Bilo je o tome riječi na forumu, to je u jednoj verziji uTorrenta, što je "limitiraniji" upload, tako se spušta upload. Sad ne znam je li to u verziji 1.7, pa trebaš skinuti verziju 1.8, ili je to u verziji 1.8 pa trebaš skinuti verziju 1.9 beta. Mislim da je ovo prvo, ali ipak pričekaj još odgovora.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo sad ću ti ja reć nešt, sjećam se iz jednog buga, to je bilo, neki lik je poslo (sranje666@net.hr :D) hehe
ovak ide:
pokreneš utorrent i staviš da downloada
odeš na opcije i u bandwith postaviš upload ograničenje na 30kbps
nakon jednog sata i pet minuta (!!) staviš max upload na 10kbps
i download radi na max
Bilo je o tome riječi na forumu, to je u jednoj verziji uTorrenta, što je "limitiraniji" upload, tako se spušta upload. Sad ne znam je li to u verziji 1.7, pa trebaš skinuti verziju 1.8, ili je to u verziji 1.8 pa trebaš skinuti verziju 1.9 beta. Mislim da je ovo prvo, ali ipak pričekaj još odgovora.
https://www.youtube.com/watch?v=SLkSKX20EqI&feature=related odi na to.. i postavi sve kako i taj lik postavi.. Ja sam to napravio i ne skida mi se ispod 190-205 kb. prvih par minuta ce ici sporije al onda kad krene ne staje
Kaj vi koristite utorrent ili ne?!Ograničiš upload na 6kB i download ti je neograničeni kak u starim tak i novim verzijama utorrenta.A još stavi samo na jedan upload po torrentu i praktički ti niko ništ ne skida dok ti downloadaš.
postavi brzinu downloada na unlimited a uploada na 6kb/s jer ako staviš manje pojavit će ti se download speed.
ovo je najmanji mogući upload s kojim dobiješ i najveći download.