Odvajanje zvuka

poruka: 4
|
čitano: 1.385
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Odvajanje zvuka

Pozz....

Matična (Gigabyte EP35-DS3)je spojena preko SPDIF-a (Realtek integr. zvučna) na reciever Yamaha.Preko grafe (Ati4850)HDMI kabelom je spojena telka LCD...Zanima me slijedeće :Da li je moguće da kad gledam film preko kompa na LCD-u, pošto ja "extendam " monitor na LCD,tako da mi komp ostaje slobodan za ženu ili malu... odvojiti zvuk, t.j. da li ja mogu na 5.1 zvučnike ,preko recievera  uživati u filmu i efektima, dok recimo , mala ili žena imaju zvuk recimo youtube-a na Speakerima od kompa.???

Nadam se da sam jasan...  

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odvajanje zvuka

Ako je pravilno instaliran ati audio trough hdmi driver trebao bi moci automatikom dobiti zvuk na tvu, ovo se najvjerojatnije ne odnosi na 5.1 zvucnicki sustav, vec na ugradjene zvucnike u tveu ako ih doticni ima, a na kompu bi mogao imati odvojen zvuk no to je upitno, jer kolko se ja sjecam kad sam igrao sa frendom pes10 na lcdu zvuk je bio na tvu ali i na linijskim zvucnicima jednak.

Imamo Hrvatsku...u Banani...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odvajanje zvuka
ak mislis ovak da na tv-u bude neki zvuk a na zvucnicima drukciji zvuk istovremeno mislim da je to nemoguce
mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odvajanje zvuka

Da,,,  to sam si i mislio.... a baš bi bilo dobro...   jbg.

Ček ček....  možda postoji opcija da se u playeru (KMPlayer) namjesti da se zvuk vrti isključivo prek SPDIF-a, dok je za druge stvari namješteno na Speaker kao default. Govorim  to samo zbog gledanja filmova...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 0:44 (pometra).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice