MSN izbacivanje

poruka: 4
|
čitano: 1.398
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MSN izbacivanje

imam problem s windows live messengerom, kad se ulogiram nakon par sekundi javlja mi da je neki problem i da se mora ugasiti. jel neko zna kako da taj problem rijesim.probao sam deinstalacijom i insalacijom ali nejde. plizzz help!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN izbacivanje

Ja nemam  taj problem ali mi je glupo otvarati novu temu pa ak mi netko moze pomoci. Stvar je u tome da mi se status(personal message) briše kad se odlogiram i ponovno logiram i nickname mi se promijeni u pocetni koji je bio kad sam stvarao account. Problem je sto mi se to nije događalo pije nego odjedamput. Mojim frendovima na MSN-u se to ne događa. Koristim Vistu Ultimate x64 SP1. Molim vas ako neko zna rjesenje da pomogne.

E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 20:22 (calypso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MSN izbacivanje

Skinite Windows Live Messenger 8.5 verziju

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN izbacivanje

Izbriši j***** Messenger i Live i ne znam kak se ne zovu sve i instaliraj si Pidgina ili Mirandu ili Digsbya.

I problem riješen.

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice