Kada želim pokrenuti neki film ili audio file otvori mi se samo windows media player i zablokira se.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ugvalnom .avi. i mp3. fajlovi (događa mi se na svim datotekama tog ili drugog tipa)
Kada želim pokrenuti neki film ili audio file otvori mi se samo windows media player i zablokira se.
kupi originalne windowse i problemima če doči kraj
kupi originalne windowse iz problemima če doči kraj
to je to. (il sam skini neke dobre, al to nisi čuo od mene =D)
za privremeno ili trajno rješenje probaj zamjeniti WMP sa VLC ili Media Player Classic - Home Cinema i asociraj ih sa extenzijama koje nemožeš otvarati u WMPu
Instaliraj k-lite codec. Tamo sve imas.
za privremeno ili trajno rješenje probaj zamjeniti WMP sa VLC ili Media Player Classic - Home Cinema i asociraj ih sa extenzijama koje nemožeš otvarati u WMPu
ma bolji je KMplayer
Nikakvi codeci ne trebaju za Win7. Meni je odmah nakon instalacije otvaralo sve živo, čak i 3GP video sa mobitela u WMPu, bez instalacije ijednog codeca.
Problem je u nečem drugom...
Nikakvi codeci ne trebaju za Win7. Meni je odmah nakon instalacije otvaralo sve živo, čak i 3GP video sa mobitela u WMPu, bez instalacije ijednog codeca.
Problem je u nečem drugom...
Slažem se, sedmica sve sama namjesti, zato i jest tako dobra, možda je problem u WMP-u, probaj sa VLC-om, on ima hrpu kodeka, tako da ćemo znati što je u pitanju...
Stavi kodeke