MSN Xp

poruka: 13
|
čitano: 2.799
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
MSN Xp

imam jedno pitanje,da li je istina da vise nema msn-a za windows xp.jer mi nece instalirat ni na kompu ni na laptopu.A probal sam 100 verzija?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: MSN Xp

Očito si probao krivih 100 verzija. Evo ti link na 8.0 (2008) verziju. Na toj stranici imaš i ostale verzije.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
Meni se nedavno updatea na xp
tako da valjda ga jos ima

Mos i probat alternativu, pidgin i sl.
tu sam samo radi vijesti o apple-u
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Očito si probao krivih 100 verzija. Evo ti link na 8.0 (2008) verziju. Na toj stranici imaš i ostale verzije.

da, on vjerojatno isprobava 100 verzija msn-a 2011, koji ne radi na xp

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan
MSN Xp

Samo posljednja verzija ne radi na XP-u (Govorim o Windows Live 2011), ostale rade bez problema na SP3, pa čak i na SP1 i na SP2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ma da mutav sam jebote...pa kad ne radi sta da radim probao sam vec i to sve,nema veze..bacit cu skypa..ajd hvala decki

16 godina
odjavljen
tido35 kaže...

ma da mutav sam jebote...pa kad ne radi sta da radim probao sam vec i to sve,nema veze..bacit cu skypa..ajd hvala decki

8.0 radi 10000000000000000000000000000000% na XPu. Dakle, ono si što si napisao {#}

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
MSN Xp

Koji ti problem izbaci kad nece da se instalira??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MSN Xp

Da ne otvaram novu temu, pitat ću ovdje. Dakle, problem se javlja kad pokrenem msn, sve super i nakon nekoliko sekundi samo mi makne prozor od msn-a a zatim ga i ugasi. Na drugom kompu sve radi dobro. Skeniral sam komp i obrisal viruse no problem je i dalje ostal.

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
razvan_rat kaže...

Da ne otvaram novu temu, pitat ću ovdje. Dakle, problem se javlja kad pokrenem msn, sve super i nakon nekoliko sekundi samo mi makne prozor od msn-a a zatim ga i ugasi. Na drugom kompu sve radi dobro. Skeniral sam komp i obrisal viruse no problem je i dalje ostal.

reinstal msn-a

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
razvan_rat kaže...

reinstal msn-a

Obrisal sam msn i instaliral novi i opet je isto.

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
16 godina
moderator
razvan_rat kaže...

čime si skenirao??

skeniraj sa HijackThis i kopiraj log ovdje

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan
razvan_rat kaže...

probaj ga maknut sa zapmessenger-om, pa ga ponovo instaliraj

Atomska bubamara
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice