Ne želi otvoriti particije na HDD-u

poruka: 6
|
čitano: 3.383
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Problem nakon instaliravanja hdd life pro vise mi ne dozvoljava otvoriti particije preko my computer izbriso sam ga i opet isto znaci preko explorera mogu uci al preko my computera dvoclickom i na open nemogu nikak molim hitno pomoc

Hvala

Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | Patriot Extreme Performance 2 x 2 gb DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ne želi otvoriti particije na HDD-u

Probaj skinuti ovaj programčić i njime ispraviti grešku.

http://www.download3k.com/Install-Disk-Heal.html

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400 || Sapphire HD3870 512MB GDDR4 || 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz || Asus M2R32-MVP || HDD Segate 250Gb, 16Mb || Chieftec power supply 650W Turbo Series
16 godina
neaktivan

Evo, pomoći ću ti (mada si me izvrjeđao ko kakvog mulca). Imaš problema sa particijama? Prvo mi reci koliko imaš HD-a u compu? Na koliko particija su podijeljene? Koji OS koristiš?

Pozdrav.

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Problem nakon instaliravanja hdd life pro vise mi ne dozvoljava otvoriti particije preko my computer izbriso sam ga i opet isto znaci preko explorera mogu uci al preko my computera dvoclickom i na open nemogu nikak molim hitno pomoc

Hvala

Sorry, nisam čitao tvoju konfiguraciju. Koliko vidim imaš dva HD-a različitih proizvođača. I to pozamašnih dimenzija. O zdravlju mojih hard diskova najviše se brinu dva programa. Prvi Raxo PerfectDisk 2008 Pro (shareware) i drugi HD Tune (freeware ili pro ovisi o tome koliko kome treba). Kako nemam nikakvih problema sa hard diskovima rijetko koristim samo prvi gore navedeni program radi defragmentacije u offline modu. Particije će ti vratiti jedan program koji je freeware i potpuno je siguran za korišćenje. Zove se PDTT Partition Table Doctor 3.0. Instaliraj ga, ostavi uključenu opciju automatic, potvrdi sa yes, snimi pronađene particije, izađi iz programa i resetiraj comp. Ponovno startaj prozore i trebao bi imati vidljive sve particija na oba dva hard diska. Meni je to uvijek kod instalacije novih windoza pomoglo bez greške. Ukoliko si od onih koji čačkaju po registriju onda pogledaj kud te vodi ikona My Computer. Možeš napraviti i popravak windoza, jednostavan tweack ali plodonosan: Start>Run>. Sada upiši SFC /scannow (napravi razmak između SFC i /). Nakon toga enter. Tražit će te instalacijski disk i vratiti sve izgubljeno iz mape WINDOWS. Ako to ne pomogne, idemo dalje, nije bed. Više ti ne mogu sad odgovoriti jer raspolažem sa premalo podataka a ne vidim na daljinu, nisam baba gatara.
17 godina
Branimir2412 kaže...

Probaj skinuti ovaj programčić i njime ispraviti grešku.

http://www.download3k.com/Install-Disk-Heal.html

Rješeno pomoču toga programčića. Hvala
Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | Patriot Extreme Performance 2 x 2 gb DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
14 godina
neaktivan

poštovani, dakle prilikom dizanja windows 7, kad dodjem tamo gdje trebam podijeliti particije dakle jednu na 40Gb drugu na 100Gb, dolje u dnu mi stoji zuti trokut sa uskljicnikom i kaze da nije u mogucnosti podijeliti particije i da pokusam instalirati windowse na neku drugu lokaciju,,,,Otišao HDD ili nesto drugo je u pitanju?

pomozite jer hitno mi je!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice