Adobe Acrobat 9 Pro Extended problem

poruka: 1
|
čitano: 1.291
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Adobe Acrobat 9 Pro Extended problem

Dakle,problem nije direktno u samom programu.Ovako stoje stvari,imao sam prije instaliran Adobe
Acrobat 3D 7.0,uspješno sam ga deinstalirao i instalirao AA 9 Pro samo što mi se sada svako malo
kada kliknem sa desnim gumbom na mišu na bilo koju datoteku,mapu,ikonu ili program prije nego
se pojavi izbornik sa opcijama pokrene neka instalacija od samog Adobe Acrobata 9 kao da se instalira
neki plugin ili dodatak.E ja sam instalirao komplentni AA 9 sa svim dodacima.Ta instalacija traje
oko 5 sekundi ali je užasno iritantno svako malo nap.za pražnjenj kante čekati 5 sekundi.
Neznam da li netko drugi ima taj problem,i da li tko zna što se to pokreče,te gdje ga u AA9
isključiti.Naj vjerojatnije program instalira one dvije opcije u izbornik da se datoteka
pretvori u pdf.Možda vam pomogne da imam instaliranu Vistu Ultimate i u prozoru koji se pojavi
piše da pričekam dok Windowsi ne podese Adobe Acrobat 9,makar ga trenutni ne koristim.
Probao sam pronaći u opcijama programa,ali ništa,isto sam probao reinstalirati program ali isto.
Molim pomoć.

PS: Na XP-u sve radi normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice