Itko ima sličnih problema??? Molim pomoć!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice