Neobičan issue nakon restarta

poruka: 6
|
čitano: 798
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Na kompu na poslu imam neobičan problem koji se javi nakon restarta kompa: sve se postavke vrate na defaultno stanje kakvo je bilo prije restarta. Dakle instaliram nove programe, updateam postojeće i slično - sve se vrati na početak nakon restarta. Npr. Firefox je verzija 12.0 - deinstaliram ga, stavim najnoviju inačicu, a nakon restarta opet dvanaestica. Instalirao sam npr. Paint.net, nakon restarta ga nema nigdje. Na računalu je WinXp, radim preko administratorskog računa.

Ima li netko ideju u čemu je stvar?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Neobičan issue nakon restarta

S obzirom da spominješ računalo na poslu, da nije možda instalirano nešto poput Deep Freeze-a?

KaeR
17 godina
neaktivan

Palo mi je već na pamet, no nisam našao ništa slično tome.

0 0 hvala 0
15 godina

Koji windowsi? Računalo na domeni?

Možda imaš roaming profil.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KaeR kaže...

S obzirom da spominješ računalo na poslu, da nije možda instalirano nešto poput Deep Freeze-a?

Moram demantirati samoga sebe - instaliran je Deep Freeze. Sad me zanima mogu li ga nekako zaobići? Instalirao bih neke programe i napravio par updateova, no ne znam kako. Administrator koji je instalirao DF nije više ovdje, a uklanjanje programa nije opcija - računalom se služi više ljudi dnevno, pa je instaliran sa razlogom.

15 godina
Marko_244 kaže...
KaeR kaže...

Moram demantirati samoga sebe - instaliran je Deep Freeze. Sad me zanima mogu li ga nekako zaobići? Instalirao bih neke programe i napravio par updateova, no ne znam kako. Administrator koji je instalirao DF nije više ovdje, a uklanjanje programa nije opcija - računalom se služi više ljudi dnevno, pa je instaliran sa razlogom.

Ponovno pokreni račulano
Pritisni DEL ili F2 dok se podiže sustav da bi ušao u CMOS

Promijeni datum za 10 godina, usnimi, ponovno pokreni PC

Prije no što ti se pokaže windows logo pritisni F8

Upali Debugging Mode

Pritisni ctrl+alt+del

Pritisni D ili pokreni DFServe koristeći miš

Pritisni Del da bi porekinuo DFServ

I onda ponovno pokreni računalo

Evo ti i izvor(umoran sam jako, pa bi bilo dobro da prekontroliraš ono što sam ti napisao)

Moje će ideje jednoga dana pokretati svijet! Ne postoji zastava dovoljno velika da prekrije nevine ljudske žrtve!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice