Recording Screen

poruka: 8
|
čitano: 4.034
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Recording Screen

Pozdrav svima!
Ovako, imam podešenu rezoluciju na kompjuteru (Win XP) 1280x1024, te bih htio snimati video za youtube tako da mi Camtasia Recorder ili bilo koji drugi recorder snimi cijeli ekran (FULL SCREEN), te da kvaliteta videa bude odlična.

Takodjer zelim da taj video kojeg snimam, kad uploadam na youtube, ispuni cijeli okvir od youtube-a,  kao na priloženoj slici:

http://i51.tinypic.com/2i104nb.jpg

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Recording Screen

film ti treba biti 16:9 da bi se ispunila cijela slika na youtube-u

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
15 godina
neaktivan

oke, a znas li s kojim programom da to uradim + da kvaliteta bude odlicna ili HD ?

18 godina
neaktivan
rakicar kaže...

oke, a znas li s kojim programom da to uradim + da kvaliteta bude odlicna ili HD ?

Jednostavno promijeniš rezoluciju u neku widescreen dok snimaš(?), kasnije vratiš na normalno.

15 godina
neaktivan

Problem je u tome što mogu jedino postaviti rezoluciju na kompjuteru:

1280x1024

1280x960

1152x864

1024x768

800x600

Nemogu namjestiti 1280x720 jer mi monitor nedaje da namjestim tu rezoluciju, a za youtube tolika je rezolucija potrebna za HD i da popuni cijeli okvir u koji stane video...

Što da radim?

18 godina
neaktivan
rakicar kaže...

Problem je u tome što mogu jedino postaviti rezoluciju na kompjuteru:

1280x1024

1280x960

1152x864

1024x768

800x600

Nemogu namjestiti 1280x720 jer mi monitor nedaje da namjestim tu rezoluciju, a za youtube tolika je rezolucija potrebna za HD i da popuni cijeli okvir u koji stane video...

Što da radim?

E onda nezz baš. Ja sam bio na Win 7 pa sam zato imao veći izbor rezolucija, nisam siguran.

Evo kako je to kod mene izgledalo nekad davno. Snimano sa Camtasiom i u rezoluciji 1280x720.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 16:52 (Penryn).
15 godina
neaktivan
rakicar kaže...

Pozdrav svima!
Ovako, imam podešenu rezoluciju na kompjuteru (Win XP) 1280x1024, te bih htio snimati video za youtube tako da mi Camtasia Recorder ili bilo koji drugi recorder snimi cijeli ekran (FULL SCREEN), te da kvaliteta videa bude odlična.

Takodjer zelim da taj video kojeg snimam, kad uploadam na youtube, ispuni cijeli okvir od youtube-a,  kao na priloženoj slici:

http://i51.tinypic.com/2i104nb.jpg

Hvala!

pozz imaš quick screen recorder koji ti snima rezoluciju iz tvog desktopa tj i možeš namijestiti rezoluciju..ovisno za što ti treba ako misliš snimat igre onda imaš fraps i xfire..a da bi imao po cijelom ekranu na youtubu treba ti da staviš 720pi  1280x720 iči puni hd 1080pi 1920x1080..a to možeš dobor izeditirati u sony vegasu u bilo koju rezoluciju..to ti je sve što toi treba.

poz

[IMG]http://i58.photobucket.com/albums/g252/chet_2006/222.gif[/IMG]
15 godina
neaktivan
Sve ja to razumijem, ali kad u camtasiji namjestim 1280x720, onda mi snima samo pola ekrana, a ja bih htio cijeli ekran da snima+ da bude vrhunska kvaliteta ili hd+ da video popuni cijeli okvir za youtube video...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice