imam jedno pitanje,da li je istina da vise nema msn-a za windows xp.jer mi nece instalirat ni na kompu ni na laptopu.A probal sam 100 verzija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Očito si probao krivih 100 verzija. Evo ti link na 8.0 (2008) verziju. Na toj stranici imaš i ostale verzije.
tako da valjda ga jos ima
Mos i probat alternativu, pidgin i sl.
Očito si probao krivih 100 verzija. Evo ti link na 8.0 (2008) verziju. Na toj stranici imaš i ostale verzije.
da, on vjerojatno isprobava 100 verzija msn-a 2011, koji ne radi na xp
Samo posljednja verzija ne radi na XP-u (Govorim o Windows Live 2011), ostale rade bez problema na SP3, pa čak i na SP1 i na SP2.
ma da mutav sam jebote...pa kad ne radi sta da radim probao sam vec i to sve,nema veze..bacit cu skypa..ajd hvala decki
ma da mutav sam jebote...pa kad ne radi sta da radim probao sam vec i to sve,nema veze..bacit cu skypa..ajd hvala decki
8.0 radi 10000000000000000000000000000000% na XPu. Dakle, ono si što si napisao
Koji ti problem izbaci kad nece da se instalira??
Da ne otvaram novu temu, pitat ću ovdje. Dakle, problem se javlja kad pokrenem msn, sve super i nakon nekoliko sekundi samo mi makne prozor od msn-a a zatim ga i ugasi. Na drugom kompu sve radi dobro. Skeniral sam komp i obrisal viruse no problem je i dalje ostal.
Da ne otvaram novu temu, pitat ću ovdje. Dakle, problem se javlja kad pokrenem msn, sve super i nakon nekoliko sekundi samo mi makne prozor od msn-a a zatim ga i ugasi. Na drugom kompu sve radi dobro. Skeniral sam komp i obrisal viruse no problem je i dalje ostal.
reinstal msn-a
reinstal msn-a
Obrisal sam msn i instaliral novi i opet je isto.
čime si skenirao??
skeniraj sa HijackThis i kopiraj log ovdje
probaj ga maknut sa zapmessenger-om, pa ga ponovo instaliraj