Problem nakon instaliravanja hdd life pro vise mi ne dozvoljava otvoriti particije preko my computer izbriso sam ga i opet isto znaci preko explorera mogu uci al preko my computera dvoclickom i na open nemogu nikak molim hitno pomoc
Hvala
Problem nakon instaliravanja hdd life pro vise mi ne dozvoljava otvoriti particije preko my computer izbriso sam ga i opet isto znaci preko explorera mogu uci al preko my computera dvoclickom i na open nemogu nikak molim hitno pomoc
Hvala
Probaj skinuti ovaj programčić i njime ispraviti grešku.
Evo, pomoći ću ti (mada si me izvrjeđao ko kakvog mulca). Imaš problema sa particijama? Prvo mi reci koliko imaš HD-a u compu? Na koliko particija su podijeljene? Koji OS koristiš?
Pozdrav.
Hvala
Probaj skinuti ovaj programčić i njime ispraviti grešku.
poštovani, dakle prilikom dizanja windows 7, kad dodjem tamo gdje trebam podijeliti particije dakle jednu na 40Gb drugu na 100Gb, dolje u dnu mi stoji zuti trokut sa uskljicnikom i kaze da nije u mogucnosti podijeliti particije i da pokusam instalirati windowse na neku drugu lokaciju,,,,Otišao HDD ili nesto drugo je u pitanju?
pomozite jer hitno mi je!