CDBurnerXP

poruka: 9
|
čitano: 2.339
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CDBurnerXP

Uglavnom već dosta vremena pratim ovaj program koji služi za kreiranje kopija CD/DVD/HDDVD i BlueRay medija i podataka, isto tako može raditi podatkovne data kopije i iso slike. CDBURNERXP http://cdburnerxp.se/  je [b] freeware[/b]

Zanima me vaše mišljenje jeli ovaj program dostajan toga da ga se zamjeni s Alcoholom 120% ? Alcohol koristim jaaaako dugo vremena, no ovaj program mi se sviđa sve više i više, tako da :

- Što Alcohol ima a BurnerXP nema? (osim opcije za mountanje ISO slika??)

- Koji je od njih lakši što se tiče opterećenja memorije i mjesta na HDD-u?

- Vaš osvrt i mišljenje općenito kad uspoređujemo ova dva programa.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 11:49 (ReiKo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CDBurnerXP

Ono što ti mogu reć je da sam ga par puta koristio i razočaran sam. Data mediji su u redu ali DVD filmovi a pogotovo Audio CD-ovi ne rade uvijek. Možda je to dosad popravljeno ali program ne zaslužuje moju preporuku.

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
17 godina
CDBurnerXP

probaj ashampoo studio 8 !

ZAKON!

podrazava SVE medije (cd, dvd, blue-ray), ISO image, izradu covera.... naravno, za razliku od nera tu staje.. ne mozes obradivati, video/audio i neke takve gluposti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CDBurnerXP

Razocaranje.

Probao sam jednom, spucao medij bezveze, cura na drugom compu identican rezultat dobila. Mozda je do te verzije koju sam instalirao na oba compa, ali ko se jednom opeče i u hladno puše.

Zato nakon tih nemilih dogadjaja koristim Ashampoo. Za njega imam samo pohvale, dosta backup dvd-ova sam s njim sprzio i nije ni jednom fulao nit su tesko citljivi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CDBurnerXP

Koristim ga za snimanje podataka, kao alternativa za Nero, i program je sasvim solidan. Snimao sam neke stare office podatke koje Nero nije uspio dobro snimiti (sa imenima fileova koji su imali č,ć,š,đ,ž) dok je CDBurnerXP bez problema odradio posao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CDBurnerXP
sasa kaže...

probaj ashampoo studio 8 !

ZAKON!

podrazava SVE medije (cd, dvd, blue-ray), ISO image, izradu covera.... naravno, za razliku od nera tu staje.. ne mozes obradivati, video/audio i neke takve gluposti

ja sam prije korisio nero, a sada sam prešao na ashampoo.

ashampoo je bolji od nera jer nije pretrpan. nero je postao glomazni multimedijalni paket, a ne samo program za snimanje medija. nero više nije ono što je nekad bio. sada s nerom možete i gledati filmove, uređivati pjesme i videje, slušati pjesme, ripadi audio cd-e, pregledavati slike, izrađivati backup podataka itd. za te stvari postoje drugi programi koji su bolji od nera u tome. i kada instalirate neki burning program, program za gledanje filmova, slušanje pjesama, uređivanje pjesama itd svezajedno zauzimaju manje prostora nego nero. instalirao sam nero 9 trial i zauzimao je mislim negdje oko 2-3 GB prostora. a sada imam instaliran ABS 8 i on zauzima samo 84 MB i kada zbrojim koliko mi zauzimaju svi programi koji su mi instalirani a imaju iste funkcije koje su ugrađene u nero ispane mi oko 450 MB što uopće nije puno. ni 2-3 GB nije puno ako imate HD velikog kapaciteta, ali opet to je puno za jedan program. pa neke (starije) igre zauzimaju toliko prostora

ashampoo je super jer služi onome za što je napravljen - snimanje medija

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
CDBurnerXP

Ashampoo Burning Studio 8 je stvarno odlican nema se kaj prigovoriti svakako preporuka brz i efikasan!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CDBurnerXP

meni cdburner xp neće pržit neke datoteke.sad koristim nero i ćist sam zadovoljan!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CDBurnerXP

Ja sam na Nero 6.6 njega imam original, radi mi pod vistom i mogu reć da je zakon!!!

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L Windows Vista Ultimate SP1

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice