UTorrent problem

poruka: 7
|
čitano: 1.301
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: UTorrent problem

Bilo je o tome riječi na forumu, to je u jednoj verziji uTorrenta, što je "limitiraniji" upload, tako se spušta upload. Sad ne znam je li to u verziji 1.7, pa trebaš skinuti verziju 1.8, ili je to u verziji 1.8 pa trebaš skinuti verziju 1.9 beta. Mislim da je ovo prvo, ali ipak pričekaj još odgovora.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
UTorrent problem

evo sad ću ti ja reć nešt, sjećam se iz jednog buga, to je bilo, neki lik je poslo (sranje666@net.hr :D) hehe

ovak ide:

pokreneš utorrent i staviš da downloada

odeš na opcije i u bandwith postaviš upload ograničenje na 30kbps

nakon jednog sata i pet minuta (!!) staviš max upload na 10kbps

i download radi na max

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: UTorrent problem
HappyD kaže...

Bilo je o tome riječi na forumu, to je u jednoj verziji uTorrenta, što je "limitiraniji" upload, tako se spušta upload. Sad ne znam je li to u verziji 1.7, pa trebaš skinuti verziju 1.8, ili je to u verziji 1.8 pa trebaš skinuti verziju 1.9 beta. Mislim da je ovo prvo, ali ipak pričekaj još odgovora.

...uglavnom, stariju od 1.8 - s njom je i meni počelo (kao u Azureusu otprije) ograničavati download...
No.. Ako staviš u "number of upload slots" 1 umjesto 0 ograničio si upload na samo jednog leechera..
A, pomaže i ako upload staviš prvo 10, pa za par minuta na 7..
Meni funkcionira..
Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
17 godina
neaktivan
UTorrent problem
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UTorrent problem

https://www.youtube.com/watch?v=SLkSKX20EqI&feature=related odi na to.. i postavi sve kako i taj lik postavi.. Ja sam to napravio i ne skida mi se ispod 190-205 kb. prvih par minuta ce ici sporije al onda kad krene ne staje Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UTorrent problem

Kaj vi koristite utorrent ili ne?!Ograničiš upload na 6kB i download ti je neograničeni kak u starim tak i novim verzijama utorrenta.A još stavi samo na jedan upload po torrentu i praktički ti niko ništ ne skida dok ti downloadaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
UTorrent problem

postavi brzinu downloada na unlimited a uploada na 6kb/s jer ako staviš manje pojavit će ti se download speed.

ovo je najmanji mogući upload s kojim dobiješ i najveći download.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice