Pozzic, imam problemcic..
c disk mi je pun , 5 gb jos ostalo (od 55) a nemam nista na njemu osim win , i nekih programa... barem nisam ciljano nist instalirao.. prije me zezala java update pa mi se cesto napuni tako,al to sam rijesio..
sad je opet tako. nije da se povecava,ali mi je na oko 5gb stalno, a ne znam u cem je problem... dal ima koji program da vidim gdje mi je taj prostor popunjen??
i drugi problem je browser.. g chrome. jako je spor cesto.... nekad se sam od sebe ugasi,, pa moras restorat sve..
nekad dosta sporo otvara..a nekad je ok..
nekad mi i yt pocne stekat,, uspori se sve..recimo upalim yt, odem na drugi tab gledat nesto, i odmah pocne stekat, prekidat. itd... sto nikako nije normalno. prije sam s 10 tabova bez problema radio sve....
probao sam flash updejtat,,itd.ali isto je....
uzgl to se desi kad pc bude duze upaljen.. poslije sat ,dva...

ovako na daljinu to nikak ne budemo saznali to sigurno no vjerojatno imaš raznog smeča.Nisi uopče spomenul niti koje Windowse imaš, i kakav komp imaš dakle ispuni svoj Moj PC tak da se okvirno zna o čem se tu radi.Ko prvi Skini AdwCleaner na Desktop, pa onda zatvori browser i sad pokreni taj alat pa klikni Scan i kad završi klikni Clean.