Utorrent problem zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 3.432
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Utorrent problem

Pozdrav,u 2.mjesecu ove godine instalirao sam Windows 7...međutim od tada imam dva problema. Prvi je taj da mi brzina u Utorrentu od maksimalne koja traje cca 1-2 minute padne na 0...isto tako pukne mi internet veza ali ne tako da dobijem neko upozorenje da nisam spojen,nego jednostavno ne mogu otvoriti niti jednu stranicu u browseru a MSN mi se sign-offa...druga je stvar također kod Utorrenta da mi se računalo često ruši kad je pokrenut...moram napomenuti da mi je u razdoblju od polovice 9-og mjeseca pa negdje do kraja 10-og sve normalno radilo,nije bilo pada brzine i ni rušenja računala...u zadnjih mjesec i toliko opet sve po starom,a siguran sam da ništa nisam mijenjao...koristim Windows Firewall koji ima utorrent u exepctions, a port je forwardan...

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Utorrent problem

Prvo idi eliminacijom.

Dali cistis kompjuter? (Mislim na "iznutra" ne na prasinu)

Dali radis defrag?

Koji AV imas?

Koji Firewall imas?

Ako nemas neku rezidentnu zastitu ,dat cu ti nesto iz svog repertoara sta koristim

Avira 10 Free (Odlican AV ,em je besplatan|Real time)

Online Armor Free (Ima podrsku za windows 7,ako slucajno imas ili hoces instalirati Outpost Free,nemoj jer sam ga imao prije pa sam imao nekih problema|Real time)

Malwarebytes ( Odlican skener od virusa i ostalih štetočina,must have je)

CCleaner i Glary Utilities (Odlicno cisti PC od smeca te cisti register)

Auslogics Disk Defrag (Po meni odlican free defrag,bolji od windowsovih)

PS: Kada instaliravas Online Armor Free(ako ces ga instalirati) onda iskljuci od windowsa firewall

Upute: 1.Napravi Scan sa Malwarebytes(full)

2. Ocisti sa CCleanerom i Glary-em

3. Napravi quick Scan sa avirom za svaki slucaj

4 Instaliraj firewall koji sam ti linkirao

5. Defrag

6 . Javi mi se kako je proslo.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Utorrent problem

Ovako,koristim Avast free i Microsoft Security Essentials, te povremeno pročešljam sa MalwareBytes...probao sam staviti ovaj Online Armor,ali mi se izblokira na Wizardu...trenutno koristim Windows Firewall...CCleaner koristim također...skinuo sam Auslogics i pokazao mi je da mi je na disku C fragmentirano oko 6%(na tom imam Windowse,programe itd...) a na drugom disku koji koristim samo za pohranu svega što skinem s Utorrentom, mi je bilo fragmentirano 20%...

16 godina
neaktivan
Swen91 kaže...

isto tako pukne mi internet veza ali ne tako da dobijem neko upozorenje da nisam spojen,nego jednostavno ne mogu otvoriti niti jednu stranicu u browseru a MSN mi se sign-offa...

Ne znam kako bih mogao pomoci, jer se ista stvar dogadja i kod mene. Vec mjesecima. {#}

A man without a religion is like a fish without a bicycle
15 godina
neaktivan
Utorrent problem

Da možda nisu najbolje 'sjeli' driveri od mrežne?

Vidi jel imaju kakvi novi.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Utorrent problem

Probaj reinstallirati Utorrent pa pocisti sa CCleanerom te ga opet instaliraj.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Utorrent problem
Malware bytesom full scan,NOD32,CCleaner i to je to
Nego jesi li prcko po opcijama

0 0 hvala 0
17 godina
Utorrent problem

Što će mu Avast,MSE,OA,mbam,sas,nod32 i jos vagon registry "destrojera",kad je ta sedmica izgleda debelo dobila po kičmi u zadnjih 11 mjeseci?

-format c

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Utorrent problem

Kažem vam,sve počistio,redoviti updateovi drivera,komp je u savršenom stanju...jedino taj problem sa utorrentom...počistio sam još koje kakvog smeća iz registrya pa vam javim kako je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unstaliraj frisko drivere od mrrzne,ili do rutera,ako ti se da resetiraj ga pa isponova(to he men risilo problem),a sto se tice rusenja napravi procesljaj kompjuter kako je opisano u par komentara povise,ako necistis prasinu moga bi i to probat,
RazorNapster
15 godina
neaktivan
Utorrent problem

Sve je to fino i krasno, ali kako možeš čovjeku u problemima dati palac dolje?!

Imaj srca...

edit: sorry za OT.

Kadir beneath Mo Moteh
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 12:49 (blacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Utorrent problem
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice