Mup.sys - komp se gasi

poruka: 19
|
čitano: 2.928
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mup.sys - komp se gasi

Pozdrav, posto sam prije svaki dan isao na filmoviziju dobijao sam onaj prozor od mupa i tek sad mi se iskljucuje komp, nemogu uci na windows a da se ne ugasi, ulazio preko safe networking i nista, opet se gasi.... citao sam po guglu ali i dalje ne znam kako da sredim to tj zelim formatirati cijeli disk, i takodjer mi je i drugi komp zarazen na njemu imam windows xp.. neznam sta cu vise vec 3 dana pokusavam i nisam pametan vise

takodjer sam pokuso novi win istalirati ali pise mi tjekom setupa da mi fali neki floppy.. tj neki driver , nikad nisam imo s tim problema

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 23:10 (petstotica).

0 0 hvala 0
16 godina
Mup.sys - komp se gasi

Prebaci SATA kontroler na IDE mod.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K // 6GB DDR3 // GTX770? // Ereboss? // Silencio 652
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mup.sys - komp se gasi

A kak da to napravim

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Mup.sys - komp se gasi
petstotica kaže...

A kak da to napravim

Odi u BIOS, trebalo bi bit pod Integrated Peripherals ili Chipset Features.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K // 6GB DDR3 // GTX770? // Ereboss? // Silencio 652
13 godina
neaktivan
Hvala majstore
13 godina
neaktivan
A na ide je vec
16 godina
Mup.sys - komp se gasi

Neznam onda.
Imas mozda koju add-in karticu u PCu?

Za koji tocno driver te trazi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 1:53 (8ax).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
8ax kaže...

Neznam onda.
Imas mozda koju add-in karticu u PCu?

Za koji tocno driver te trazi?

nemaš pojma

Strm
15 godina
petstotica kaže...

Pozdrav, posto sam prije svaki dan isao na filmoviziju dobijao sam onaj prozor od mupa i tek sad mi se iskljucuje komp, nemogu uci na windows a da se ne ugasi, ulazio preko safe networking i nista, opet se gasi.... citao sam po guglu ali i dalje ne znam kako da sredim to tj zelim formatirati cijeli disk, i takodjer mi je i drugi komp zarazen na njemu imam windows xp.. neznam sta cu vise vec 3 dana pokusavam i nisam pametan vise

takodjer sam pokuso novi win istalirati ali pise mi tjekom setupa da mi fali neki floppy.. tj neki driver , nikad nisam imo s tim problema

To je virus, odeš u safe mode woth command prompt, ugasiš mup.sys, upališ explorer.exe, obrišeš mup.sys, za detaljnije se javi :D

Strm
16 godina
neaktivan
petstotica kaže...

To je u biti virus, rješenje ima, skini i instaliraj Malwarebytes i pokreni brzi sken on će već nać virus, sumnjiva datoteka prebaci na karantenu ali bez restarta, u karantenu obriši sve, te još jedanput pokreni sken ako kaže da nema onda si siguran i  možeš surfat.  Preglednik Chrome ako neda zatvorit rješenje Ctrl+ALT+DEL i pokreni upravitelj zadatka i staviš End Chrome tad će vam Chrome u ugasi.

Obavezno svim pregled povijest sve pobrišite i poslije ostaje čisto.

Nenad
13 godina
neaktivan
Imam to na kompu i skeniro sam neki dan i obriso sve
13 godina
neaktivan
Strm kako da ugasim mup a upalim exp.exe ?
15 godina
Mup.sys - komp se gasi
---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nije mi jasno nista vise... kad sam krenuo novi win instalirat formatiro sam sve i inst novi win i opet se gasi. Jebote kakav jee ovo virus
Ovo je garant rak kompa nemos ga izljecit
13 godina
neaktivan
Sve sam pokuso briso preko regedita sve osim shell explorer i opet se gasi
14 godina
Mup.sys - komp se gasi

Ma čekaj malo....kao prvo ne obaziri se na savjete kolege koji je odmah odgovorio na prebacivanje moda!

Kao drugo,taj "mup virus" nije razlog zasto ti se kompjuter gasi!

Kao trece ocisti kompjuter,vjerovatno je visoka temperatura razlog gašenju kompa!

Skini ovo i poslikaj nam temperature!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moze bit... evo skeniro sam komp i sve cisto... sa antimalwareom
15 godina
neaktivan
Strm kaže...

nemaš pojma

Strm kaže...

To je virus, odeš u safe mode woth command prompt, ugasiš mup.sys, upališ explorer.exe, obrišeš mup.sys, za detaljnije se javi :D

ovo je najjače

ugasiš mup.sys, a kako bi ti to ugasio iz command prompta? {#}
i zašto brisati microsoftovu windowsovu sistemsku komponentu?

da li samo zato što u imenu sadrži mup odmah je povezano sa "MUP virusom"?

mup.sys = Multiple UNC Provider Driver

i nema mrtve veze sa ikakvim "MUP virusima"

13 godina
neaktivan
Mup.sys - komp se gasi

ma neš sam vidio mup.sys pa sam se usro uglavnom temperature proca su mi visoke pa se gasi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice