Driveri za stari laptop Toshiba L30

poruka: 8
|
čitano: 2.781
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam problem s instalacijom driver za ovaj laptop.... U pocetku kada sam ga dobio od neke osobe bio je Dual boot Vista/Xp i na njemu je sve radilo,ali HDD je bio puno pa sam odlucio  instalirati samo Xp Sp3 nakon instalacije prispojio sam u internet i isao skidati drivere... isao skinuti driver za graficku skinio, ali nece da instalira ( izbaci erorr da je configuracija preslaba),nisam uspio ni drivere za Wireless, i pokusao sam vise drivera za grafu ,ali nece neznam u cemu je problem ako je prije reinstalacije windowsa radilo sve i driveri su bili instalirani....

Mes que un club!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Skini Everest (besplatna je trial verzija) i on će ti ponuditi stranice gdje možeš skinuti kompatibilne drivere (npr za grafičku grafika>Windows grafika (dolje skroz ti je download drivera))

Ako nisam bio dovoljno jasan imaš sliku u privitku...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Driveri za stari laptop Toshiba L30

http://mydriverok.com/drivers/toshiba/30437-.html

tu pogledaj ima za druge OS-ove i druge modele

16 godina
ExE123 kaže...

Imam problem s instalacijom driver za ovaj laptop.... ..

treba točan model-serija, iz iste serije postoje razni modeli, razlike su u npr wlan-u, neki driver kao atheros, intel, broadcom ili skidaj sve po redu i koji proradi taj je OK.

-neki driveri nisu auto-install, tj moraš nakon raspakiravanja otiči u folder i pokrenuti ili kroz device manager doći do tog foldera.

-prije instalacije drivera, provjeri da je wlan uključen (u BIOSu) i prekidač-tipka za wlan, mora svijetliti.. zeleno-plavo.. nešto. Ponekad nema prekidača, nego je za to potreban software (tools), tad njega moraš prvo instalirati i upaliti karticu.

-zgodono je ... imati neki LiveCD npr OpenSUSE ili miniPE, u 90% jednostavno bootaš s medija i vidiš sve potrebno, skineš driver itd..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 12:16 (ihush).
15 godina
neaktivan

.

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 14:21 (ExE123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Proba san ovo s everestom nece opet pise da je conf preslaba da bi se instaliralo

Mes que un club!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pogledaj si ovdje. Tu ti piše kako ćeš doznat koji je wireless, zvučna...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

Nasao sam ja driver,ali nece da instalira ga pise da je konf preslaba, a bas je "pravi" driver za grafu ista serija i model...

Mes que un club!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice